linkerunde!


Hei!

Nå var det så utrooolig lenge siden siste linkerunde så jeg har en nå! Har også fått meg formspring igjen for de som har lurt på det, der heter jeg idabjacobsen. 

Jeg trekker 5 bloggere tilfeldig ved at jeg ruller ned på siden og bare stopper. Da linker jeg bloggerene i et eget innlegg innen under en ukes tid. Du kan også bare melde deg på en gang! Er du med?

LINKERUNDE!


Hei!

Nå tenkte jeg å ha en ny linkerunde! Denne gangen skal jeg trekke 3 bloggere, tilfeldig!

meld deg på!

Er du med?

linkingene!


 

 Hello!

Som sagt skulle jeg trekke linkingene idag og jeg trakk hele 10 bloggere denne gangen! Alle bloggerne er linket under i tilfeldig rekkefølge. Skal ha linkerunde oftere siden det tyder på at dere likte det :-) Det er det siste fra meg idag og gled dere til video imorgen!

 

1. her 2. her 3. her 4.her 5.her 6. her 7. her 8 her 9. her 10 her

 

bilde fra ista

hva syntes du om linkerunde? //burde jeg ha det oftere?

linkerunde


Nå tenkte jeg å ha en ny linkerunde!

Har ikke mye å blogge om idag men har veldig lysten til å lage video til dere! Bare kommenter under så skal jeg prøve å få lagd den og lagt ut idag så fort som mulig :-) Hvis ikke så bare fortsetter jeg på mobbing

Linkerunden avsluttes om en ukes tid.

meld dere pååååskal du melde deg på?

linkingene


Hello! 

Tenkte å trekke ut linkingene nå :-) Litt vanskelig å telle alle mellom 199 folk men skal prøve! 5 stk får linking og jeg skriver hva bloggen handler om og kanskje det er noe for dere.

1. Anniken madelen- Er en søt jente på 13 år. Ett par måneder eldre enn meg!

Bloggen hennes handler om hverdagen hennes. Hun har ofte outfits og veldig bra innlegg. Bilder i alle innleggene sine og ryddig design! Hun starta å blogge i denne måneden så kanskje verdt å sjekke ut bloggen hennes? :-)

2. GinaML- En superpen jente på 14 år som blogger om hverdagen hennes! Hun har wants innlegg og innkjøp. Noe som de fleste elsker! Hun har ryddige innlegg og et fint design. Hun har gratisdesign men det er jo helt vanelig siden hun starta for litt siden å blogge! Hun startet også å blogge i juni så også verdt å sjekke ut bloggen hennes!

3. Aurora- En jente på samme alder som meg, 12 år! Hun blogger om hverdag og litt om sminke. Hun har videoblogger innimellom noe som er bra! Hun er inspirert av meg noe som er kjempesøtt! Hun har holdt på med bloggen siden november! ;-)

4. Emilieurheim- Nydelig jente på 12 år! Hun blogger om hverdagen hennes, foto og mote :-) Hun har mange fine bilder og veldig korte innlegg. Hun har mange bilder og et utrolig søt! Hun har blogget siden februar. Sjekk den ut!

5. Ingrid Gjøra- Hun er en supervakker jente på 14 år! Hun blogger om alt mulig! Men for det meste hverdagen hennes. Hun tar nydelige bilder og har ofte outfits.  Designet hennes er fint! Hun har blogget siden april 2011. En måned lengre enn meg. Ta en titt innom bloggen hennes!

 

Bildene er litt i forskjellige størrelser men det er i den størrelsen de har lagt ut bildet :-)

Det blir oftere linkerunder så følg med!

har du lest noen av bloggene før?

linkerunde! [CLOSED]


Hello!

Tenkte å ha en linkerunde nå! Har aldri hatt det på bloggen før egentlig så det skal jeg begynne å ha oftere :-) Linkingene kommer i random rekkefølge i ett innlegg. Det eneste dere må gjøre er å kommentere og skrive hva dere liker med bloggen min så bruker jeg random.org og trekker 5 stk som får linking og der skriver jeg under hver blogg hva de handler om.

Grunnen til at dere må skrive hva dere liker med bloggen min er fordi det er gøy å se hva folk liker best ved den og hvis mange liker en spesiell ting kan jeg begynne med de tingene oftere ;-)

Hvis dere melder dere på kan dere blandt annet få flere lesere på bloggen deres :-)

LYKKE TIL ALLESAMMEN!

bolleeeeee

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits