konkurrane: vinn gavekort fra junkyard på 2000,- kr!Hei!

Har vært syk fra mandag til i dag. Er enda dårlig, men mye bedre. Men er tilbake nå og klarer hvertfall å blogge! Så siden det ikke har vært innlegg denne uka så har jeg også en video som kommer i eget innlegg etterpå! Men nå skal jeg ha en ny konkurranse i samarbeid med junkyard hvor du kan vinne et gavekort derfra på 2000,- kr! Så du kan velge deg hva du vil for 2000,- kr maks. Ikke dårlig!

Alt du må gjøre er:

Like junkyard sin facebook-side her

Linke sitt/sine favorittprodukt i kommentarfelteltetEr du med?

Vinn STEP-UP drømmeweekend i Oslo!


Hallo! Neste helg har filmen "Step up - All in" i 3D premiere, og i den anledning holder jeg en konkurranse hvor en heldig leser får ta med seg en venn på en STEP UP -drømmeweekend i Oslo med hotellopphold!

Vinneren sjekker inn på superkule Comfort Xpress i Oslo sentrum lørdag 16.augusr sammen med en venn hvor goodiebags med overaskelser ligger på rommet. Deretter venter privattime med noen av Norges dyktigste instruktører i Streetdance/Wacking på dere hos Subsdans. Kanskje dere danker ut "The Mob" crewet i filmen "Step up - All in"? Det finner dere ut når dere ser filmen i 3D samme kveld!!

Delta ved å legge igjen navn + epost i kommentarfeltet! PS: Jeg holder samme konkurransen på instagram, delta begge steder for dobbel vinnersjanse. Vinneren trekkes på ONSDAG denne uken så delta fort! (reiseutgifter er ikke inkludert i premien, er du ikke gammel nok til å reise alene har du mulighet til å ta med en foresatt istedenfor en venn, filmen har 12 års aldersgrense) Er du med?

12,000 abbonenter youtube giveaway!


Hei!

Dette har vel eeeegentlig ingenting med bloggen å gjøre, men tenkte likevel å meddele med dere at jeg har nådd 12,000 abbonenter på youtube. Det er helt fantastisk og youtube er noe jeg virkelig trives med og noe jeg skal fortsette med lenge, håper jeg. Hvis dere skal melde dere på så må dere kommentere PÅ YOUTUBE ikke bloggen. 

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Skal du melde deg på?

vinneren av junkyard konkurransen


....er Stian!

Det ble faktisk en gutt denne gangen. Tror det er første gangen, men siden jeg trakk tilfeldig så får det være sånn. Har sendt deg en mail så husk å sjekke den! Det vil nok komme flere slike konkurranser fremover så alle har en sjans til å vinne.

Vil også vite om det er noen spesielle type konkurranser dere vil jeg skal ha. Hva premien skal være, altså. Vil jo at det skal være noe dere vil ha.Noen konkurranser dere vil jeg skal ha?

junkyard konkurranse! Vinn produkter for 1000 kr


Hei! Siden jeg ikke har gjort noe spesielt i dag så kjører jeg i gang med en konkurranse! Denne gangen kan du vinne produkte til 1000 kr fra junkyard! Merker at mange tror jeg vil la de ville fordi de spammer med kommentarer men det er helst motsatt, så ikke ta dere bryderiet med spam-kommentarer. Det er nok lurest å forholde seg til én kommentar når dere skal delta!

For å bli med må du: 

- Like facebook siden deres her

- Legge igjen en kommentar med din ønskeliste av produktene/produktet du ønsker deg derfra (ikke over 1000 kr).

- Husk å legge igjen mailadresse i tillegg

Litt av mine favoritter på junkyard ser dere over. Kan lage en evig lang liste over produkter jeg ønsker meg derfra, men så har jo picasa ikke plass, hahaha.- Er du med?

vinn klær til 150$ fra sheinside


AVSLUTTET!!

Hei!

Tenkte å sette i gang en liten konkurranse i samarbeid med sheinside. Nå kan du vinne et "gavekort" fra sheinside på 150$ som tilsvarer ca over 1000 norske kroner. Du kan bruke pengene på hva du vil fra sheinside. For at de skal kunne sette inn 150$ for å shoppe for må du gjøre dette for å bli med

Lage en konto på sheinside HER (dette trengs ikke hvis du allerede har)

Legg igjen en kommentar på dette innlegget med eposten din.

Har selv en del klær fra sheinside og jeg er utrolig fornøyd så anbefaler ALLE å melde seg på. Er du med?

vinner av sommerkjole


Hei dere!

Har ikke gjort noe spennende i dag så har heller ikke noe bedre å blogge om, men kom på at jeg ,å jo trekke vinneren av konkurransen så da gjør jeg heller det nå. Lagdre en videoblogg i stad som jeg skal sette meg ned å redigere på snart, så det er bare å vente på at den skal komme ut:)

Uansett er vinneren Sofia Berntsen- husk å sjekke mailen din!

 

Noe dere vil ha i konkurranse?

konkurranse: vinn sommerkjole!


Hei!

Siden kjolen ble for stor for meg så sendte jeg en mail til sheinside og fikk fikset en konkurranse til dere på kjolen! -og da sender de meg også en ny i riktig størrelse. Noe som er en god "deal" haha. Kjolen er jo suuper fin nå om sommeren og siden den er skikkelig lett og deilig i stoffet. Så jeg skal si at vinneren er en veldig heldig jente♥ 

Vet at det vil komme spørsmål om størrelsen og ellers fakta om kjolen, så jeg har svart på mange av de vanlige spørsmålene under og for dere som trenger å vite litt før dere melder dere på.

Så er det dere må gjøre er bare å skrive fullt navn og epost så er dere "automatisk" med i konkurransen! Ikke enklere enn det nei, så det er bare å melde seg på!!:-)

Gullbelte følger også med!!:-)

- Er kjolen stor eller liten i størrelse? Den er i medium men en litt liten medium men akkurat for stor small hvis dere skjønner? Så den kan nok passe mange av dere fint, men den blir alt for lang for meg siden jeg er blir for lav:(( haha men i hvertfall 

- Er kjolen lang i seg selv? Tja, siden denne ble for stor så må jeg tenke på minus det og den er sånn midt i mellom. Ikke maxi akkurat men ikke knekort(?). Så kan vel si litt under knærne.

- Hvis man skal kjøpe kjolen eller bestille noe fra sheinside, hvor mye koster det med frakt? Siden jeg får det sponset så vet jeg ikke, men har søkt litt rundt og da er det gratis frakt med mindre du bestiller express fart som er at varene kommer fortere noe jeg anbefaler! Prisen på express fart er 7-15 dollar. Oftest så slipper man å betale toll, men det kan hende. 

- Hvor lang tid tar det før varene kommer? Det kan ta drit lang tid og ikke fullt så lang tid. Velger du express tar det vel rundt 2 uker men uten kan det ta opptil en måned.

Hvis dere har lyst til å bestille den så kan dere trykke her

MASSE LYKKE TIL♥

 

vinneren av bikini


Hei!

Beklager for dårlig blogging de to siste dagene, men har vært utrolig opptatt. Men nå er jeg tilbake og bloggingen skal gå som normalt igjen:)

 

Nå skal jeg i hvertfall trekke vinneren av bikinien du kan vinne fra todiefor.com. Tusen takk for alle som ble med, betyr ganske mye! Vinneren er hvertfall Vilde Marie Hornnes. Gratulerer:) Har sendt deg mail så husk å sjekk mailen din. 

Og til dere som ikke vant, så vil det komme flere konkurranser senere!
Gratulerer til hun♥

Vil du ha flere konkurranser?

Vinner av elf konkurranse


Heihei!

Nå har jeg trukket vinneren av elf konkurransen. Vinneren av en valgfri bikini avsluttes i morgen eller i overimorgen så det er enda mulighet til å delta! 

Men vinneren av 5 elf sminkeprodukter er.... Silje Solberg Dael!

Gratulerer så mye! Jeg har sendt deg en mail så sjekk innboksen din.

For dere som ikke vant er det som sagt fortsatt mulighet å delta i konkurransen hvor du kan vinne en gratis bikini fra to die for herEr du med i konkurransen om å vinne en valgfri bikini?

konkurranse- vinn valgfri bikini fra todiefor!


Heisann!

Nå skal jeg ha en konkurranse hvor du kan vinne en valgfri bikini fra nettsiden todiefor.se. Bikiniene deres er nydelige og selv har jeg en som jeg elsker! 

Det du må gjøre for å bli med er

  • Like to die for på facebook HER
  • Skrive hvilken modell du vil vinne. Bikiniene finner du her
  • Husk å skrive fullt navn og epostadresse!

 

Bikinen jeg har derfra er i modellen LOLA
 

En liten video av Beach 2013 inspirasjons videoen som ble filmet i Australia!

Konkurransen avsluttes om en ukes tid!

Er du med?

konkurranse- vinn elf sminke!


Heisann!

Nå skal jeg sette i gang en konkurranse hvor du kan vinne hele 5 sminkeprodukter fra elf. Konkurransen er i samarbeid med elf. Det du må gjøre for å bli med står under bildene!

Det du kan vinne er:

Elf Healthy Glowing Bronzing Powder- et naturlig solpudder som både ser naturlig ut og samtidig gir en fin og gylding glød i ansiktet. Perfekt nå om våren!

 

 

 

Elf Nail Polish- Denne er blank, men gjør en stor jobb når du skal ta på neglelakk. Den gir neglelakken en skinnende finish OG neglelakken holder mye lengre!

 

 

 

Elf Mineral Eyeshadow- En øyenskygge som virkelig er fin på øynene og ikke minst bra. Helt uten parabener og allergifremkallende stoffer! Fargen er ikke minst til å elske! 

 

 

 

 

Elf Mineral Lipstick- Denne leppestiften kan jeg love dere er noe av de beste jeg har prøvd! Fargen er Nicely Nude og jeg elsker den♥ Fargen blir naturlig og føles fin ut på leppene! Kan brukes til hverdag og når som helst. 

 Elf Stippling Brush- Denne har jeg også selv og brukes ofte! Funker perfekt til foundation til å få en flawless look. Den legger sminken nydelig og er virkelig noe man må ha! Denne anbefales hvis du skal ha deg en stippling brush. Både billig og bra!

 

 Det du må gjøre for å bli med er

  • Like elf sin facebook side HER (der poster de blandt annet konkurranser, events og mye mer bra!
  • Etter du har likt må du kommentere at du har gjort det. Husk FULLT navn + epostadressen din

 

Det var alt du må gjøre for å vinne alt dette! Konkurransen avsluttes om noen dager. Kommer en konkurranse i morgen og så stay tuned:) 

Er du med?

Vinn Justin Bieber bilett til en venn eller deg!


Heisann!

Nå skal jeg skrive et innlegg om en konkurranse karma.no har. Karma.no deler ut 6 billetter Hvis du syntes en venn av deg fortjener biletter eller du vil melde deg selv på fordi du fortjener og vil veldig gjerne få biletter så kan du bare melde deg på. Hvis dere vil være vledig snille så hadde jeg vært utrolig takknemlig om dere nominerte meg! Gjør alt for biletter men får aldri tak i:((

Men det er ett par ting du må gjøre før du er med og det er bare å,

Først må du like facebook-siden min her

Melde deg på med skjemaet her

Det er alt du må gjøre! Og hvis du har biletter så betyr det all verden for meg at du nominerer meg! Uff, jeg maser veldig men er så vondt i ikke ha biletter..
Har du meldt deg på eller noen du syntes fortjener? 

vinnere av oz konkurranse!


Hei!

Tusen takk til alle som har deltatt i konkurransen min, kjempegøy med så mye respons. Vilkårlig har jeg nå trukket ut TO heldige vinnere, som hver seg får tilsendt to magiske kinobilletter- en til seg og en venn. 

Vinnerene eAndrine Aaserud Karlsen og Stina Hang! (Dere vil bli kontaktet på mail i løpet av dagen)

Gratulerer til dere begge og husk å sjekk mailen deres!

Jeg gleder meg til premiere! Her er noen bilder av skuespillerene fra premierefesten i Moskva.

For de som ikke ble trukket så er det fortsatt sjans for å vinne Disney sin konkurranse HER! Konkurransen varer frem til 11 mars så vær raske! 

vinn billetter til oz- the great and powerful!


Hei kjære lesere!

 

Jeg har vært så heldig å få ha en konkurranse hvor dere kan vinne billetter til den nye storfilmen til Disney; «Oz-the great and powerful» som har premiere den 15.mars.  

Filmen handler om den mystiske verdenen Oz, og vinnerene fra bloggen min vil motta en konvolutt med kule kinoeffekter og to spesialbillettet i magisk Oz-stil -en til deg selv og en venn - som kan brukes der dere bor!

Meld deg på konkurransen ved å skrive navn + mailadresse i kommentarfeltet, om du har egen blogg har du større vinnersjanse hvis du deler traileren i et innlegg og forteller at du er med i konkurransen min, si i så fall ifra at du har gjort det når du melder deg på.

JEG TREKKER TO HELDIGE VINNERE OM TRE DAGER!

NB: Du trenger ikke å ha egen blogg for å delta i konkurransen!

 

Disney har også konkurranse, så om du melder deg på her (link) så får du enda større vinnersjanse!

 

Er du med?

VINNEREN AV EXTENSIONS++


Hei!

Nå har jeg ventet lenge nok på å trekke vinneren. Grunnen til at det har tatt litt tid er fordi jeg har holdt på med å fikse en ekstrakonkurranse til de som ikke vant!

Vinneren av clip on deluxe 50 cm til en verdi av 1099 kr og masse ekstra tilbehør er fra hairtohair er... Camilla Skaar! Gratulerer så mye! Håper du kan få sendt meg en mail på naissweetlifeblogg@hotmail.com med full adresse.
Men til dere som ikke vant så kommer det snart en ny konkurranse hvor dere kan vinne extensions så hold øynene åpne for det!

Gleder du deg til neste konkurranse?

KONKURRANSE- Vinn extensions og masse hårtilbehør


Hei!

Da setter jeg i gang med en konkurranse der du kan vinne extensions fra hairtohair og masse hårtilbehør!

De extensionsene jeg har er i 65 cm som vil si ganske lange, men de dere vinner er i 50 cm så de blir mer "naturlige" og ikke alt for lange heller. Jeg føler meg komfortabel med de jeg har men jeg kan når som helst trimme de ned. 

Dere vinner disse extensionsene til en verdi av 1099 kr og masse hårtilbehør som tangle teezer og masse diverse i kategorien hair accesories fra nettsiden. 
Vet ikke nøyaktig hva slags hårtilbehør men det er jo diverse så det er masse forskjellig!

DET DU MÅ GJØRE

Like facebook siden dems her 

Skriv "Har likt" og skriv fullt navn og epost

Hvis jeg ikke har facebook?

Hvis du ikke har facebook men blogg så lag et innlegg på bloggen din om konkurransen med link til dette innlegget. Husk å send link til innlegget i i dette innlegget i kommentarfeltet ,husk å ha med eposten din.

Du kan melde deg på så mange ganger du vil (større vinnersjanse)! 

Er du med? 

vinner av Justin Bieber tskjorte!


Hei!

Nå trekker jeg vinneren av JB tskjorten. Litt mer enn en ukes konkurranse men det får gå!

Vinneren er Kristin Nordbø ! Gratulerer så mye Kristin og jeg har sendt deg mail så husk å svar innen 5 dager!Hva vil dere ha i premie til neste konkurranse? //det kommer nok en stor giveaway med sminke fra london

KONKURRANSE! vinn justin bieber tskjorte


Hei!

Her er konkurransen jeg skrev om i forrige innlegg!

I samarbeid med justinbiebernorway.com så kan du i denne konkurransen vinne en Justin Bieber tskjorte med logoen I am your boyfriend. Denne tskjorten er utrolig stilig og lekker så skulle gjerne hatt den selv!

DET DU MÅ GJØRE FOR Å BLI MED ER

Like fan pagen dems her

 Og å like og dele bildet dems her.

Husk å legge igjen navnet ditt i kommentarfeltet og si at du har gjort alle tre tingene.

Hvis ikke du har facebook så kan du bare legge igjen eposten din og navnet ditt i kommentarfeltet.

 Er du med?

vinneren av giveawayen!


Hei!

Nå har jeg trukket vinneren av giveawayen! Det ble litt stress med å telle alle kommentarene når jeg brukte random.org så jeg tok musa og rullet ned på siden og stoppet tilfeldig uten og se denne gangen. 

Og vinneren ble... Carmen Johansen! Jeg har sendt deg mail med alle alt som trengs av adresse så jeg får sendt deg pakken! :-) Hvis du vil vinne i neste konkurranse så er det bare å følge med fordi snart kommer det en ny en!

Her er altså bilder igjen av alle produktene hun vant. Noen ønsker for hva som skal være i neste konkurranse?

GIVEAWAY VINN MASSE SMINKE- winter 2012


Hei!

Da var det endelig på tide med ny giveaway hvor du kan vinne masse sminke! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er ikke mye, alt får du vite under!

det du må gjøre er

ENTEN VALG A- Enten så kan du trykke "liker" på facebook knappen under og deretter skrive i kommentarfeltet at du likte + ditt fulle navn og epostadresse

ELLER VALG B- Hvis du enten ikke har facebook eller heller vil gjøre dette så må du lage et lite innlegg på bloggen din om konkurransen med bildene under. Så sender du link i kommentarfeltet til innlegget med navn og epost. Da kan du også få lov til å kommentere 5 ganger til på dette innlegget at du har gjort det siden jeg bruker random.org til å trekke vinneren. Da har du større sjanse til å vinne!

regler

På valg A får du bare kommentere èn gang. Det kommer jeg til å sjekke grundig! Hvis du har kommentert mer en èn gang hvis du bare har likt, er du ikke med. Hvis du vinner kommer jeg til å legge deg til som venn for at du skal kunne gi meg adressen og for at jeg kan se at du har likt innlegget.

På valg B får du kommentere 5 ganger så husk det! Skriv det samme på hver kommentar så jeg vet at det er deg.


Premiene er følgende

Et stort sett med 2 eyelinere og 1 dipliner. 8 øyeskyggeduoer i nesten alle farger og en applikator

Et øyeskygge sett med hele 10 forskjellige farger!

Leppepenn fra gosh i en fresh rosa farge

En glitterpigment fra gosh i en brun tone

neglelakk fra gosh i en pastellgrønn farge

og sist.. en av mine største favorittmaskaraer One By One fra Maybelline i svartLYKKE TIL ALLESAMMEN!

VINNEREN AV GIVEAWAY


....Er Ida Halsvik!

Jeg brukte random.org til å trekke vinneren! Jeg kontakter deg på facebook, Ida! Gratulerer til deg♥

Det kommer en giveaway annen hver uke ca! Kanskje hver måned så kan jeg ha litt flere ting. Så det er fremdeles sjanse til å vinne neste gang! Hvis Ida ikke svarer meg (usansynelig, men HVIS) innen maks en uke trekker jeg en ny vinner.

Her er alle produktene Ida vant :)Blir du med på neste giveaway?

GIVEAWAY- VINN SKJØNNHETSPRODUKTER


Hei!

Da var det giveaway! Da vinner dere skjønnhetsprodukte og litt sånn kropp og hud produkter. Alt er til en verdi av rundt 500 kr! Var så lenge siden nå at jeg lover å ha minst 1 hver måned. Konkurransen avsluttes iløpet av neste uke!

Leppestiften fra max factor er i star dust pink, forresten.


Det du må gjøre;

Det du må gjøre er bare å like innlegget på facebook knappen under og skrive navnet ditt (det du bruker på facebook) så jeg kan se hvis du vinner at du har delt.

Etter du har publisert innlegget så kommenterer du + navnet ditt på facebook og gjerne epost hvis jeg har problemer med å finne deg.


 Regler;

Du kan bare kommentere 1 gang

Du må gjøre alt som står over (epost er valgfritt) ellers er du ikke med!


Lykke til allesammen!

KONKURRANSE! vinn oslove armbånd


Hallo!

Her kommer konkurransen hvor dere kan vinne armbånd fra oslove! Dere vinner 6 stk til en verdi av 296 kr. Armbåndene er i tilfeldige farger, men det har ikke så mye å si siden alle er dritkule!

 Alt dere trenger å gjøre er å like på facebook knappen under innlegget og skrive at du har gjort det + epost adressen din og hva du heter. Hvis du glemmer å gjøre noe av dette er du IKKE med i konkurransen!

 HVIS DU IKKE HAR FACEBOOK! Så kan du dele innlegget videre på bloggen din (hvis du har) og kopiere inn link til inlegget i kommentarfeltet!Konkurransen avsluttes om en uke!

LYKKE TIL!!!!!!

 

vinneren av giveaway!


Hei! 

Nå er det på tide å trekke vinneren av giveawayen! Jeg trekker ikke personene med den kuleste ferien, men med den koseligste!

Vinneren er..

 

Annveig E. Richer!

Historien hennes

Idaaa! elsker at du har giveaway! det er det ikke alle som har :) virket veldig glad i denne videoen! fortsett med det !

Jeg skal prøve å nyte sommeren så godt jeg kan! jeg skal spessielt prøve å besøke farmor mye pga hun er dement/har alzeimer... jeg er veldig glad i henne og dette er mest sannsynlig hennes siste sommer. det er veldig trist at hun ikke lenger kan huske meg :) hun er på en måte en annen person nå...

Men sommeren er ikke bare det! Jer har absålutt kost meg masse! jeg har vært med mine gode venner- som jeg er veldig glad i! de støtter meg virkelig hele tiden :) Gleder meg nå mye til en hel uke ved kysten med en goood veninne :)

GOD SOMMER :)..

Hun vinner fordi

Hun fortjener noe annet å kose seg med enn å tenke på at farmoren snart.. blir borte. Og hun fortjener å få en gave! Farmoren hennes får stay strong og samme med Annveig :-) Hun får kose seg med farmoren og fortelle henne hvis hun ennå skjønner at hun får den for at farmoren har vært sterk og samme med Annveig. Jeg vet hvordan det er å miste mormoren sin, å vite han hun snart går vekk.

 

Send mail til naissweetlifeblogg@hotmail.com med adresse og navn! Så sender jeg pakken så fort som mulig!
Gratulerer! Ny konkurranse snart så følg med.

hva synets du om historien? 

VIDEO- giveaway!


Regler:

* Du må skive det du gleder deg mest til i ferien eller hvis det allerede har skjedd så skiver du opplevelsen.

* Du kan kommentere så mange ganger du vil fordi jeg skal lese igjennom alle og skrive ned de jeg syntes fortjener det og så "trekker" jeg på en måte og hvis du kommenterer mye så ser jeg den sikkert ekstra godt og det kan være at jeg hopper over kommenta siden det kan komme en del, så da har du større sjanse.

*Ikke kall deg selv forskjellige navn og ha forskjellige grunner (jeg ser det på ip-adressen din)

*Ikke dikt opp opplevelsen, det er bare teit.

*Jeg sletter hvis haters melder seg på :-) Jeg har skrevet ned ip-adressen dere. Deres tap.

*Tiden dere har på å melde dere på er 1 uke


 

LYKKE TIL!!!

max factor deler ut maskara som forsterker din øyefarge!


Hei!

Slenger meg på en konkurranse som max factor har laget. De deler ut den nye maskaraen som skal forsterke øyenfargen din! Utrolig eller hva? 

Jeg har grønne øyne så lurer på hvordan den funker?

Hvis jeg får den tilsendt lovet jeg produktomtale eller hvis jeg er fornøyd anbefaling :-)

Forresten så tenkte jeg å ha giveawayen etter jeg kommer hjem + da har jeg nok masse andre ting mer til giveawayen fra rhodos! Og noe enda bedre er at da venter jeg ikke to uker med å avslutte konkurransen men 1(!!) Da er det større sjanse på å vinne men dere bestemmer :-)

 

mx12cara
Stikkord:

vinner av header konkurransen!


Hello bloggeeeeen

Det har gått en stund siden jeg hadde header konken men har ikke fått den headeren jeg hadde håpet på.. Men da lagde Jenny en header til meg. Og den var superfin! Siden hun er med på overnattingen så viste hun den til meg og så sendte hun den til meg. Så det er vinneren  :-)

DU ER BEST JENNY!

Hun har blogg som du kan sjekke ut her

Men hun blogger ikke lenger noe som er super trist! Har mast på henne til at hun burde blogge igjen.. :-(

Bildene fra overnattingen kommer etterpå.

                                                                                                  

Hva syntes du om headeren?

HEADER KONKURRANSE


Hei!

Har laget meg en ny heade av de bildene fra i går men får ikke til en skrift.. Så kanskje noen av dere kan hjelpe meg med det? Den med finest skrivt vinner linking og bloggvurdering!

Vil ha skriften med sånn hvit gjennomsiktig lapp på en måte.. Litt rart men kan vise med noen andre headere.

headerne er fra susannneppen.blogg.no elns og miriamjakobsen.blogg.no (funnet på google)
Ja, med sånn hvit gjennomsiktig lapp på en måte. Det må det stå navnet mitt og gjerne navnet på bloggen.

Også sender du headeren til naissweetlifeblogg@hotmail.com og navn på bloggen din i mailen. kommenter gjerne at du har gjort det etter så blir det litt lettere for meg å vite hvem som har sendt!

kopier headeren jeg bruker nå

Er du med?

videoblogg; VINNEREN AV KONKURRANSEN


Her er vinneren av konkurransen!

Ignorer slutten.. Trodde jeg gjorde noe feil men gjorde ikke det, haha! ;-)

Vet ikke helt om det er en e-post men jeg sender deg ihvertfall mail og hvis jeg ikke får svar innen 1 uke ca trekker jeg ny vinner! Skal forresten være gjeste blogger for Karoline fra i morgen så sjekk ut det!

Nattaaaaa<3<3

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits