gårsdagens youtube møte


Hei!

Fikk ikke tid til å blogge i går, desverre. Dro fra skolen ca kl 11 da mamma hentet meg. Så dro vi hjem for å rask kunne pakke også hentet vi Michelle. Resten så tok jeg og Michelle toget til Oslo. For å gjøre hva? Jo, å dra på youtube møte. Dette er ikke et offentlig arrangement så ikke mas om det, men dette er noe du må være invitert til.

Tilsammen var vi ikke så mange så det var veldig spesielt å være der. Det var tilsammen flest gamingfolk, noe som ikke gjorde meg noe med tanke på at jeg fulgte med på kanalene deres fra før av så det var sykt kult. Blandt annet noobwork, prebzogdennis og alocho var der. Filmet noen få snutter som jeg kanskje legger ut litt senere.De få bildene jeg tok. Noen av dere kjenner nok helt sikkert igjen karen på det første bildet, nemlig Joachim. Hvis dere spiller minecraft bør dere vite det! 

Uansett så vil jeg nok legge ut vloggen innen helgen, men den blir nok ikke lang men det får bare være.Hva syntes du om bildene? :)

those days


Heisann!

Været har vært helt forferdelig denne uka. Det har pøsregnet de siste dagene og det har ikke vært noe langvarig snø denne vinteren. Ikke at det gjør noe fordi jeg er ikke et vintermenneske. Ser bare utrolig frem til sommeren nå! Sov helt til halv tre i dag, ikke så sent at det er til å skryte av men ikke så lurt å sove så lenge heller. Rekker ikke ta bilder eller video.

Men med en gang jeg stod opp så tvang jeg meg selv til å ta bilder og jobbe med bloggen. Har jo vært utrolig dårlig til det! Så det blir to innlegg i dag noe jeg endelig, med hånden på hjertet, kan jeg love dere det. Var ikke i Oslo i går alikevel. Så har ikke gjort noe denne helgen annet enn da jeg var med Dorris på fredag.dat vær

Hvordan er været hos dere?

 

kjedelig


Yooo

Shiit, som jeg kjeder meg nå! Gruer meg bare så sykt til skole igjen.. Gleder meg bare til å møte folksa igjen da! Har seriøst ikke skjedd noe idag, har bare vært helt loner. Uansett er jeg friskere idag så jeg skal ringe Marie senere kanskje. Skal trekke linkingene senere idag, også skal jeg redigere ting som irriterer meg videoen. Så gled dere til det da!

Har fått sånn video-kick i det siste som dere kanskje har merka, haha.

hva har du gjort idag?Ida her


Hello!

Ida her nå. Kjeder meg litt, så tenkte å gi dere en liten oppdatering siden mange savner meg, haha. Neida, men mange spør etter meg så kunne jo mobilblogga litt.

Har fiska her, vært litt i fagernes og fiska enda mer. Idag var jeg i fagernes og på leira-senteret og kjøpte litt undertøy.

Siden noen trodde jeg skulle gi parfymen som var brukt i giveawayen så er det feil. Jeg gir ingenting som er brukt til dere!

Jeg kommer hjem på lørdag! Det kommer også en sminkevideo som er den beste jeg har gjort (syntes jeg) :-)

Her er litt bilder

Det siste bildet tok jeg nå nettopp.

Jeg oppdaterer også på instagram med bilder hver dag! @idajacobsenpia

Ses snart! ;-)

24.06.2012


Yooo

Gud, som dagene har vært tragiske! Har så jævla vondt i beinet at det føles ut som om noen tar en lighet på ett sted. Klarer ikke å gå. Det var en hel uke siden det skjedde og beine mitt ser ennå ikke ut.. Jeg som skal til Rhodos om 2 uker! Alle sier jeg må prøve å gå på det men det funker ikke :-(

Satt i rullestol igår på nordby. Ble ikke så mye shopping så vet ikke om jeg orker å legge ut innkjøpene. Skal handle litt på nettet og da. Blandt annet på allcosmeticswholesale og desirelashes. På desirelashes selger de blandt annet sånn 10 par løsvipper for 5 dollar og 50 par til 14 dollar, 40 par for 12$ og 1 par for 3$. Dritbillig!

Været er bare stygt. Pøser ned og jeg bare sitter i gårsdagens klær, helt usminka og bustete hår. Orker ingenting lenger.

skjer'a?

#teenager posts


Elsker disse!

 

normale musikkvideoer


hohoheiheiyoyo! lol

Som mange av dere vet har jeg lagt ut to musikkvideoer, på en måte..Har lagt dem ut på youtube i går og i forrigårs. Den ene er en køddesangvideo den andre er en helt seriøs musikkvideo med meg og Michelle. Tenkte å dele den på bloggen til dere som ikke har sett dem.

 

 

hva syntes du?

bored


Her sitter jeg og kjeder meg som bare det♥

Hahah beste kvalitetsbildet 4 evah. Tatt i min personlige photoshoot seng, liksom! :* Men nå skal jeg se på torsdag kveld fra nydalen og deretter norje! Hilsevideoen kommer i morgen! Har allerede lastet den opp.

Kjeder du deg?

PUGGE-SYKE-SULTNE, PIA
Fyy.. Når jeg kom hjem fra konferansesamtalen med læreren min måtte jeg ta med et par bøker fordi jeg må øve litt på matte'n som jeg er litt taper i.

Nå som jeg er syk har jeg ikke no unnskyldning for å ikke pugge på de greiene vi har gått igjennom i matte denne uka. Føler meg faktisk litt sulten selv om vi spiste middag for et kvarter siden, haha taper igjen♥

Avslutter med et DRIT FINT bilde av meg selv, som overhodet ikke er redigert eller kødda med på paint og picasa

;-) Justn sayin lissom.


Skjer hos dere?

SMOOTHIE


Hæææi!

Nå sitter jeg her med min yum, yum smoothie mens jeg kjeder vettet ut av meg..

Og for dere som lurer, den sminkevideoene blir det ikke noe av fordi redigeringsprogrammet kan ikke ta imot fila -.-

Men har lagd en annen video til dere men pcen slår seg av hver gang jeg skal lagre.. Så må gjøre det på nytt. Men denne gangen skal jeg lagre underveis imens jeg redigerer.Hva gjør dere?

Sitter i nuet og drikker ISKAFFE


Hallæ bloggææn!

Sitter her i nuet og drikker digg hjemmelaget iskaffe♥ Blir litt kvalm her da fordi dette er min 2 kopp ellerno HAHA.

Har også en video på lur til dere.. egentlig to da. Den ene kan jeg si er en sminkevideo og den andre er bare en matvideo om hvordan man lager iskaffe. Hah.. avhengigheten min.Litt avslørt eller.. Oboy er tydeligvis en av ingrediensene..

Sitter dere tilfeldigvis i nuet og drikker homemade iskaffe til dere spyr? :-)FAST LESER ELLER BARE INNOM?


Heeeey!

Lurte egentlig på hvem av dere som faktisk leser bloggen min og hvem som bare er innom dette innlegget akuratt nå..

Og for at jeg føler for å blogge om no.. (hah) 

Så bare kommenter om du leser bloggen eller bare er innom!


Så hva er du? Leser eller innom..home life sucks!
Ja, idag er jeg hjemme :-(

Fikk søren meg bare sove 1 time forrige natt så måtte bare ta det igjen idag. Er sykt slapp pga det og. Skal aldri natte IGJEN assa! Jeg var jo våken til kl 2 i juleferien!

Jeg hadde vekkeklokka mi på 6 som vanlig. Og jeg fikk så vidt åpna øynene. Jeg måtte bare sove litt til så sovna jeg så ringte den på halv 8! Jeg måtte sove mer så jeg gikk til mamma og pappa. Mamma var allerede våken.

Så fikk jeg legge meg vedsin av mamma, jeg fikk litt dyne så lå jeg på armen hennes mens hun klødde meg sakte på ryggen, kos Dere kan jo bare gjette på om jeg sovna? Haha, JA..  Så da sov jeg til kl 8 og mamma vekka meg og maste men så så de at jeg måtte få sove. Jeg er DRIT trøtt nå men hvis jeg sover får jeg sikkert ikke sove i natt.. Så må være våken. Så jeg klarer ikke skolen i dag. Får håpe det blir bedre i morra! Savner Josefine :-(

Null bilder nå..Er du hjemme?i like turtles


Yoo.. Visste dere at jeg liker skilpadder? Det artige "skjoldet" de har og den rynktete huden. Ahh.. skilpadder er så søte! Jeg kjeder meg litt nå.. Skal ut med mamma om noen timer å handle litt ting til moii på romjulssalget! Men det kommer en video senere i dag. Dere kan allerede se den på youtube hvis dere vil. Orker bare ikke legge den ut på bloggen nå.

 Morfar :-)
Liker du skilpadder?VIDEOBLOGG; Snøbading 2011!


2 videoer på en dag! Flinkepia sin det. Men jeg kjeda meg i går så snøbada litt. Tenkte det hadde vært kult å filma det så jeg ser hvordan det så ut.. Så dette er den første videoen min hvor jeg snøbader♥

 Lagde en med Josefine siste skoledag med Iphonen men det kom no merkelige greier om at vi ikke kan vise videoen i landet vårt.. Men her er min da!

Starten er litt klein da.. Ikke introen men etter den..

Har du snøbada i år? 

RED LIPS & JULETRE INN


Pappa tok inn juletreet i går og nå lukter det deilig juletre i stua vår♥ Sykt chill. Kjeder meg mest nå så rydda rommet mens jeg hørte på litt div musikk på den rosa og beautifulle CD-playeren min.

Ønsker meg så sykt Justin Bieber under the mistletoe cden! Og en jakke fra Bik Bok og så iphone 4s da men den tror jeg kanskje at jeg får etter jul ellers blir det iphone 4.

Litt mørkt bilde fordi det ble tatt i går kveld.


 

Kler jeg rød leppestift eller ikke?Jeg er så sykt tan om vinteren ass..


Mia koser seg♥

Hva gjør du?

CHILL PÅ SKOLEN


Halla folkens! Er på skolen nå haha. Sitter på datarommet med klassen haha :-)

Null bilder fordi ja er på datarommet.. Men ville bare holde dere litt oppdatert og kjeder meg sykt.

Haha men nå skal vi logge off :(

Chiller du på skolen nå?

-Ida (Har ikke det kule bildet hvor det står -Ida :P)

blogger jeg leser


Ja, jeg kjeder meg nå så kunne like så godt vise dere bloggene jeg leser OFTEST :-)

Josefinelovesyou.blogg.no - Josefine

TCMN.blogg.no - Therese Charlotte

L0ve.blogg.no - Erica

bekkast.blogg.no - Rebekka

mallo88.blogg.no - Malin

Tuvaw.blogg.no - Tuva

Og det er egentlig de fleste jeg kommer på som jeg leser sånn hver eneste dag! Leser ofc mange fler! Men disse er de jeg alltid sjekker innom.


Leser du noen av disse bloggene?

Dub; Jeg går crazy med Knut sitt blod..


På Torsdag lagde jeg og Josefine en dub av noen leker fra barnehagen. (Josefine eier en barnehage) og den ble ganske bra.

Hva syntes du?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits