latest beauty buys


Hei!

Har hatt lite motivasjon i det siste til bloggen. Og maaange prøver og innleveringer så jeg har måttet stenge motivasjonen ute også. Men nå har jeg ingen prøver før til mandag så jeg kan blogge litt for dere nå. 

Har kjøpt litt nye skjønnhetsprodukter i det siste som mange av dere kanskje er litt interessert i å se. Så lager på en måte et slags innkjøps-innlegg for dere nå. 

Eau roma water fra lush - Dette er da en toner jeg bruker etter å ha fjernet sminken. Bruker den også som en slags fuktighetsspray hvor jeg sprayer et par ganger i ansiktet om morningen osv siden den skal gi mye fukt. 

Pro Makeup brushes bamboo handle brush set fra ebay - Fant et review på disse på youtube føe jeg bestilte de at disse er utrolig bra til å være så billige og siden jeg må oppdatere kostene mine litt så kjøpte jeg dette settet. Fikk det i dag så har ikke fått prøvd det ut men førsteinntrykket mitt er veldig bra! Kostene er myke og faste og null røyting.Superstay 24h pudder fra maybelline, infallible foundation fra loreal, rocket volum' fra maybelline - Trengte en ny foundation for hittil hadde jeg kun revlon sin og den føler jeg begynner å bli litt tør og bittelitt for mørk så jeg kjøpte denne i helgen sammen med alle de andre produktene. Ironisk nok valgte jeg å begynne å selvbrune meg for to dager siden og bruker nå en annen foundation fra maybelline i en veldig mørk farge siden den passer meg nå.

Trengte også en ny maskara og en som ikke smudger så valgte vannfast. Pudder trengte jeg også og superstay 24h dekker utrolig bra i tillegg til å sette hudsminken.Hva syntes du om tingene?

innkjøpsvideo 2015


Hei!

Her er da innkjøpsvideoen jeg lovte! La den ut i går kveld men deler den i dag siden det passet bedre egentlig. Ellers blir det så mange innlegg på en gang. Uansett er jeg ganske stolt siden jeg filmet den i går og fikk lagt den ut i går. Jeg elsker virkelig det jeg driver med ja! Håper hvertfall dere liker videoen.

Sett på 1080p for mye bedre oppløsning!

Hva syntes du om innkjøpene?

fwss lue


Heisann!

I går var jeg på sandvika med Michelle siden hun skulle kjøpe en mac. Hadde ingenting annet å gjøre uansett så jeg møtte henne så klart. Siden jeg ikke har særlig med penger så var heller ikke planen å kjøpe noe, langt i fra! Men kjenner du meg godt nok så holder ikke det særlig lenge desverre. 

Så de hadde fått inn de berømte luene fra fwss på mark + brandy så kunne ikke dy meg til å kjøpe en i kremhvit før de blir utsolgt igjen. De hadde burgunderrød, grå, hvit og masse andre farger og med mønstre, men syntes burgunderrød er litt for brukt opp, samme med grå. Så siden det kun var to igjen i kremhvit så kjøpte jeg heller den.300 kr fra mark + brandy

Hva syntes du om luen?

innkjøp: liten nødvendighet


Hei!

Var i Oslo i stad, som vanlig. Begynner å komme meg på beina igjen, noe jeg er utrolig glad for! 

Trengte en ny blush siden de jeg har er enten krem-blusher noe jeg er litt lei av eller så er det bare de gamle og ekle. De enest jeg har av faste, pudderblusher er thebalm sin hot mama og en fra guerlain. Syntes ikke fargen til hotmama passet meg så veldig så ville prøve en ny farge og den fra guerlain gir nesten ikke fra seg noe farge.

Denne jeg kjøpte i dag er litt mer kaldtonet noe huden min er så derfor passer denne mye bedre! Elsker thebalm sine blusher i pigmentasjonen og hvordan fargene går på så derfor ble det til at jeg kjøpte enda en fra thebalm. Den jeg kjøpte heter DOWN BOY og er en superfin, ganskematte, rosa farge!


195 kr fra visage makeup storeHva syntes du om innkjøpet?

dagens innkjøp


Hello og god kveld!♥

Som jeg skrev i det forrige innlegget så var jeg jo ute i dag for å kjøpe noen nødvendigheter ++. Var på jakt etter shorts siden jeg ikke har noen andre jeg er spesielt glad i eller bruker mye. Så når jeg gikk forbi wow, så jeg at det var 99 kr for en del shorts så jeg gikk faktisk inn og fant en hvit heeelt enkel shorts så tenkte uansett at det ikke har noe å si at den er fra wow med tanke på at den er helt plain hvit. Da bryr jeg meg egentlig ikke hvor den er fra.

Fant også to andre ting som jeg faktisk likte! Trodde aldri jeg skulle bli en wow-jente igjen, haha! De har fått mye mer finere klær der enn det de hadde før hverfall. Enkelte plagg der er faktisk utrolig fine, faktisk!

genser 99 kr - wow 

topp 49 kr - wow 

shorts 99 kr - wow 

Og til slutt, på cubus, kjøpte jeg meg en bikini og en ny behååå :)
Håper alle har en fantastisk fin kveld videre!♥ Hva syntes du om innkjøpet?

innkøp fra lørdag


Hei!

For dere som lurer så har jeg vært syk denne uken. Eller fra tirsdag kveld til fredag. På lørdag følte jeg meg mye bedre så da dro jeg til storo for å kjøpe noen nødvendigheter. Kjøpte blandt annet en bunad og sko men de viser jeg heller på 17.mai når jeg skal til oslo.

Men resten viser jeg dere her i innlegg. To av buksene skal jeg bytte (den tredje hadde jeg revet av lappene til) til en mindre størrelse da siden de var litt for lange.

Skjørt fra h&mbukser fra dr.denimbukse fra dr.denim

bukser fra dr.denim

Hva syntes du om innkjøpene?

beauty haul


Hei!

På lørdag kjøpte jeg en del skjønnhetsprodukter, noe som var en stund siden sist. Pleier oftest bare å kjøpe klær når jeg er ute, men nå ble det til skjønnhetsprodukter. Er en stund siden jeg sist var på visage og faktisk første gangen jeg var på inglot på lørdag så kjøpte et par ting mens jeg var der. Tenkte å vise dere det nå siden så mange spurte. Har ikke fått prøvd alt ordentlig enda, men er utrolig fornøyd hittil! 

Alt jeg viser er kjøpt på visage og inglot.Real Technices Stippling Brush 129,- fra visage    Real Technices Blush brush 129,- fra visage

INGLOT Under Makeup Base (primer) 180,- fra inglot

Nyx
øyenskygge palett 99,- fra visageNyx
felt tip eyeliner 95,- fra visage

Hva syntes du om innkjøpet?

garsdagens innkjøp


Hei!

Som sagt så skulle jeg vise dere hva jeg kjøpte i går. Glemte av helt to skjerf men de kan jeg vise senere. Dere ser dem hvertfall på bilder over (det grønne og tiger printet). Var så lenge siden jeg hadde sånn innkjøp innlegg. Husker for sånn et og et halvt år siden så hadde jeg en sånn periode hvor jeg bare viste dere masse småting og hadde innkjøp sånn all the time. 

genser fra gant

kjole fra h&m
knestrømper fra h&mknestrømper fra h&m

Hva syntes du?

endelig mitt!


Heisann!

Hadde virkelig ingenting å gjøre i dag, kjedet rett og slett livet ut av meg så jeg måtte gjøre noe. Så da sendte jeg melding til Michelle og avtalte at vi tok samme gamle turen til Sandvika.

Skulle jo prøve å få kjøpt det forbanna acne skjerfet men det var utsolgt. Var med mamma for noen uker siden og da hadde de alle fargene, men da hadde ikke jeg penger nei. Faen. MEEEN de hadde to svarte igjen så da kjøpte jeg svart! Heldigvis var svart en av de godkjente fargene jeg må ha hos et skjerf. De hadde pastell lilla og grønn men det er ikke min type. Men sort passer til det meste i tillegg er det en ganske brukt farge i høst så greit nok. Prøvde det på og da så jeg hvor mye finere det var enn når jeg så på det på det bordet. Så jo auroramohn har det jeg har og hun kler jo det utrolig godt! Se innlegget hennes her

Nå må vel jeg være sist ut blogger til å prate om dette skjerfet? Det er jo utrolig fint da, så måtte få meg et selv hihihihi.Gikk nettop tur med Markus og da hadde jeg det på sammen med vaffeljakka og det ble superfint! Ble ikke fornøyd med noen av bildene jeg hadde det på så det var utrolig nok det ↑ fineste jeg fant. Dere vil nok se det i fremtidige outfit innlegg og slikt, i hvertfall nå som det er høst og nærme vinter!

 Hva syntes du?

new schoolbag


Blir nok to innkjøpsinnlegg på rad, woopsii

Hei! 

I dag var jeg på Liertoppen med mamma. Kjøpte meg noen småting slik som skolemappe med sånne dividers som gjør det utrolig praktisk siden jeg så flink til å rote bort ark, markeringstusjer, et skjørt fra bikbok og denne nye skolevesken. Den er suuuper fin og jeg bare elsker fargen! 

Måtte mase og mase for å kunne få den siden jeg ikke hadde med penger og så fikk jeg den. Mamma var jo helt enig i at den forrige er litt slitt nå pluss at i tillegg var denne her mye finere! Skal i hvertfall begynne å behandle skoleveskene mine mye bedre, i hvertfall nå som jeg skal ha orden i sakene mine.

Hadde kun planer om å bruke den forrige, men siden den begynner å bli litt slitt så var det nok på tide med en ny en. Og denne fikk jeg kun for 400 kr -førpris 699Fargen er så delikat og søt, må være den fineste vesken jeg har eid - noengang! LOVEEEITfra citybag

Også den videoen kommer litt senere i kveld:) Skal bare fikse thumbnailen også deler jeg den på bloggen, den er allerede lastet opp etter 14825 forsåk grunnet musikken. Piercingvideoen kommer nok i morgen, så stay tuneeeed!

Hva syntes du om skoleveska?

et lite innkjøp


Heisann!

Som jeg skrev i forrige innlegg så var jeg i Sandvika med Camilla og Madelen. Det var utrolig flott å møte de begge igjen etter, tja, en måned(?) uten å sett dem. I morgen skal jeg kanskje på stranda med Madelen, men er ikke helt planlagt enda. 

Hadde jo med kameraet og alt, men når jeg dro det opp for å ta bilder stod det at jeg tydeligvis ikke hadde minnekortet i, som vil si at jeg glemte det hjemme når jeg la inn bildene fra forrige innlegg. Så da fikk jeg ikke tatt noen, andre gangen på ikke så lang tid at jeg har glemt det. Sist gang var når vi var i Tyrkia, haha!

Hadde ikke planer om å kjøpe noe spesielt, var mest opptatt av å få sett de begge to igjen og hver gang jeg skal møte Madelen så blir det oftest stranda, ss eller overnatting -fordi det er ikke så langt unna oss begge, rett og slett! Men uansett, så ble det en ting med meg hjem likevel. Ikke noe nytt akkurat, men med tanke på hvor mye jeg har kjøpt i Rhodos. Det jeg kjøpte var uansett noen bukser fra carlings eller fra dr.denim. De er helt utroooolige deilig å ha på, virkelig! De satt utrolig fint i tillegg. 

Jeg valgte min i strl xxs, selv om xs passet så ble den for lang i beina mned tanke på at jeg har ganske korte bein. Men xs går fint:) De type buksene jeg har er kissy og er black dark antique. Men dette må være de mest behagelige buksene jeg noen gang har prøvd. Har lest sånn 1000 bloggere som skriver om disse men tenkte aldri over å prøve dem før nå hvor jeg bare gikk forbi dem og tok en liten titt da jeg innså at det var kjærlighet ved første blikk (haha) med en gang!

dagens innkjøp


Hei dere!

I dag var jeg og mamma på Liertoppen for å kjøpe et par ting jeg trengte - og det fikk jeg kjøpt:) Ikke noe spesielt men greit å vise dere når jeg ikke har så mye annet å blogge om. Tror faktisk jeg spiller inn en videoblogg etterpå før sola går ned.  Treningstights og skjørt fra cubus
litt diverse undertøy

Hva har dere gjort i dag? 

nytt i sminkemappa


Hei!

Som sagt så var jeg jo i Hønefoss i dag for å kjøpe et par ting jeg trengte. Det var spontane kjøp, men trengte disse tingene veeeldigxD

Kjøpte de på en butikk som heter sparkjøp, der har de egentlig alt samlet på et sted. Men uansett fikk jeg kjøpt meg noen produkter jeg trengte og må bytte ut foundation min og varmebeskyttelsessprayen min, siden foundationen min er for tjukk i konsistensen, så jeg trengte en tynn som også kan være bra for huden. Også er varmebeskyttelsessprayen min ganske sugen, så jeg skaffet meg en ny. 

Uansett til innkjøpene:

Simple Cleansing Wipes er de sminkefjernerene jeg har brukt siden alltid, egentlig. Og nå var det egentlig på tide å skaffe meg noen nye igjen siden jeg virkelig har gått helt tom for de, så jeg fant en to-pakkning for 49 kr noe som var en god deal ettersom jeg er helt tom haha♥


Maybelline BB cream er en ganske bra bbcream for min hudtype, som er tør.Jeg trengt en lett foundation med mye fukt og solfaktor siden det er sommer.Så da jeg prøvde denne var den ganske fin for meg som har veldig tør hud og. Så da skaffet jeg meg en bbcream istedet for en vanlig foundation som er dobbelt så tykk i konsistensen.TRESemmè Heat Defence- Ettersom jeg retter og føner håret en deeel så måtte jeg nesten ha en beskyttelesespray som jeg stoler på. Har brukt en fra got2b men tror ikke den er noe særlig til hjelp, men denne har jeg hørt mye bra om så måtte prøve den selv.Løsnegl-fjerner har jeg faktisk lett etter ganske lenge og nå fant jeg utrolig nok en! Visste faktisk ikke at det fantes (hahahah) ettersom jeg aldri har sett en før, men nå kan jeg endelig bruke løsnegler uten å bry meg om det problemet. Den er fra depend.

 

Så det var det, kjøpte noen småting og men ikke noe særlig viktig. Dette var mer et skjønnhetsrelatert innlegg så da holder jeg meg til det. Haha må si meg bittelitt skeptisk til den løsnegler fjerneren men vi får se hvordan det går. Ellers var jeg tipp-topp fornøyd og det er alltid deilig med nye skjønnhetsprodukter:-)

 

Hva syntes du om innkjøpene?

vertical striped leggings


Hei♥

Dette var altså det jeg kjøpte i dag. Noe jeg har ønsket meg uendelig lenge. Ser at det i det siste har blitt en mainstream blogger-tights nå for tiden, men det driter jeg egentlig i. Har hatt lyst på denne lenge før jeg i det hele tatt jeg har sett alle som har den. Den er utrolig fin!

Nå som jeg allerede har kjøpt en kommer jeg ikke til å stoppe. Er offensielt avhengig. En av grunnene er jo fordi de er så deilige å gå med, bedre en de buksetypene.Med mindre du velger de som er litt løse i modellen som ikke sitter alt for stramt. De er også dritfine!fra hm 

Ahh, de er så utrolig fine! Kommer virkelig til å bruke disse ofte, nå som de endelig er mine! Kan ikke si nei til 104502 flere par av disse type leggingsene. Selvfølgelig i forskjellige mønstre. Både behagelige og tøffe! Mønstrede bukser og leggings er såå fint♥ Hva syntes du om leggingsene?

nike free run


Heisann! I dag var jeg på Sandvika Storsenter med mamma. Grunnen var jo for at jeg skulle se på noen nye joggesko og blandt annet sko jeg kan trene i, og nike free run har stått i hodet på meg lenge nok at denne gangen så skulle de bli med meg hjem. 

Ettersom de er veldig lette og behagelige å løpe i pluss at de puster gjør det at det blir mye lettere for meg å jogge og trene komfortabelt og lengre uten sånne tunge og harde sko. Skoene er også veldig fleksible og det gjør det også bedre til å gå og løpe i dem. 

Det jeg mente med puste er at det er små hull foran i fronten på skoene som gjør det lettere å løpe og trene uten å bli for svett i skoene. 

1299 kr fra gsport

Skoene er heller IKKE sponset! siden jeg vet det er mange bloggere som får dem sponset for tiden, men jeg syntes jeg kunne spandere på meg disse selv.

Kommer heller ikke bruke disse til å løpe alt for mye, men noen små joggeturer i en 20 min. Bruker de mest til styrketrening siden da føles det mye deiligere å trene med vektene!

Har du disse skoene?

wedge-love


 

Svarte vanlig wedges med lisser 350 kr fra dinsko


Røde wedges med lisser og borrelås 399 kr fra dinsko (men det var sånn to for en tilbud så hvis du kjøpte et par sko fikk du det andre på halv pris så det ble ca 200 for disse) 

 

Hei! 

Når jeg var i sandvika i sta så ble det også litt kikking. Og ettersom jeg har ønsket meg sånne sko som dette en stund, så invisterte jeg meg noen sånne. De svarte kommer nok til å bli brukt mest ettersom de er lavere, og de passer bedre til antrekk. De røde passer mer til andre outfits. Alle vet jo at svart passer til alt? Men elsker skoene like mye! Når man har sittet å gladd på sånne en stund er det deilig og å få ha kjøpt de. Også to er enda bedre! 

Skal straks gå en lang tur med Markus nå. Deilig å få beveget på seg litt! Skal begynne å jogge litt, må bare få meg noen nye joggesko. Haha, litt sko på hjernen jaa. 

 Trengte også noen nye solbriller så fant noen til bare 59 kr på cubus.

Hva syntes du om skoene?

Innkjøpsvideo fra ccvest


Hva syntes du om innkjøpene?

sleepover + new in


Heihei! Nå er jeg med Michelle og Madelen hos Michelle.Skal overnatte hos Michelle så det blir utrolig koselig! Fikk ikke pakket noe siden det kom veldig på sparket så jeg fikk ikke ta med kameraet. Madelen var utrolig snill og kom med speilrefleksen sin som jeg kunne låne. Det hadde ikke iso på manuell så det ble blitsbilder, men det er ikke noe krise.

Skal også se noen skrekkfilmer så gjerne kom med tips til hvilken dere anbefaler!

 

Og til innkjøpene (noe som ikke var særlig mye, men viser det fordet)

hundreds snapback fra sole 129 (på 70%) æææ haha,men det var siste. Michelle var så snill å være prøvekanin, men nå er hun avhengig av den da


shampo og balsam fra vita 40 kr tilsammenøyenbrynsblyant fra thebodyshop 109 kr, bruker den på bildet under↓Hva syntes dere om bildene og innkjøpet?

home + new in


Hei!

I dag var jeg på sandvika. Skulle ikke handle noe spesielt, bare kikke litt.  Noe som det ble også. Kjøpte meg en ting jeg likte veldig godt! Også hentet jeg også pakken min fra makestyle. Siden de ikke har krølltangen på lager enda så sender de den til meg med en gang den kommer inn. Så det ble lip plumperen denne gangen. Tror jeg skriver om den i morgen eller litt senere så jeg får prøvd den ordentlig.

Skal prøve å ro ned litt på shoppingfronten, pengene går alt for fort og man blir sliten i beina haha.

Jeg og mamma satte oss ned på jordbærpikene og tok en kake og en vaffel der. Delte også på en latte.
Jakke fra Juicy Couture fra mark + brandy på 70% så den kostet bare 360 kr! Lip plumperen koster 289 med frakt og postoppkrav

Hva syntes du om tingene?

bittelite superkupp


Hei!

Var å spiste kebab i dag og haha. Trengte noe morsomt å gjøre idag ettersom jeg skal til tannlegen å trekke i morgen :(( Fant også noe jeg hadde ønsket meg sykt lenge fra tilbudskurven på vita. En sånn varmebeskyttelsesspray fra lee stafford. Den har kostet rundt 120 kr men så fikk jeg den for 25 (!!!) kroner. Hvis den skuffer meg så har jeg i hvertfall ikke sløset bort så mye penger heller.

Kan godt ha et review på denne. Men bilder før jeg brukte den med rettetang og etter og beskrivelse av produktet og sånt. Trodde i hvertfall aldri den kunne komme på så høyt tilbud så glad jeg ikke kjøpte den tidligere haha. Har du prøvd denne før? Hva syntes du om den?

mini innkjøp fra lørdag


Hei!

Siden jeg lovte å vise alle innkjøpene så viser jeg også innkjøpene fra igår. Dumt at jeg har kjøpt så mye rett før jeg drar til london, men jeg har spart opp en del penger så jeg har nok ihvertfall!

Planen på fredag og lørdag var jo å spare mest mulig så jeg slo til med BARE salgsvarer! Bra fordi dette var ting jeg virkelig trengte også.

Elsker dette skjerfet fordi fargen er så utrolig fin og skjerfet er langt så man kan bruke det på mange forskjellige måter! fra cubus og kostet 29 krKan vel si det samme om dette skjerfet også egentlig. Langt, varmt, billig og ikke minst dritfint!! Har lett etter et burgunder rødt skjerf kjempelenge ettersom acne sitt skjeft er utsolgt overalt. Men dette skjerfet til 30 kr duger lenge! En stor favoritt og jeg bare elsker det!♥♥♥♥

2 for 1 på tubebher på bikbok så det ble 129 kr for disse to. Vanlig bh fra cubus til bare 29 kr, ble så utrolig glad når jeg fant dette siden jeg trengte nye.

Nå skal jeg egentlig bare spise litt og så legge meg. Må opp tidlig imorgen. Bare 4 dager igjen til londooon, øfwiopeufwe. Kan ikke beskrive den emosjonelle føelsen jeg har inni meg nå. Haha, bare gleder meg helt sykt!

Har du kjøpt noe nytt i det siste på januarsalget?

HUGE Friday Haul- Innkjøpsvideo


Hei!

Her er ihvertfall innkjøpene fra igår! Var ikke akuratt huge men hvis vi tar med alt + det jeg kjøpte idag blir det det. Jeg viser dere det jeg kjøpte idag sannsyneligvis etterpå eller imorgen! 

 NOTENOTENOTE; Sett på 720p for mye bedre kvalitet på videoen!

Hva syntes du om innkjøpene?

mor og datter dag


Hei!

Rett etter skolen dro jeg og mamma på kolsås senteret der de har fått sånn sushi resturang. Det ble et stort sushibrett for to med elegant "design" og nydelig mat. Etter maks en time der dro vi over til sandvika og kjøpte en del klær og litt ekstra! Kan vise dere innkjøpene etterpå men da må det bli innlegg. Enten innlegg nå eller video imorgen, dere bestemmer!

Tok med kameraet så jeg kunne ta litt bilder av sushien osv, men når jeg skrudde det på, så hadde jeg glemt minnekortet hjemme. Typisk.
Vil dere se innkjøpene på innlegg eller video?

endelig min!


Heii!

Nå kom jeg nettopp hjem fra sandvika. Jeg og mamma var der for å endelig kjøpe parajumpersen jeg har ønsket meg så lenge! Jeg hadde akuratt nok penger i lommeboka fra jul og bursdag tilsammen så jeg valgte å bruke de på en ny vinterjakke som jeg egentlig trengte. Den svarte er ikke så varm og ganske posete og ikke så behagelig å gå i lenger.

Som dere sikkert så hadde jeg å kjøpe parajumpers i nyttårsforsettet? Da fikk jeg plutselig en tanke i hodet at den skal jeg ha nå, hahaha. Viljen min er sterk!

Værsåsnill og ikke lag et forum av at jakken er av ekte pels. Mitt valg. Og jeg går heller ikke med et dødt dyr på meg jeg går bare med pelsen så ikke si at jeg gjør det fordi det blir veldig feil å si. Jeg respekterer alle som er imot pels men ikke rakk ned på meg fordi jeg velger å kjøpe det.

Måtte ta noen bilder av jakken så mamma er altid frivillig til det da så here we go!

Hva slags vinterjakke har du? Hvis du har PJS hva syntes du om den?

DAGENS INNKJØP- liertoppen


Hei

Idag var jeg på liertoppen med mamma og broren min. Hadde ikke noe planer om å kjøpe noe spesielt, men fikk kjøpt meg noe. Kjøpte ikke så mye men ett par ting! Giveawayen kommer om en uke, forresten.

 Negletupper 94 kr fra lindex, shampo og balsam 20 kr hver fra hm, to pk med fliseklemmere 10 kr hver fra vita

Åja, nå har jeg tilsammen 8 flakser med loreal elvital shampo og balsamene, hahahah! Har 2 forskjellige typer og 2 av de røde. Er mest fornøyd med de røde hittil men har ikke prøvd de rosa så skal se hvordan det går.

Hva syntes du?

INNKJØP; strømmen storsenter


Hei verdens beste lesere♥

Skal vise dere innkjøpene fra strømmen nå! Har mange spennende innlegg + video på lur idag! Dere lesere gir meg virkelig lysten til å blogge! Skal trekke vinneren av giveawayen etterpå også kommer videoen ikveld. Liker ikke å si hvilken video som kommer, syntes det er bedre med overrakselser selv.

Og forresten var det hyggelig alle som kom bort på strømmen! Kjempekoselig at dere kommer bort fordi det er ikke farlig, haha.

 

Popcorn leppeskrubb fra lush 94 krhals fra ginatricot 149 krgenser fra ginatricot 199 krmilitær jakke fra cubus 299 kr


 de svarte buksene du ser litt av på bildet kjøpte jeg også på cubus 199 kr

Hva syntes du om innkjøpene?

gårsdagens innkjøp + gave


Hei!

Noen som ville se hva jeg hadde kjøpt igår så jeg viser dere det nå. Pappa kom også hjem igår. Utrolig nok, når jeg og mamma tok bussen hjem og den var på sandvika bussterminal så vi pappa ut av vinduet (han skulle ta taxi) så vi gikk ut og tok taxi hjem med han.

Fikk også en liten gave, en abercombe and fitch tskjorte! Hadde ikke bedt han om å få noe spesielt men tskjorta var dritfin.

Måtte bruke gavekortet fra høyer så kjøpte meg en god og varm jakke.

Trengte også noen nye bukser så var det 99 kr per på cubus, johoooo.
Ja, jakken har ekte pels men det er mitt liv og jeg er ganske sikker på at dyret som de tar pelsen av tar de kjøttet til også. Er usikker på hvilket dyr det er men ganske sikker på at de ikke bare kaster dyret etterpå, men bruker kjøttet til mat.

Så dyr bruker også å drepe andre dyr for å få kjøtt og samme som vi mennesker. Vi bruker også pels. Så bra at de ikke bare tar kjøttet men også pelsen mens de ennå kan. Sånn er livet og også menneskeheten så slapp av.

Greit at dere er imot det men ikke rakk ned på folk som kjøper det.

Så mitt valg, så helst ikke rage i kommentarfeltet.Hva syntes du? masse drittkommentarer om jakka vil bli slettet uansett.

hjemme fra storo


Hei! Kom hjem fra storo for en litt siden. Er litt enig med den dårlige bloggingen men NÅ blir det mye bedre!

Dere skjønner at jeg har hatt problemer med å laste inn bilder fra speilrefleksen til pcen og samme med videokameraet. Tenkte det kanskje var noe med plassen, så jeg bytta til en annen usb ledning så det viste seg at den var ødelagt en ene, hahah. Utrolig at det bare var det som var problemet, HAHA!

Skal ha en ny giveaway snart! Mamma var jo snill å kjøpte masse sminke til giveawayen. Har kjøpt til en 350 kr ellerno. Kanskje jeg kjøper litt mer og venter litt med å ha den!Var du på storo idag? Så du meg?

VIDEO- innkjøpsvideo torsdag 4.10.12


Hva syntes du om innkjøpene?

dagens innkjøp


Heii!

Idag har jeg bare vært ute i hele dag, så har ikke fått blogget til nå. Men fra imorgen skal jeg bli like flink som det jeg var før til å blogge! MINST 2 innlegg om dagen.

Idag var jeg i oslo, så på storo så ble jeg for sen til michelle sin bowling bursdag. Bare rundt 10 min da. Så kom jeg hjem for ikke så lenge siden. Har funnet ut av en dritkul asiatisk supermarket hvor de selger akuratt type mat som jeg bare E-L-S-K-ER! ja, sånn seriøst. Nudler, wok, sushi osv. Der har de alt bare mye billigere!

Men siden vi kjøpte ganske mye blir de ikke innkjøp på det, men her er innkjøp på det andre!mini høytaler til iphonen spaceworld 299 krSkjorte ginatricot 299 krGenser ginatricot 199 kr

neglelakk gina tricot 39 kr


Hahah, litt av maten da.

æsj

Hva syntes du om innkjøpene?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits