VIDEO: London 2013


Her er videoen!

Ble ikke så lang som jeg hadde forventet, men den ble lang nok. Sangen er av Justin Bieber og heter Nothing Like Us, elsker den!

 

Hva syntes du om videoen? Har du vært i London?

new haircolor and nails


Hei!

Igår farget eller tok hårkolorasjon i håret. Hårkolorasjon er at fargen går ut etter noen vasker. Min går ut etter 28 sjamponeringer. Skal farge permanent snart også, men siden jeg har fått tilsendt extensions som var litt mørkere (noe jeg visste) så farget jeg. Jeg farget også håret fordi jeg liker den mørke fargen. Dere husker kanskje sist gang jeg farget det? Nå er den fargen tilbake på plass ettersom håret blir lysere og lysere med hårfarge, bare ganske tregt.

Prøvde også ut et sånt neglesett jeg kjøpte i london. Er utrolig fornøyd med det!


Brukte casting creme gloss fra loreal. Fikk to pakker for 10 pund(!!) i london, billiiiiig!

 Fargen passer perfekt! fra hairtohair i fargen #4 medium brown

Har holdt på ganske lenge med dette innlegget siden jeg sitter samtidig å redigerer videoen fra london. Den er mye lengre enn de fleste bloggerene har laget ettersom jeg filmet flere ganger om dagen. Det er en dag fra dag video. Holder på å laste den opp på youtube nå så den kommer sannsyneligvis ut i kveld!

Hva syntes du om hårfargen? Vil du ha en neglevideo på disse neglene?

mandag følse


Hei!

Føler veldig at det er mandag idag. Hodepine dagen min, lettere sagt. Har filmet inn innkjøpsvideoen av det jeg kjøpte av sminke, men tror jeg filmet den inn på nytt ettersom den ble litt dårlig. Fikk selvfølgelig ikke blogget igår siden da dro jeg hjem. Lagde noen nudler og slappet av helt til nå som jeg endelig skriver første innlegget idag. Nå skal jeg bare kose meg med idol og godteri. Må virkelig begynne å spise mer sunt..

Men innkjøpsvideoen kommer nok innen lørdag. Kommer et innlegg senere idag om et ganske viktig tema som jeg må ta opp og bl.a avklare. adjø, london


Ja uff..

Tror jeg må gråte. Kan virkelig ikke forlate london allerede imorgen! Elsker dette stedet og vil bare flytte hit! Idag ble det siste turen med shopping. Kjøpte inn en del fra primark mest, mehehe.. Grugleder meg litt til å vise alt jeg har kjøpt fordi man kan si at det er en del!

Dagen gikk som sagt til chinatown og oxford. Var i chinatown i ca 15 min noe som ikke er mye så tok vi en lunsj på starbucks FANTASTISK så deretter tok vi banen til oxford. Ble ganske skuffet over at jeg ikke fikk vært lenger i chinatown fordi det var utrolig kult der!

ahh lovelovelove♥Besøkte også den gigantiske M&M butikken. Flere etasjer! Kjøpte ingenting der, men tok noen bilderHar du vært i London før?

London- dag 3, tower of london + dagens outfit


Heihei!

Idag var vi på tower hill for å se på tower of london. Utrolig stort slott med en kjempe stor historie bak! Var utrolig spennende å høre på hva guiden sa og å se på alt i slottet og ikke minst kronene og sverdene med ekte juveler og diamanter fra 1600 tallet! Som bl.a tilhørte dronning Elizabeth. Hun jeg var på bilde med på innlegget under.

Har også shoppet utrolig mye imens jeg har vært her så innkjøpsvideoen kommer til å bli helt annerledes enn lignende som andre blogger. Tror jeg må dele opp videoen haha. Skal prøve å få alt i en video :) Skal også prøve å komme med et innlegg imorgen tidlig før jeg drar til oxford og china town.

Tok utrolig mange bilder og videoer men det var ikke noe nytt. Har gjort det helt siden jeg kom og kameraet er det viktigste å ha med overalt!


Gammelt skrivebord som han Edward brukte. Fra 1600 tallet det også!


Også dagens outfit!kleint med de sokkene, men jeg skiffta rett etter, men siden jeg hadde dårlig tid så valgte jeg å bare ta bildene med en gang, selv med sokkene.alt fra cubus bortsett fra sko som er fra marks&spencer

Har du vært på tower of london før?

London- dag 2, madame tussauds, oxford


Hei!

Idag tok vi undergrunn toget fra hotellet til oxford. Vi var på madame tussauds, selfridges og shoppet litt i oxford. Vi, eller alle untatt meg, var allerede slitne etter å ha vært på madame tussauds og kjørt masse med tog. Jeg lette etter primark og etter vi spise ferdig på selfrigdes så gikk jeg på primark. Utrolig stor butikk men fikk ikke vært der i mer enn 5 min fordi da klaget alle. Men vi drar tilbake til oxford på tirsdag tror jeg.

Imorgen blir det chinatown noe jeg gleder meg sinnsykt til! Har sett på youtube at de har masse forskjellige typer pocky og japansk godteri. Kan godt kjøpe noe pocky osv til giveaway for de som vil! Har allerde kjøpt en del ting i giveaway på primark, boots og superdrug♥

Tok også en del bilder på madame tussauds men alle bildene er av meg siden familien ikke vil bli vist :)

Nam.. Kom litt på flørten med denne fyren her ;);) hahaahaah æsj, hitler.Hva syntes du om bildene? Har du vært der?

London- dag 1


Hei! Beklager for at innlegget kommer så sent men nå fikset vi nettop wifi. Kl er snart halv 11 her i london.

Idag startet jo dagen med at jeg sto opp kl 4 og var ute kl 5. Vi ankom flyplassen sånn rundt halv 6 og var på flyet kl halv 9. Det var en overraskende kort flytur! Men flyet hadde problemer med motoren så før vi fikk lettet måtte vi vente sånn 3 kvarter på at de måtte fikse det.

Jeg skal som sagt lage en sånn london 2013 video. Jeg har filmet fra dagen før vi dro, flyplassen, på flyet og her i london! Har vært flink med å fått med meg mye film så gleder meg til å komme hjem og få startet med den og en stor innkjøpsvideo.

Jeg har allerede kjøpt masse sminke og skjønnhetsprodukter! Har lett etter en sånn drugstore som heter superdrug. Vi kjørte forbi den butikken i taxien og jeg bare siklet helt. Også når vi nå gikk så skulle vi se litt rundt på hotellet ute så var superdrug rett utenfor! Så jeg kjøpte en del ting der, og noe til giveaway ;) En ganske fin ting som jeg selv kjøpte!

Vi gikk bare rundt i gata utenfor her idag. Kjøpte alt idag fra marks&spencer, boots, superdrug og en sånn matbutikk hvor jeg kjøpte litt sminkefjerner og litt sånn.

Mamma tok noen bilder av meg imens vi var i gata så her er disse!

Hva syntes du om bildene?

london imorgen!!!


Hei!

Først av alt må jeg bare beklage for at jeg ikke blogget igår. Jeg var utrolig opptatt med å pakke, rydde også hadde vi lang skoledag. Nå kan jeg virkelig ikke vente til å sette meg ned på flyet, sannsynligvis sove og deretter våkne i london! Vi står opp kl 4 om morningen så det blir litt av en utfordring for meg som nekter å slå opp øynene kl 8. Skal ta meg en redbull da så jeg kvikkner til i en time så setter vi oss i taxien.

Det blir også blogging selv når jeg er der så ikke vær redd for det! Vi har med en laptop så den blogger jeg da fra. Skal også lage en film/videoblogg defra. Jeg skal filme med speilrefleksen b.la når jeg er i handlegatene, sminkebutikkene osv. Aner ikke hvor lang den blir, men det er en type follow me around in london video, som ihvertfall er lenger enn 5 min.

Kommer selvfølgelig en london haul video også som kommer til å bli enda HUGE enn den forrige, haha. Bare sånn 10 ganger større.*!!"#RGE%&JS# SOM JEG GLEDER MEG!

Har du vært i london eller skal? Hvis du har vært der, hvordan var det?

dagens outfit- kept it simple


jakke fra parajumpers, genser fra giatricot, skjerf fra cubus, bukse fra cubus

Hva syntes du om antrekket?

mandag igjen


Hei!

Føler at denne dagen gikk ganske bra i forhold til de fleste mandagene. Fikk stått opp tidlig, fikset meg ferdig uten noe trøtt fjes på skolen, null hodepine og jeg fikk tatt en del bilder med en gang jeg kom hjem! 

Pappa har blitt ganske syk nå. Håper ikke det er infuensa ettersom vi drar på torsdag! Han er litt bedre idag men fremdeles ligger han rett ut. Imorgen blir det også tannlege, men håper virkelig jeg slipper å trekke. Klarer ikke 1 min i den tannlegestolen, dør helt.

Bare to dager igjen med skole til jeg reiser til London! Skal ha med en laptop så det blir blogging! 
Hvordan var din start på uka?

mini innkjøp fra lørdag


Hei!

Siden jeg lovte å vise alle innkjøpene så viser jeg også innkjøpene fra igår. Dumt at jeg har kjøpt så mye rett før jeg drar til london, men jeg har spart opp en del penger så jeg har nok ihvertfall!

Planen på fredag og lørdag var jo å spare mest mulig så jeg slo til med BARE salgsvarer! Bra fordi dette var ting jeg virkelig trengte også.

Elsker dette skjerfet fordi fargen er så utrolig fin og skjerfet er langt så man kan bruke det på mange forskjellige måter! fra cubus og kostet 29 krKan vel si det samme om dette skjerfet også egentlig. Langt, varmt, billig og ikke minst dritfint!! Har lett etter et burgunder rødt skjerf kjempelenge ettersom acne sitt skjeft er utsolgt overalt. Men dette skjerfet til 30 kr duger lenge! En stor favoritt og jeg bare elsker det!♥♥♥♥

2 for 1 på tubebher på bikbok så det ble 129 kr for disse to. Vanlig bh fra cubus til bare 29 kr, ble så utrolig glad når jeg fant dette siden jeg trengte nye.

Nå skal jeg egentlig bare spise litt og så legge meg. Må opp tidlig imorgen. Bare 4 dager igjen til londooon, øfwiopeufwe. Kan ikke beskrive den emosjonelle føelsen jeg har inni meg nå. Haha, bare gleder meg helt sykt!

Har du kjøpt noe nytt i det siste på januarsalget?

toptrend smykker


Hei!

Igår mottok jeg en pakke fra toptrend. De som følger meg på instagram så nok bildet jeg la ut av et armbånd jeg var helt in love med derfra. Enda bedre at nettbuttiken er norsk men de har også en butikk i oslo du kan dra til istedet for å kjøpe det på nettet!

Nettbutikken selger de fleste smykker for 40-100 kr! Det er utrolig billig! En mye bedre verson av Glitter så og si.
Armbåndet over fåes til bare 62 kr, trykk på denne linken for å komme til det!  Definitivt favoritten min!


 

Tøft og stilig! UTSOLGT FOR ØYEBLIKKET

Kom til toptrend her

Hva syntes du om smykkene fra toptrend?                                                                                                                                                                        //reklame

HUGE Friday Haul- Innkjøpsvideo


Hei!

Her er ihvertfall innkjøpene fra igår! Var ikke akuratt huge men hvis vi tar med alt + det jeg kjøpte idag blir det det. Jeg viser dere det jeg kjøpte idag sannsyneligvis etterpå eller imorgen! 

 NOTENOTENOTE; Sett på 720p for mye bedre kvalitet på videoen!

Hva syntes du om innkjøpene?

lier


Heihei!

Idag dro jeg på lier med broren min og mamma. Rakk ikke blogge ettersom jeg måtte filme inn innkjøpsvideoen. Så jeg hadde en time på å spise, stelle meg og filme inn videoblogge noe som ikke er god tid! Nå holder jeg ihvertfall på med å redigere den så den kommer ut ikveld! Kjøpte litt idag og noe jeg kan vise dere på innlegg hvis dere vil.

Prøvde å utnytte det siste av sollyset til å ta bilder, men det funket ikke inne så jeg gikk faktisk ut å tok bilder der. Det var ganske fin sånn sunset farger på himmelen. Ganske rosa, rødt, oransje og lilla haha. Derfor ble kontrasten på bildene ganske "rosa". Prøvde å redigere bildene litt kaldere men ville fremdeles beholde litt av den fargen :)


genser fra gina tricot

Hva gjorde du idag?

mor og datter dag


Hei!

Rett etter skolen dro jeg og mamma på kolsås senteret der de har fått sånn sushi resturang. Det ble et stort sushibrett for to med elegant "design" og nydelig mat. Etter maks en time der dro vi over til sandvika og kjøpte en del klær og litt ekstra! Kan vise dere innkjøpene etterpå men da må det bli innlegg. Enten innlegg nå eller video imorgen, dere bestemmer!

Tok med kameraet så jeg kunne ta litt bilder av sushien osv, men når jeg skrudde det på, så hadde jeg glemt minnekortet hjemme. Typisk.
Vil dere se innkjøpene på innlegg eller video?

vinner av Justin Bieber tskjorte!


Hei!

Nå trekker jeg vinneren av JB tskjorten. Litt mer enn en ukes konkurranse men det får gå!

Vinneren er Kristin Nordbø ! Gratulerer så mye Kristin og jeg har sendt deg mail så husk å svar innen 5 dager!Hva vil dere ha i premie til neste konkurranse? //det kommer nok en stor giveaway med sminke fra london

jeg trekker tennene mine selv, tannlege!


Heisann!

Ble hentet av mamma og storebror fra skolen idag. Hadde en ganske så grei dag idag, ganske rolig.

Fikk vite av mamma at jeg drar til tannlegen på tirsdag å trekker istedet for Torsdag. Da kom panikken, selvsagt. Så jeg holdt på en time med å prøve å trekke dem ut selv, hahahaa. Fikk en ut, men så var det feil tann. Ble bare helt knust. All den sliten og pain for en unødvendig tann. Har ihverfall holdt på med en av dem så den er helt løs så jeg slipper å trekke den!

Skal holde på med resten av de tre så jeg håper på at de blir løse før tirsdag så jeg slipper trekkinga. Utrolig dum ide men du aner ikke hvor skrekk jeg har for sprøyter og leger. Selv om det er værre å gjøre det selv så stoler jeg mer på meg selv. Og det var ikke så ille selv om tenna sitter som bare f. Haha

Dagens lunsj er bare sånn boks med nuddler og sånn saus og babycorn. Sinnsykt godt! Bare å varme i mikroen så ferdig.

pose med nudler er alltid great

Har du noen lignende typer skrekk?

neglevideo; glitter nails


Jeg brukte ikke teip på resten av neglene siden jeg blandt annet ikke hadde mer batteri. Så jeg fjernet det som kom utenfor med neglelakk fjerner og en q-tip siden det funker også! Resultatet blir dobbelt så fint om du gjør det ordentlig og ikke på 1 min, hehe. Som du kan se på bildene i dette innlegget så skal det bli sånn om du bruker tid.

Husk å sett på 720p for bedre kvalitet!

Skal du prøve dette?

onsdag


 Etter skolen var jeg med Jwan og Yasmin å spiste kebab. Vi dro rett fra skolen og tok følge med Camilla samtidig :) Det var utrolig koselig! Mamma var snill og hentet meg fra Pizzamile siden jeg bor ganske langt unna og batteriet på mobilen var tomt. Skal straks starte på å redigere neglevideoen til dere! Den kommer ut senere idag men er ikke sikker sånn akuratt klokkeslett men rundt i 8 tiden.

Filmet inn videoen straks jeg hadde kommet hjem og utrnyttet daglyset til å ta noen bilder. #flinkbloggerrrHva gjør du?

thumbs up!


Heihei!

Ida gikk skoledagen ganske greit. Altså den gjørr jo dt vanligvis, men siden dne hodepinen jeg får daglig ødelegger mye av humøret mitt og formen sånn at jeg blir sliten og trøtt ogsånn. Har alltid med meg en paraset i bagen da så jeg kan ta den i friminuttet eller gå på do å få svelget den der. Skal også få filmet inn neglevideoen i morgen sannsynligvis! 

Var med mamma etter skolen for å handle noe som alltid er koselig! Har ikke noe planer for resten av uka egentlig. 

Hvordan var din tirsdag?

glitz that nails


Haha likte ganske hvordan overskriften fortalte mye om innlegget.

Men jeg tenkte denne gangen å ha et negledesign på innlegg. Samma som sminkelook bare med hva slags negler jeg har. Ganske enkelt å lage så hvis noen vil ha video er det bare å si ifra! Dette er neglene jeg brukte idag og skal bruke resten av uka ca.

Sorry for at dette må bli det første innlegget idag, men sånn er det. Skal ihvertfall begynne oftere med negledesign innlegg siden det er så gøy! Og hvis dere også vil ha flere og kanskje DIY på innlegg er jeg alltid klar for det :-)

 
(Hendene mine så sinnsykt røde ut men det er bare blitsen som gjør det, bare sånn info)

Hva syntes du? Vil du ha video?

video; ukens spørsmål #12


Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

god morgæn


Heisann! Sto opp for en stund siden, lagde meg en herlig frokost og skal straks filme inn en videoblogg. Været er utrolig fint ute så har ganske lyst til å utnytte det på en måte men fremdeles er det dritkaldt!  

Har fått sånn minecraft fever ellerno. Har til og med tenket ut et minecraft dikt idag 

Været er perfekt

Himmelen er blå

Ops, nå skal jeg spille minecraft

Må gå!

Neida, skal prøve å holde meg unna minecraft en stund. Synd det er noe av der morsommste jeg noen gang har prøvd! Er vanligvis en person som hater alt med spill på pc ogsånt å gjøre men dette er virkelig gøy. 

Har egentlig ganske vondt i hodet nå, noe som jeg får nesten hver søndag og egentlig hver dag. Har migrene så det er jævla kjipt.Gleder du deg til video?

ut ut ut


Hei!

Snart skal jeg ut med Michelle. Vi skal på kino og litt sånn. Får ikke tatt med kameraet fordi batteriet er snart flatt, men kommer sikkert til å kjøpe noe og da vises det etterpå isåfall! Har virkelig dårlig tid nå men må jo blogge før jeg drar så det gjør jeg.

Syntes jeg og Michelle har fått masse kontakt selv om hun har flyttet og byttet skole. Var redd for at jeg skulle miste henne når hun byttet men jeg er utrolig glad for hvert minutt jeg kan være med henne! Hun er seriøst verdens rareste men besteste jenta jeg kjenner. Kan dele alt med henne♥ Ble litt mye "Michelle" i dette innlegget, haha.

Tok et par bilder nå nettop så her får dere se dem! 

Hva skal du idag?

bursdag


Hei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra bursdagen til Jwan. Det var utrolig gøy! Vi så mean girls, spiste godteri og snacks, pizza og masse kake! Standard bursdagsgreier. Vi lekte også en lek som var ganske morsom! Jwan ble ihvertfall fornøyd med gaven sin og det betydde mye! Skal også kjøpe masse fint til henne i london også. Skal forresten ha en stor giveaway med sminke og sånn fra london senere. Jeg drar den 25 for de som lurte på det♥

Tok noen bilder til slutten da de fleste allerde hadde gått siden den var over men bedre enn ingenting. Imorgen tror jeg at jeg drar på kino eller noe med Michelle men blogger før jeg drar!

Beklager for bare et innlegg igår, men hadde ikke tid til å blogge. Skal virkelig skjerpe meg og bli like flink igjen som i juleferien. Hadde bare to viktige prøver å øve til!

Selv om bildet ble uskarpt syntes jeg fremdeles det ble litt kult haha?

Var du i bursdag idag?

sminkelook; golden & brown


Hei!

Her er dagens sminkelook. En ganske fin og dramarisk sminke med en nydelig gullfarge på øyelokket og under våtkanten. Looken ender med en fin brunfarge i globalen og ytterkanten av øyet. Sminkevideo på denne kan jeg sikkert lage for de som er inntresserte :-)

Denne looken kommer til å bli mye brukt når jeg er i london! Ihvertfall på kveldene. Jeg brukte ikke falske øyenvipper til denne looken for de som lurer. Hva syntes du om looken?

today


Heisann!

Idag var jeg hos tannlegen. Det gikk helt fint ogsånn men vi fant ut at jeg må trekke 4 tenner. Jegtrorjegdør. Klarer ikke sprøyter eller selve trekkingen. Så om et maks år får jeg regulering. Jeg kom innen gymtimen var ferdid altså storefri og jeg hadde spist fra før av så. Så hadde vi bare en time igjen så litt digg å ha en times skole og deretter dra hjem. Må også øve til prøven men straks skal jeg ut å gå tur med markus.

Nå må jeg gå, hade!Hvordan har din dag gått?

HOW TO; Å lage bacon & oste baguett med tomat og grillkrydder


Hei!

Som jeg skrev i forrige innlegg tenkte jeg sannsyneligvis å lage et matinnlegg på den bagutetten jeg viste i forrige innlegg. Så siden den var så god så lagde jeg den på nytt, men denne gangen tok jeg bilder step by step så dere kan få se hvordan man lager det. Dette er ganske godt og mettende. Ikke det sunneste alternativet men greit å lage i ny å ne, ihvertfall å teste ut baguetten.

Det er best når du varmer opp baguetten men det orket jeg ikke denne gangen. SÅ HUSK Å VARM DEN OPP! På 200 grader i 4 min.

Glemte å ta med smør på bildet forresten! 

Det du trenger er

smør, ost, grillkrydder, bacon, cherrytomater/vanlige tomater og en baguette/rundstykke

 

STEP 1. Start med å varme opp smør i en stekepanne. Så når smørret begynner å "småboble" så legger du baconet i panna

 

STEP 2. Så legger du en del osteskiver over baconet og deretter tar på lokk så hele osten kan smelte over. La lokket være på i maks 1 min

 

STEP 3. Deretter snu alt på andre siden og legg på noen nye osteskriver men denne gangen ta med noen skiver av tomaten og litt ost over. Legg også lokket over igjen.

STEP 4. Så tar du av lokket etter maks 1 min og legger den "omeletten" eller hva man skal kalle det på baguetten. Deretter heller du på litt grillkrydder og den er klar!

 

Og til resultatet;

Mmm.. Ville ikke sagt nei til denne, nei! Og det er billig å lage og kjempegodt! Det er laget av matvarer du sikkert allerede har i huset og hvis ikke så ta deg en tur på butikken!

Skal du lage dette?

hodet mitt altså


Hei!

Var helt fjern i hele dag egentlig. Som dere så i forrige innlegg skrev jeg jo "Kom nettopp på at vi starter ti på ni imorgen, yess"? Jo, altså jeg ble vekket av en sinna pappa som tydeligvis hadde vekket meg 3 ganger tidligere noe jeg ikke husker. Og da var klokka ti på åtte ellerno. Jeg fikk jo panikk og slang på meg noen klær, hestehale og tok på noe maskara og øyenbrynsblyant da allerede pappa ventet utenfor med bilden. 

Jeg så rett og slett ut som at jeg kom rett fra senga (noe jeg egentlig gjorde) med morgentrynet mitt på skolen når jeg kom. Dårlig sminket, trøtt og rakk ikke en gang å pusse tennene! Så når han slapp meg av rett utenfor skolen så kom jeg på at vi startet ti på ni(!!!)

Jeg tenkte bare dette i hodet, "fa** i he***** for no dri** @!!!%&# HVA HAR JEG GJORT NÅ??!". Så kunne egentlig hatt god tid på meg og stelt meg skikkelig.

Noen ganger tenker hodet mitt helt ulogisk og glemmer ting som vanligvis ikke JEG hadde glemt. Når vi enten starter eller slutter tidligere husker jeg det godt! Hadde også den hodepinen på skolen ved tolv tiden så jeg sov i halve engelsktimen og kvarte utdanningsvalgtimen.Mamma var snill og lagde varmt rundstykke med bacon, ost og grillkrydder! DET BESTE!!!♥ Men unngå å spis dette med mindre du prøver å legge på deg. Skal sannsyneligvis lage et innlegg om hvordan man lager dette. Hvis du blandt annet skal opp i vekt.Skal også blogge tidligere fra nå av. Skyld på minecraft! Spiller etter jeg blogger isåfall.

Hvordan var din tirsdag?

hate monday


Heisann!

Idag blir det litt sent innlegg fra meg. Har vært sinnsykt trøtt, vondt i hodet, sliten og irritert idag. Sånn mandagsfølse på det værste. Har ikke hatt noe blogglyst idag men det endret seg til nå. Er en vane og alltid legge ut et innlegg, uansett hva. Noe som er positivt, men ikke forvent det heller fordi det skjer ganger jeg ikke kan få blogget og det må dere bare respektere som lesere. 

Imorgen har jeg full dag. SKAL gå å ta en del bilder til bloggen, kanskje lage video blogg og øve som bare det til RLE prøven. Kom på at vi starter ti på 9 imorgen og! yesss
Hvordan har din mandag gått?

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits