hva skjer med bloggen??


Hei :P

Tok meg ikke en pause. Bare orket ikke blogging mer. Eller orker? Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil, om jeg slutter eller bare blogger i blant. Det er sikkert ikke spennende å lese en blogg som ikke oppdateres daglig. Flere som har sagt det i årevis til meg, at det ikke er vits om jeg bare blogger en uke og tar en måned pause for å så blogge en uke igjen. Har ikke savnet blogging om jeg skal være ærlig med dere. Youtube er noe annet, det liker jeg veldig godt.

Blogging har også blitt litt mindre populært og YouTubere er noe de fleste ser på daglig. Vet ikke om det har påvirket "valget" mitt om å bare ta en uanmeldt pause (som ikke egentlig var en pause) fordi jeg enda ikke vet om jeg vil fortsette. Har vært masse rot i livet mitt iløpet av den tiden, dere aner ikke. Det har garantert en noe med den dårlige bloggingen min å gjøre. Jeg hadde jo ikke skoleplass. Av en eller annen syk grunn så kom jeg inn på skolen jeg ville inn på for noen dager siden, men er fremdeles ikke glad.

Sliter med hodet mitt og jeg misliker hjernen min ekstremt mye. Nervøs hele tiden og hjertet banker 2x mer enn et vanlig hjertet skal. Tenk deg den følelsen rett før du skal hvor du skal presentere noe bare at du har det sånn hele jævla tiden. Vurderer psykolog, det hadde vært fint. Hittil er det ingen som bryr seg om problemene mine men en psykolog er nødt til det $$$$ Jeg vet hva som er årsaken, men hvordan jeg fikser det aner jeg ikke.

Og håret mitt? Farget det tilbake. Fikk det ikke jevnt og orket ikke ødelegge det mer enn jeg allerede har gjort. Sorry, guys.

I don't even know ↑

Anyways så vil jeg gjerne lage masse videoer til dere så kom med videoidèer i kommentarfeltet også!! Om du ikke har sett min nyeste video så er den her: 

Akkurat nå når jeg poster dette innlegget har jeg faktisk en del bloggmotivasjon men jeg vet ikke om jeg tør for det kan være kortvarig.

Da snakkes vi snart! :)

gullsnutten 2015


Hei!

Er du veldig oppmerksom så vet du helt sikkert at gullsnutten snart kommer! Gullsnutten skal gå søndag 15.Februar kl 20.30 på TVNorge. Det er altså prisutdelinger til norske youtubere. En innenfor hver kategori. Hater å be folk om å gjøre slike ting men som en påminnelse til dere som abbonerer hos meg og liker videoene mine så kan dere stemme på meg under kategorien "årets video blogger" og "årets livsstilskanal".

Betyr hele verden for meg dere som stemmer og det hadde vært utrolig kult å fått noe så stort tilbake for arbeidet jeg gjør og det jeg virkelig elsker. Så nå  jeg dere om en tjeneste.

Dere logger inn med enten Facebook, Instagram eller YouTube og bare skriver navnet mitt under "årets video blogger" og "årets livsstilskanal".

Stem på meg her!Gammelt bilde  (skal ta bilder mye oftere, haha)

Gleder du deg til gullsnutten?

innkjøpsvideo del 2


.. kommer! 

Beklager til de som trodde den skulle komme i dette innlegget men skal likevel prøve å få den ut i dag! En ny video av en av favoritt youtuberne mine på en fredagskveld er vel noe av det beste jeg vet! Håper jeg ikke er alene om den. Jeg er vel noen sin favorittyoutuber også? Hadde vært utrolig morsomt hvertfall. Har jo snart 15 000 abbonenter på youtube så satser på det! 

Så følg med på bloggen/youtube i kveld! Videoen er på 20 min så håper den blir ferdig lasta opp innen da. Akkurat nå er den halvveis lasta opp som fil på imovie. Så gjelder det bare å laste den opp på youtube og deretter behandle, som alltid tar lang tid..Selv om thumbnailen ikke en gang er fiksa så bryr jeg meg ikke. Så lenge videoen er ute.

Blir desverre ikke try-on i denne videoen. Tok bare alt for lang tid! Dere ble jo så utolmodige at jeg ikke fikk sjansen til å filme det. Hadde dere ikke vært så utolmodige skulle jeg gjerne filme det. Det er fælt så mye dere presser meg også. Jeg forstår at dere har ventet men dere må ta hensyn til at jeg har skole som første prioritering. Og denne uka har jeg kun jobbet med skolearbeid, hver dag! Hadde en RLE prøve i dag også neste uke har jeg historie, naturfag og matte prøve. Så denne helgen skal jeg jobbe bare med video og bilder så jeg har til uka! Har mange andre videoer på lager utenom innkjøpsvideo.Så slik at dere ikke maser for mye på del tre så har jeg litt andre videoer å underholde dere med imens.


Gleder du deg til videoen?

selveste statsministeren


Hei!

I dag var det litt sånn spesiell dag på skolen fordi selveste statsministeren skulle besøke skolen vår. Fordi 8 hadde gjort det utrolilg bra på nasjonale prøver forhold til da de gikk i 5 eller noe. Så ho var der en times tid. Fikk selvfølgelig en veldig sånn starstrucked feeling haha. De som følger meg på instagram så mest sannsynlig bildet av henne hvor hun tittet inn mens vi hadde time. Hvor kult ekke det a? 

Uansett så vet jeg ikke hva problemet er, men jeg har en tendens til å sovne på sofaen. Gjorde det i går og i dag. Får vel lite søvn? Det er sykt irriterende hvertfall så jeg må enten legge meg tidligere eller holde øynene oppe når jeg ligger å ser på tv. #latskaptil10000

Fikk redigert ferdig en video i stad så da vil den være ute på youtube etterpå, men legger den ut på bloggen litt senere. Har en prøve i morgen jeg må øve til + en presentasjon jeg ikke en gang har starta på som er til i morgen. Wopsiii.

Verdens fineste genser herfra ♥

Hvordan har deres dag vært?

video: Christmas Vlog


Hei!

En litt annen video, men jeg likte det. Mange har savnet mine gamle videoer så hvis det er litt slike du mener med litt humor så håper jeg dere likte det. Trykk på liker knappen på youtube hvis du vil at jeg skal lage flere videoer eller liker knappen under innlegget.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

Hva syntes du om videoen?

video på vei


Heisann,

I dag har jeg filmet og redigert en video til dere. Derfor blir innlegget litt sent, men det er jo fordi jeg har redigert videoen. Ettersom jeg har fått klager om lite videoer har jeg skjerpet meg litt og begynt med maks 3 videoer i uken og minst 1. 

Den kommer ut etterpå så gled dere til den! Siden den holder på å laste opp er den vel ferdig om en time eller noe. 


haha dritfint videobilde hehehehe.

forresten alle tag bildene sine med #yoloswag99lzm på instagram. Hvorfor er jo fordi det er en så klein hasjtag jeg bare fant på og hadde vært dødelig morsomt om det hadde blitt populært. 

Gleder du deg til video?

mine nyttårsforsetter


Hei!

Har hatt i bakhodet å ha dette innlegget her før nyttår, men så har jeg bare helt glemt det! Så jeg lager et i siste liten siden det er en del ting som jeg virkelig skal forbedre meg i.

-2-3 innlegg om dagen √ 

-Minst 2 videoblogger i uka, maks 4 √

-Forbedre karakterene mine skikkelig!

-Skolen først, alltid.

-Holde meg unna krangler og unngå krangler

-Være postiv og glad-Være glad i alle de som er glad i meg √

-Rydde rommet mitt oftere

-Spare til parajumpers (hhaha)

-Tenke på det positivet og drite i det negative! √

-Ta med kameraet ut oftere √

-Legge på meg og trene mer √

-Treffe nye folk √

-Rydde opp i ting istedet for å la det være

-stay happy, positivity, love & live


Det tegnet her (√) står ved siden av de tingene jeg allerede er på god vei til å forbedre meg til hvis noen lurer. Jeg kan umulig forbedre meg til ALT dette, men jeg kan love dere at jeg skal prøve å forbedre meg i hver eneste ting som står her! Bloggingen går helt bra så det har jeg forbedret meg godt i og skal fortsette sånn også!

Hva er dine nyttårsforsetter?

stressablogger


Hei!

Igår rakk jeg faktisk ikke å blogge. Først var jeg på liertoppen for å handle gaver og rett etter jeg kom hjem måtte jeg spise og deretter var det en julefest. Så når jeg kom hjem var klokka 23,30 og da la jeg meg. Det er rett og slett dager jeg ikke kan tenke på bloggen. Har også vært en del syk da, men det vet dere. Når julen er over blir det nok mye, mye mer rom til bloggen!

Skal prøve å filme inn en videoblogg siden jeg virkelig er i humør til det!

Idag var jeg på strømmen storsenter og kjøpte noen gaver. Kjøpte ikke noe til meg selv, bare tre plagg fra newyorker. Kan vise dere i innlegg etterpå hvis noen vil!Har du stressa en del nå som det er jul?

på "beina"


Hei!

En del hadde nok forventet ihvertfall et innlegg igår men sånn ble det ikke. Klarte virkelig ikke reise meg fordi da falt jeg nesten sammen.  Sånn skjer når man har ligget i en seng 3 dager og vært oppe 4. Klarte meg dårlig nå også, men jeg skylder dere det. Imens jeg er oppe kommer det også et innlegg til bare at jeg tidsinnstiller det.

Har bare overlevd på 3 pastabokser fra toro, 2 nudler, iste, julebrus, en del skiver loff og en godmorgen yoghurt. Og maaasse paracet. Haha! beste maten det! Nei, men når jeg er syk klarer jeg nesten ikke brødskiver av en grunn, men har fått i meg litt. Men ihvertfall er jeg på beina når det gjelder bloggingen. Den vil gå som normalt fra i dag!

Men ihvertfall er jeg på beina når det gjelder bloggingen. Den vil gå som normalt fra i dag!

Mamma var flink og tok noen bilder for meg da, også tok jeg bilde av yoghurten og isteen, hahah.

syksyksyk


Hei!
Idag på skolen følte jeg meg ganske kvalm og hadde veldig hodepine.
Skulle også til legen rett etter og da sovna jeg nesten på stolen der jeg satt.
Nå føler jeg meg helt (sorry for å skrive det) jævlig.
Er så utrolig varm og kjempe høy feber. Måtte bare oppdatere dere så det kommer ingen innlegg fra meg idag.

Julebrus og disney er det eneste jeg får nøye meg med. Ahaha..

Er du syk?

NYTT DESIGN!


Hei!

Da har jeg endelig fått nytt design! Er så fornøyd at jeg har ikke ord til å sette av høyt jeg elsker designet, haha! Jeg har selvfølgelig ikke laget det (det hadde jeg aldri fått til) men Cecce 'link' har lagd det. Hun er utrolig flink ti å fotografere og design som dere ser. Går for den lyse, delikate og ryddige stilen når det gjelder design fordi det er ganske behagelig å lese innleggene da, syntes jeg.

For å være helt ærlig var det forrige designet nesten søppel iforhold til dette!

Hva syntes du om det nye designet?

 

ett par timers pause
Hei!

Beklager for null blogging idag, men har vært litt deperimert. Haha, no sånn fjortis greier. 

Ble litt skuffa over den personen som skrev 14? kommentarer etterhverandre om at jeg var død. Syntes bare det er tragisk, og sånne folk kaller man vel gale.. Sier at jeg ble påkjørt? Hva for no dritt er det. Det er noe som kalles IP-adresse. Man ser om kommentaren kommer fra samme pc + at man finner ut hvor personen bor med det.

Så jeg finner ut hvem du er btw, faren min skjenner en sånn fyr som kan A-L-T om sånt. Så lykke til!

Men dette var bare ett par timers pause for å tenke litt, men nå er jeg tilbake!


Portrettbildet mitt forresten for de som ville se! Ble ikke så utrolig fornøyd men ble ikke misfornøyd.

Hvordan ble ditt portrettbilde?

 

mine beste bloggtips


Hei!

Jeg har fått en del spørsmål på meldinger, mail, facebook, kik osv, om mine bloggtips! Om hvordan jeg kom på topplisten osv.  

Det er mye stress å si til hver enkelt person hele tiden så jeg tenkte å lage ett innlegg om mine beste bloggtips! Så hvis noen spør meg om det etter jeg har lagt ut innlegget så bare linker jeg til dette innlegget :-) Dette er da mine 8 beste bloggtips!

1. BLOGG OM DINE INTERESSER

Min interesse er jo sminke, mote så derfor blogger om det! Jeg deler også med min hverdag. Det er jo ikke derfor jeg er kjent. Det er fordi det er MIN interesse. Du må blogge om din! Liker du dans, blogg om dans! Liker du cheerleadning, blogg om det!2. NYE BILDER

Å oppdatere med nye bilder er viktig! Hvis du fortsetter å f.eks bruke bilder fra sommerferien blir det kjedelig å lese. Ta bilder ofte og smil! :-)

3. LA OVERSKRIFTEN FORTELLE HVA INNLEGGET HANDLER OM

Har merket at mange bloggere har overskrifter som f.eks  maskara (dårlig eksempel) også handler innlegget om hunden din. Haha, la overskriften fortelle hva innlegget handler om ellers er det irriterende for leserene å tro det handler om maskara

4. VARIER BLOGGINGEN DIN

Ikke blogg om det samme hele tiden! Hverdagsinnlegg er basic så det er lov men ha litt mellomrom med litt annet! Men husk! Hvis du opprinnelig blogger om sminke og hverdag, hold deg til det! Ikke blogg om absolutt alt annet enn det som virkelig innterisserer deg. Men varier!

5. STORE, FINE BILDER

Ser jeg bilder på en blogg med minst 600px da blir jeg irritert. Jeg blir jo ikke akuratt irritert men det er irriterende fordi bildene skal fylle ut bloggen! Når du laster opp bildene prøv å laste opp i 800px. Det kommer ann på hvor stor plass du har i innleggene men ihvertfall hold deg unna 600px.  Kjøp deg speilrefleks som har bra kvalitet!

 6. RYDDIG OG FINT DESIGN

Ha et ryddig design er viktig! La headeren skli inn med resten rundt bloggen. Ikke for neon aktige farger, men delikate, lyse og fine farger! Ikke mix hele bloggen med arkivet i det ene hjørnet og og ett hjerte i det andre og kanskje kategorier i midten av innlegget. Nei, du må ha kontroll over arkiv, kategori, annonser osv.

7. SKRIV RIKTIG

Du må skrive riktig for at det skal være lett for leserene å vite hva det står. Husk stor bokstav, komma, punktum, utropstegn hvis det trengs.

 Aldri blogg sånn her, hei i dag var jeg på sannvikasentere får å sjøpe et jakke til vinter :):)<334. Det skal jeg love deg at man blir lei av. Så se godt igjennom ordene og dropp alle smilefjesene etter hverandre og heller ta ett par i ny og ne.

8. VIDEOER

Noe alle leserene vil ha er videoer! Lag innkjøpsvideo, tags, sminkevideo blandt annet osv. Leserene dine vil også vite hvordan stemmen din er og hvordan du ser ut i film osv. Men video er morsomt! Spesielt hvis du redigerer dem bra.


Ja, det var de tipsene som er mine beste og som jeg har! Håper dette hjalp dere til en bedre blogg.

Hjalp dette deg?

kortfilmen ++


Hei!

Kommer med dagens innlegg nå jeg. Har sittet å redigert litt av mobbing kortfilmen. Slutten ble litt brå, men skal fortsette å lage resten bare at de kommer som episoder. Så kortfilmen bli som en episode bare lang. Men hele serien slutter ikke i kortfilmen!

Det er ikke noe spesielt tidspunkt til når jeg skal legge ut kortfilmen, men den kommer idag.

Gleder meg til å begynne å blogge ordentlig igjen! Siden det har vært stress med kortfilmen ogsånt.Derfor har det heller ikke vært så mange videoer. Men nå har jeg all tid til blogging♥


 
Gleder du deg til kortfilmen?

svarer på spørsmål!


Hallo!

Skal straks ut å lage videoen hvor jeg svarer på spørsmål! Været er så fint at jeg filmer ute denne gangen. Ville bare oppdatere dere, så videoen kommer senere idag! Etter den småfikser jeg litt på kortfilmen.

Blir også ett til innlegg idag så blir nok av blogging!Gleder du deg til video?

sneak peak


Hallo!

Ville bare si at broren min, han holder på med nytt design til meg! Ante ikke at han kunne sånne ting, haha. Stilsetter er lånt fra kiths men bilder, farger og tekst er laget selv!  Så derfor var det litt rot med design ogsånt med bloggen igår og i overigår.. Derfor var det ikke noe blogging igår! Vi jobba veldig hardt, vi skal kanskje lage en annen header! Han er sykt flink med headere. Og design da som dere ser.

Designer er nok ferdig inntil ikveld! Sneak peak..

Designet er fra testbloggen jeg lagde. Please ikke masse spørsmål om å lage til dere eller gratisdesign osv!

gleder du deg til nytt design?

haters


Nå tenkte jeg å skrive om haters.

Alle har det men jeg føler at de aldri stopper!

Jeg skjønner ikke hvorfor egentlig at dere gidder å prøve å få meg til å bli sur, lei meg, slette bloggen osv.

Jeg blogger om det jeg vil og gjør det jeg vil! Grunnen til at jeg svarer frekt til dem er jo lett? De er frekke og jeg gidder ikke å late som at jeg ikke bryr meg hele tiden! Jeg vet at jeg er tynn ja men ikke ille tynn. Og jeg vet at jeg bruker sminke men jeg syntes at maskara, eyeliner og solpudder ikke er mye til å begynne på ungdomsskolen. Deal with it!

Hvis dere ikke tåler at jeg sletter kommentarene så pell dere til en annen blogg da. Men lykke til videre i livet selv fordi dere får ikke mange venner av å hate såpass mye. Og jeg leker ikke kjendis selv om jeg lar folk komme bort noe folk gjør hver gang jeg er på sandvika, Oslo, lier osv.

Jeg er ikke feig som sletter kommentarene, jeg er tøffere enn dere som skriver dritt ANONYMT. Haha, det er jo dere som er feige. Da er det heller dere som er feige som ikke tørr å vise hva dere føler uten anonymitet.Jeg tåler å høre hat, det er ikke det. Men så mye og unødvendige ting er verdt å ta opp. 

Dette tar jeg opp nå fordi det tyder på at dere aldri slutter og jeg gidder ikke svare på de latterlige kommentarene dere sier som: "Herregud, hvorfor viser du prislappen på innkjøpsvideoen! Tenk på de som ser på som er så fattige og ikke kan kjøpe det! Jeg slutter å lese bloggen din."- Det må være det dummeste jeg har lest, denne uka!

Og det jeg mente med at jeg møtte noen kule folk og noen ikke fullt så kule var. Jeg møtte på haters. De sa ingenting men de stirra, fikk folk til å dytte meg i vannet og det var bare ekkelt! Så håper at dere slutter og ikke går så langt som det de gjorde. Men jeg hadde gode venner som støtta meg og passa på meg. Jeg var ikke redd, men jeg ble sjokkert at de gadd.

Så håper dere slutter eller så må jeg bare blokkere dere, men jeg sletter IKKE bloggen. Takk til dere som slutter♥

har du haters?

imorgen


Hei, lovte dere innlegg om hva som skulle skje imorgen.

Jo, for dere skjønner at jeg og Marie skal til sandvika storsenter fordi moren hennes jobber på nye sko. Altså skobutikken som er i det gamle senteret og er omtrent ved sin av luckyduck da. Dere finner den!

Vi er der fra kl 12 til ett så bare å komme bort :-) Men vi går litt rundt på senteret så dere ser oss sikkert. Haha, er litt morsomt å møte nye folk da! Har forresten fått meg formspring så følg og spør meg der! Ida Jacobsen heter jeg der da.

hva skal du imorgen? / skal du på sandvika?

etterlengtet innlegg


Hello!

Her er det etterlengtete innlegget til dere :-) Tenkte å vente litt ettersom jeg fikk så fine kommentarer på det forrige innlegget så dere fortjener å få innlegget senere. Det var jo bare samme person som skrev det samme om og om igjen, haha noen har ikke ett liv? Men takk til dere som skrev støttende ting da, betyr mye!

Har vært ganske syk de to siste dagene, er det idag og da. Dykka den dagen jeg ble syk i en bukt med masse fisk, helt blått og klart vann og kule steiner der! Angrer ikke på at jeg gjorde det!

Skal blogge de siste dagene da og det lover jeg!

Har uansett blokkert den personen som kommenterte om og om og om og om igjen. Og en annen person, så nå kan dere aldri kommentere bloggen min med mindre du bruker en annen pc med da blokkerer jeg den og? Haha, så jævla lættis.

Går ikke ann å legge ut bilder fordi nå er internettet på hotellet helt herpa så jeg blogger fra iphonen :-) kommer hjem imorgen tidlig kl 7 så da blir det blogging og en stor innkjopsvideo! Ses imorgen!

Tusen takk!


Hei!
Blogger fra iphonen nå :-) utrolig glad for alle likes jeg får på bilder og følgere!

Elsker dere! Følg meg @idajacobsenpia

dovendyr


Mornings!

Sto nettopp opp.. Skal sove mer assa. 

Følte bare for å lage et innlegg som kommer til å bli kleint. Men noen ganger så bestemmer bare kroppen min for når jeg skal sove hele dagen. Og den dagen er idag, lol. Føler meg som ett dovendyr, haha. Har ingen planer uansett. Må jo ikke utnytte denne solfylte, varme dagen. Neidaa. Jeg må sove xD

Dere har nok fått med dere at jeg sover hele tiden. Jeg sovner på sofaen når jeg har venner på besøk, etter skolen, før middag osv. Men noen ganger i året sover jeg hele dagen. Pleier å våkne rundt halv 12-1 om morningen mens det er ferie.

Får ikke gå ut med venner pga beinet uanett så.. Har snakket mye om beinet og folk begynner å bli irritert i know. 

Kaller denne dagen for dovendyrdagen. Wohooo!Tok en manikyr igår. Tyckss?

NATTAAA

sverigeee


Helloooo

Da drar vi til sverige, norby selfvølgelig. Skal handle litt! Innkjøp kommer sikkert på video ;-)

Stem på bildet mitt i fotokonkuranssen her
//arkiv 

blir snart giveaway så følg med!

verdens snilleste!


Hei! 

Må bare dele dette med dere. Marie hadde bursdag på tirsdag (wohooo) også var det jo dumt at jeg ikke fikk være på skoen å tilbringe dagen med henne :-(

Men! Hun brydde seg så mye om beinet mitt og lurte på hvordan det gikk siden hun var der når jeg skada meg, at hun besøkte meg! På bursdagen hennes kom hun til meg i 8 tiden og var der med meg helt til 9. Tenk det! 

Å ha en så god venninde som støtter deg når du er skadet at hun kommer til deg, selv om hun har bursdag og skulle egentlig vært å feiret den med familien sin hjemme! Men istedet kommer hun med en presang i en boks, så når jeg åpnet boksen hoppet det en bamse ut. Så det var jeg som fikk gave, på hennes bursdag. Hadde tenkt til å kjøpe gave til henne før ulykken skjedde men det ble jo ikke noe av :-(.. 

Setter så utrolig pris på at hun støtter meg! Jeg så jo helt død ut. Bustete hår, blek som snø, klær som jeg har brukt helt siden det skjedde, helt krokrygget og gikk sakte ned gangen med henne på vei til rommet mitt der vi satt og snakket. 


Camilla har også støttet meg veldig! Når mamma bærte meg inn på legevakta så var Camilla der også fordi hun var syk og måtte ta noen blodprøver. Jeg ble så glad for å se henne at jeg følte meg mer trygg. Hun sente meg melding ett par timer senere hvor det sto: Herregud! Når du sa "Camilla!" da du ble båret inn til venterommet hadde jeg ikke ord! Syntes så utrolig synd på det. Det var en melding som jeg smilte av. 
Beste pusen <3<3<3

Og selvfølgelig Sama! Hun støtta meg også når jeg lå på tribunen og hylgrein etter det skjedde. Kommer til å savne deg i sommer Bambii! Vi kan sikkert finne på noe!
elsker dere alle! Verdens snilleste bestevenneeeer♥

GOD SOMMER!!!!!!!!!!!

jævlig


Hei..

Kan bli litt dårlig blogging i denne uka.. På idrettsdagen klarte jeg å vrikke hele foten så det ble en kul like stor som ett egg på det ene beinet :-( Griner bare jeg rører beinet. Helt blått og kula er der ennå. Ba broren min om å ta bilde.

Han tok bildet mot kula så den syntes ikke. Det syntes ikke, men hele foten min er skeiv :-) Det eneste kule fra idag var at jeg fikk sitte i rullestol. Det var så morsomt men jeg skjønner at det ikke må være no gøy for de som sitter deg for alltid! Heldigvis var jeg superheldig så det er ingen brudd. Bare jævla forstua.

Det blir ikke mobbeepisode denne uka!

Sorry, bildene er nasty.. Orker ikke skrive mer, har laptopen.

videoblogg; bloggen er 1 år!


Bildene er litt uklare istarten, imovie sin feil.. men det blir bedre :-) Innkjøpsvideo kommer ikveld! 

 

Tusen takk til alle som har gratulert meg på skolen og på bloggen!

-noen som vil gratulere? hvor gammel er bloggen din? :-)

forevertrine.blogg.no


Godkveld! Har vært dårlig med innlegg idag men har slappet av for det meste idag og hatt litt bloggfri :-)

MEN! Til dere som er veldig fan av mobbeepisodene her er en god nyhet til dere! Istedet for å bare vente helt til hver torsdag for å vite hva som skjer har jeg eller Trine laget en blogg der hun blogger om hva som skjer på skolen. Hun skal blogge hver dag og hun har også videoer. Kortvideoer om hva som skjer i serien kommer også på bloggen, men episodene er mye bedre iforhold til kortvideoene. 

Headeren er ganske dårlig men lagde den i full fart fra photoshooten. Så man ser at det er mer meg enn Trine.. Skal ta bilder imorgen og lage bedre header da :-)

BESØK BLOGGEN HER

litt bildedryss fra bloggen hennes

-hva syntes du om bloggen hennes?

hallo bloggen!


Hallo bloggen! Haha, litt sånn rar overskirft men kommer ikke på no bedre.

Har ett par videoer på lur til dere men episode 9 av mobbing kommer!

Spilte inn hele greia igår men så skjedde det noe med videoen på åredigeringsprogrammet at jeg må filme alt på nytt.. Denne episoden var faktisk dritspennende :-( Får håpe det funker andre gang da, og at den blir like bra!

Den blir spilt inn med Marie som jeg har lært og ignorere kameraet så hun ikke stirrer på seg selv på skjermen hele tiden XDXD

Men den ene videoen jeg allerede har spilt inn kommer imorgen, så stay tuned!

gleder du deg til episode 9?

null blogging


hallo. Sorry for null blogging idag har bare virkelig ikke orket! Hatt besøk så filmet episode 9 i dere vet hva. Også har jeg lekser NÅ å få gjort..Men blogges i morgeen :-)
 

PANNELUGG


Hei allesammen! Nå kom jeg nettopp hjem fra frisøren. Fikk pannelugg! Hva syntes dere.

Hot or not?

Så hva syntes dere, hot or not?

holder på


Heia! Her jobber vi på med databordet og imacen! Gleder meg så sykt til å bruke den. Tastaturet er så sykt digg å skrive med :-)

Noen som forresten vet om det er vanskelig å bruke imovie?Gleder meg til den er ferdig!!!!

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits