sleepover


Hei!

Holder på å pakke nå siden jeg straks skal møte Camilla. Skal jo overnatte hos henne så det gleder jeg meg utrolig til! Skal også ha sånn liveshow som jeg sikkert infomerer dere i et innlegg, på facebook formspring (idabjacobsen) osv. Skal prøve å skrive det på de fleste sosiale medier som jeg har bruker på. 

Blir blogging på pcen hennes så bloggingen skal gå som normalt! såå rosa♥ hahaa

Skal du ha/overnatte i dag?

dagen


Hei!

Som sagt var jeg jo på sandvika med Camilla. Har vært utrolig sliten i dag av en eller annen grunn. Eller, nå er jeg mest sliten siden jeg er trøtt. ha ha. Er bare litt forkjølet men det går jo over. Det var utrolig koselig, selv om jeg ikke kjøpte noe særlig.

Skal overnatte hos henne i morgen så det blir nok supergøy! Vi skal ha liveshow, skal nok lage noen videoblogger der og ta masse bilder. Men ikke minst se film, spise, godteri og bare kose oss!

Tok ikke sånn supermange bilder som vanlig på storsenteret, men tok noen. fin 200lapp. 

Hva gjorde du i dag?

Helg, er det deg?


Hei!

For litt siden kom jeg hjem fra en bursdag så fikk ikke blogget før nå ettersom den startet kl 5 og jeg måtte spise, fikse meg og litt sånn. Sitter å gruer meg sinnsykt her fordi jeg skal til tannlegen om akuratt en uke og jeg tror ikke dette vil gå særlig bra. Tannlegeskrekk er no dritt, virkelig. Sitter å tenker på hvor heldig jeg var i går ettersom idag er jeg en dag nærmere tannlegen. Har tenkt sånn i hele uken, haha. Men er det vondt å trekke tenner?

Har ingen spesielle planer for imorgen. Men på søndag skal jeg jobbe med en presentasjon jeg og gruppen min må levere så vi arbeider litt hver for oss i helgen.

Tok ihvertfall noen bilder før jeg dro så jeg deler de her.Hva skal du denne helgen?

adjø, london


Ja uff..

Tror jeg må gråte. Kan virkelig ikke forlate london allerede imorgen! Elsker dette stedet og vil bare flytte hit! Idag ble det siste turen med shopping. Kjøpte inn en del fra primark mest, mehehe.. Grugleder meg litt til å vise alt jeg har kjøpt fordi man kan si at det er en del!

Dagen gikk som sagt til chinatown og oxford. Var i chinatown i ca 15 min noe som ikke er mye så tok vi en lunsj på starbucks FANTASTISK så deretter tok vi banen til oxford. Ble ganske skuffet over at jeg ikke fikk vært lenger i chinatown fordi det var utrolig kult der!

ahh lovelovelove♥Besøkte også den gigantiske M&M butikken. Flere etasjer! Kjøpte ingenting der, men tok noen bilderHar du vært i London før?

London- dag 3, tower of london + dagens outfit


Heihei!

Idag var vi på tower hill for å se på tower of london. Utrolig stort slott med en kjempe stor historie bak! Var utrolig spennende å høre på hva guiden sa og å se på alt i slottet og ikke minst kronene og sverdene med ekte juveler og diamanter fra 1600 tallet! Som bl.a tilhørte dronning Elizabeth. Hun jeg var på bilde med på innlegget under.

Har også shoppet utrolig mye imens jeg har vært her så innkjøpsvideoen kommer til å bli helt annerledes enn lignende som andre blogger. Tror jeg må dele opp videoen haha. Skal prøve å få alt i en video :) Skal også prøve å komme med et innlegg imorgen tidlig før jeg drar til oxford og china town.

Tok utrolig mange bilder og videoer men det var ikke noe nytt. Har gjort det helt siden jeg kom og kameraet er det viktigste å ha med overalt!


Gammelt skrivebord som han Edward brukte. Fra 1600 tallet det også!


Også dagens outfit!kleint med de sokkene, men jeg skiffta rett etter, men siden jeg hadde dårlig tid så valgte jeg å bare ta bildene med en gang, selv med sokkene.alt fra cubus bortsett fra sko som er fra marks&spencer

Har du vært på tower of london før?

London- dag 2, madame tussauds, oxford


Hei!

Idag tok vi undergrunn toget fra hotellet til oxford. Vi var på madame tussauds, selfridges og shoppet litt i oxford. Vi, eller alle untatt meg, var allerede slitne etter å ha vært på madame tussauds og kjørt masse med tog. Jeg lette etter primark og etter vi spise ferdig på selfrigdes så gikk jeg på primark. Utrolig stor butikk men fikk ikke vært der i mer enn 5 min fordi da klaget alle. Men vi drar tilbake til oxford på tirsdag tror jeg.

Imorgen blir det chinatown noe jeg gleder meg sinnsykt til! Har sett på youtube at de har masse forskjellige typer pocky og japansk godteri. Kan godt kjøpe noe pocky osv til giveaway for de som vil! Har allerde kjøpt en del ting i giveaway på primark, boots og superdrug♥

Tok også en del bilder på madame tussauds men alle bildene er av meg siden familien ikke vil bli vist :)

Nam.. Kom litt på flørten med denne fyren her ;);) hahaahaah æsj, hitler.Hva syntes du om bildene? Har du vært der?

London- dag 1


Hei! Beklager for at innlegget kommer så sent men nå fikset vi nettop wifi. Kl er snart halv 11 her i london.

Idag startet jo dagen med at jeg sto opp kl 4 og var ute kl 5. Vi ankom flyplassen sånn rundt halv 6 og var på flyet kl halv 9. Det var en overraskende kort flytur! Men flyet hadde problemer med motoren så før vi fikk lettet måtte vi vente sånn 3 kvarter på at de måtte fikse det.

Jeg skal som sagt lage en sånn london 2013 video. Jeg har filmet fra dagen før vi dro, flyplassen, på flyet og her i london! Har vært flink med å fått med meg mye film så gleder meg til å komme hjem og få startet med den og en stor innkjøpsvideo.

Jeg har allerede kjøpt masse sminke og skjønnhetsprodukter! Har lett etter en sånn drugstore som heter superdrug. Vi kjørte forbi den butikken i taxien og jeg bare siklet helt. Også når vi nå gikk så skulle vi se litt rundt på hotellet ute så var superdrug rett utenfor! Så jeg kjøpte en del ting der, og noe til giveaway ;) En ganske fin ting som jeg selv kjøpte!

Vi gikk bare rundt i gata utenfor her idag. Kjøpte alt idag fra marks&spencer, boots, superdrug og en sånn matbutikk hvor jeg kjøpte litt sminkefjerner og litt sånn.

Mamma tok noen bilder av meg imens vi var i gata så her er disse!

Hva syntes du om bildene?

london imorgen!!!


Hei!

Først av alt må jeg bare beklage for at jeg ikke blogget igår. Jeg var utrolig opptatt med å pakke, rydde også hadde vi lang skoledag. Nå kan jeg virkelig ikke vente til å sette meg ned på flyet, sannsynligvis sove og deretter våkne i london! Vi står opp kl 4 om morningen så det blir litt av en utfordring for meg som nekter å slå opp øynene kl 8. Skal ta meg en redbull da så jeg kvikkner til i en time så setter vi oss i taxien.

Det blir også blogging selv når jeg er der så ikke vær redd for det! Vi har med en laptop så den blogger jeg da fra. Skal også lage en film/videoblogg defra. Jeg skal filme med speilrefleksen b.la når jeg er i handlegatene, sminkebutikkene osv. Aner ikke hvor lang den blir, men det er en type follow me around in london video, som ihvertfall er lenger enn 5 min.

Kommer selvfølgelig en london haul video også som kommer til å bli enda HUGE enn den forrige, haha. Bare sånn 10 ganger større.*!!"#RGE%&JS# SOM JEG GLEDER MEG!

Har du vært i london eller skal? Hvis du har vært der, hvordan var det?

bursdag


Hei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra bursdagen til Jwan. Det var utrolig gøy! Vi så mean girls, spiste godteri og snacks, pizza og masse kake! Standard bursdagsgreier. Vi lekte også en lek som var ganske morsom! Jwan ble ihvertfall fornøyd med gaven sin og det betydde mye! Skal også kjøpe masse fint til henne i london også. Skal forresten ha en stor giveaway med sminke og sånn fra london senere. Jeg drar den 25 for de som lurte på det♥

Tok noen bilder til slutten da de fleste allerde hadde gått siden den var over men bedre enn ingenting. Imorgen tror jeg at jeg drar på kino eller noe med Michelle men blogger før jeg drar!

Beklager for bare et innlegg igår, men hadde ikke tid til å blogge. Skal virkelig skjerpe meg og bli like flink igjen som i juleferien. Hadde bare to viktige prøver å øve til!

Selv om bildet ble uskarpt syntes jeg fremdeles det ble litt kult haha?

Var du i bursdag idag?

chill sunday


Hei!

Nå sitter jeg her med popcorn og macen. Herlig slutt på helgen, så kommer skolen igjen. Kan ikke vente til neste helg! Fordi da er det nemlig helg? Freedom, haha. Skal forresten ha en konkurranse etterpå så gled dere til det!

Skal bare spise popcorn, drikke cola og spille minecraft resten av dagen. Haha elsker faktisk minecraft! Man kan være så kreativ.. Slutten på mitt sosiale liv.

Noen som gleder seg til konkurranse?

lørdagen min


Hei!

Idag har jeg bare vært hjemme. Har ingen penger å bruke heller så var egentlig helt greit. Fikk også spilt inn en videoblogg som kommer ut ikveld!:) Kan godt si hva slags videoblogg det er også. Det er en getting ready with me. Nesten som en morning routine bare at jeg sminker meg og fikser håret ogsånt på denne videoen. 

Vurderer også bare å spille minecraft haha. Skal være utrolig usosial denne helgen. 
Gleder du deg til video?

tgif


Hei!

Endelig fri igjen! To dagers skole var ikke så ille heller, men savner allerede feri noe så sykt også.. Var nettop på coop og kjøpte noe digg til ikveld for da skal jeg bare chillaxe og se film♥ Standard fredags greier ahaha. Har ingen spesielle planer for imorgen enn å jobbe litt med blogginga. Det vil si å lage videoer, ta en del bilder osv. Kanskje jeg finner på noe annet og men får se.

Har også fått meg formspring igjen hvis jeg ikke sa det i forrige innlegg? haha ihvertfall kan du følge meg hvis du vil @idabjacobsen 

Hva skal du idag?

take a chill pill


Haha, skjønner ikke hvorfor nesten alle overskriftene mine er engelske nå for tiden.Det ser bare kulere ut, kanskje?

Nå skal jeg straks sette på litt vann for å lage litt te og skal krybbe under teppet og legge meg på sofaen for å se på litt tv. Tok på litt spray tan ista noe som jeg faila litt i, men det ser bedre ut nå. Egentlig ikke. Kan ikke vente til å se på den nye vinterjakken min! Håper å få ha den med til london hvis jeg kjøper den.Fikk også sånn snapchat fra team snapchat! Tenkte først sånn, "Endelig svarer de på snappene mine!". Ja, seriøst. Jeg er bestfriend med snapchat, hahaha. Men de svarer aldri :(((

Kødda, men sender faktisk snapper til dem når jeg sender til alle på lista. Aner ikke hvorfor? Men jeg fikk sånn videosnap og det var bare sånn klein happy new year greie.Så de svarte meg ikke. Dreams lost.

Hva gjør du ikveld?

last day of 2012


Hei alle sammen!

Idag er det den siste dagen av 2012. Litt trist men gleder meg utrolig mye til 2013! Håper på at året 2013 vil bli mye bedre enn 2012. Dette er egentlig en dårlig slutt på året, haha. Sto opp utrolig sent fordi jeg klarte virkelig ikke å stå opp. Skal spille inn en sminkevideo etterpå også, men det blir ikke nyttårssminke. Spilte faktisk inn en i sta men det ble bare helt fucka. Har faktisk ikke noe spesielt sminketema på nyttår.

Men lager en sminkevideo til den looken som jeg viste dere for en uke siden. Utrolig mange som ville ha video på den så det er koselig!Lukter bare stekt kalkun og masse mat her nå, nam♥ Familien samles og det blir bvare utrolig koselig! Føler litt at det er julaften idag også. Litt av de samme luktene og spenningen. Gleder meg ganske mye til å ta bilder av alle raktettene fordi da blir det sinnsykt kule bilder! Alle fargene ogsånt. Mens vi snakker om farger så burde jeg begynne med den sminkevideoen nå!
Hvordan skal du tilbringe den siste dagen av 2012?

dagen min


Hei!

For litt siden kom jeg hjem fra sandvika. Jeg og Michelle møtte først Nora (link) og en jente som heter Synne (link) også prata vi litt også lette vi etter Midya og Hanni. Så var vi alle 6 sammen og snakka ogsånn, dritkoselig! Første gangen jeg faktisk er med Nora og Midya og definitivt ikke siste! Skjenner ikke Synne så godt men har blitt godt kjent med henne og :-)

Snart skal jeg til Michelle fordi jeg skal overnatte hos henne.

Tok også med kameraet, men tok lite bilder. Kan ihvertfall dele de bildene jeg tok! Tar også med kameraet til Michelle, så det blir nok en del bilder der.

hahahah, søte Noraaa

Og Midya er dritkul, btw. -hilsen Midya

Hva gjorde du idag?

julaften snart over


Hei!

Dagen har gått til å først knaske av julestrømpa og kalendergaven jeg fikk. Har to flaxlodd som jeg faktisk vant 75 kr på den ene, men ikke den andre. Men siden det er 24 desember får jeg en gave istedet for. Fikk et sånt sminkesett, ble ganske fornøyd :-)

Deretter kledde jeg på meg også dro vi til kirken for å pynte på gravene til mormor, oldefar osv. Besøkte også farmor på bosenteret. Sovna på sofaen som vanlig og våknet til lukten av ribbe. Haahah. Ble ferdig med å åpne gavene for en time siden. Fikk mye av det jeg ønsket meg og mye mer. Kjøper mest det jeg ønsker meg i london siden det sikkert er billigere der. Gleder meg helt for jævlig! Skal nok lage en videoblogg imorgen av julegavene jeg fikk.

 

 

Hvordan har deres jul vært?

koselig fredag


TGIF, BITCHEEES! nei? okei..

Idag var det mattetentamen så var veldig konsentrert på å øve igår. Derfor ble det bare ett innlegg fra meg, desverre. Tentamenen gikk ikke like bra som på engelsk men det er jo fordi jeg er flinkere i engelsk enn matte. Men iallefall så skal denne fredagen egentlig bare gå til kos, rett og slett. Skal ned på butikken får å kjøpe noe digg også skal jeg se på film. Skal egentlig bare kose meg resten av kvelden♥

Har ingen planer for imorgen eller søndagen. Finner nok på noe, som vanlig!Skal dere gjøre noe koselig ikveld?

finally friday


Nå er det endelig fredag!

Glemte det helt når jeg satt i kantina idag, haha samme med Camilla!

 Fikk 3 pakker i posten idag, som det kommer innlegg på etterpå! En av dem var noe jeg trengte, ikke sminke eller noe jeg "trengte" haha. Skal også filme inn en videoblogg! Skal ha sminkevideo denne gangen. Virker som at dere virkelig liker det så skal begynne med flere videoer i uka.Hva slags sminkevideo vil dere ha?

tacooo


Hei! Nå sitter jeg å ser på stjernekampen mens jeg spiser tacooo! Lover dere video etterpå, ikke sent. Om en time ca. Det er om hvordan man lager frityrreker. Vet ikke hva man kaller det på norsk men bare kaller det for det.

Og det var så mange som spurte etter innkjøpsvideo så jeg får vel slenge inn det imorgen. Snill jeg er da!

Lover dere videoer maks 2 ganger i uken og maks 3 innlegg, dagen!Gleder du deg til video? Hva spiste du til middag? haha

 

saturday chill


Hei!

Idag var det jo bare å fortsette med mission på gta. Stakk ned på coop og kjøpe litt godteri.  Blir digg å bare slappe av idag? Imorgen må jeg begynne å pakke til skolen. Æsj.

Legger kanskje ut sminkevideoen idag eller så blir det imorgen! Hvis ikke videoen kommer blir det flere innlegg idag.

 

Hva har dere gjort idag?

GLAD!!!


Hei!

Nå fikk jeg endelig mail av guerlain teamet om at jeg vant konkurransen. Der står det at jeg får plukke ut guerlain produkter til 5000 og en designerkjole til 5000 kr! Jeg tror jeg dør!

Jeg må dra dit for å plukke ut tingene og få kjolen. Gleder meg som en liten unge! Marie blir med meg da. Skal sikkert ha en konkurranse hvor dere kan vinne ett eller to av produktene.

Dagen starta bare med å ta meg en dusj, hoppe i en alt for stor onepiece og tok meg litt swiss miss marshmallow lovers kakao♥ Noen ganger er det litt kos med at været er unnskyld meg helt for jævelig.

Haha, barbie kopp♥
Hva har du gjort idag?

TUSEN TAKK


Hei!

Måtte bare takke alle som stemte på meg i guerlain.blogg.no sin bildekonkurranse! Er utrolig takknemlig og vise premiene litt nærmere♥

Måtte bare vise hvor takknemlig jeg er og at jeg virkelig elsker dere! 

tvfreak


Heii!

Nå har jeg den "tgif" føelsen igjen! Hhaha, elsker den føelsen♥

Det beste med torsdagene er jo at om kvelden er det Torsdag kveld fra nydalen, noe som er sykt hilarious og den andre serien som kommer etter på tv2. Har glemt hva den het.. Gleder meg bittelitt til imorgen da, og da mener jeg etter skolen fordi da er det Rykkinn Style!

Var akuratt ute for å kjøpe no'digg til programmene. Matvrak, ftw!
Pleier du å se på tknf og det andre programmet på torsdager? xDxD

gta


Hei!

Idag har Marie vært her, mens vi spilte gta san andreas hele tiden med playstationen jeg kjøpte igår.Har jo spilt gta siden jeg var 6 år gammel, hahah! Faktisk! Så hadde lyst til å ta ett lite "comeback" fordi det var så morsomt før, og det var det nå også!

Ble egentlig ikke helt ferdig med oslo turen, så må kjøpe inn resten til tirsdag. Så skal jeg se tina og bettina the movie til uka også!

Er ferdig med innkjøpsvideoen så den kommer iløpet av kvelden!

6 stjerner er veldig sjeldent å få.. Det vil si at det er sykt mange politifolk etter meg. I helikopter ogsånn.
Æsj, neida. søt

Morsomt å kjøre rundt i en pølsebil i skogen.Spiller du gta?

siste lykkeruset


Sitter her og koser meg med varg veum, ja. Varg veum eier liksom litt da! Digger de seriene så sykt. Håper de aldri slutter med det♥

Dette blir det siste lykkeruset fra meg, så er det skole. Fra imorgen gjelder karakterene. Æsj, samme med anmerkningene. Hadde egentlig fått 1 for at en bloggfan hadde ringt meg i timen.. Skal skru hele driten når jeg drar til skolen.

 

 

ser du på varg veum?

skoleeee


Nå er jeg på skolen. Vi er bare tre stykker her.. hahaah, de andre var på nattevandring. De måtte gå fra kl 10 om kvelden i går til 6 om morgenen idag! Så dro jeg heller på skolen. Dagen har faktisk vært morsom! Spilt spill, vært på pcen, spise maten 6 klasse lagde i mat og helse♥♥♥ Nå sitter vi på pcen.

Skal ta passbilde etter skolen idag, så skal jeg til sandvika med noen folk!Kvaliteeeet<3<3 :-)

holder på!


Her er det fullt kjør!hahaha, someone is back.... 

why we love saturdays


GODIIIIIIS, FRI, TV, VENNER OG ALT♥

 

Elsker lørdager så sykt! Bare masse kos og mye digg på tv. Liker søndager mye mindre fordi det er jo siste dagen i helgen. Haha, unødvendig innlegg. 

Var forresten på cc ista. Innkjøpsvideo etterpå :-)hva gjør dere idag?

DEL 1- bilder fra Justin Bieber konserten!!!!


Heii♥

Sorry for null blogging igår men jeg var full opptatt med å presse meg til operaen, dra tilbake til Josefine så komme tilbake med båt, så se på konserten, så kl 10 grein jeg meg til søvn.

Her er bildene fra Justin Bieber konserten og litt før og! :-) Gråt så mye under og etter konserten at det så farlig ut! Vi kom med båt så vi fikk sykt bra plasser. Det var utrolig kult at vi så han før han gikk på scenen fordi han sto inntil rommet ved scenen som vi som kjørte båt kunne se men ikke de som sto på opera huset. Han var så søt når han shuffla til Sexy and i know it<3<3<3 Han visste ikke at noen kunne se han<3<3<3 ELSKER HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Utrolig koselig at noen jenter også kom bort fordi de leste bloggen min! De ville ha et bilde som jeg legger ut i morgen eller no. Må spille inn episode 2 i mobbing. Så har ikke så mye tid til å blogge noe mer idag bortsett fra episoden.

 

Inni det rommet der DJ'en og de andre folka står, sto Justin hele tiden og dansa til sangene av Michael Jacson, Carly Rae Jepsen, LMFAO osv.. ♥ Han var så søøøøt!


-hva syntes du om bildene? Var du der?

cookies & cream


Elsker søndager!

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits