update


Heii

Tenkte bare å si hei til dere lesere som fortsatt klikker dere inn på bloggen min daglig. Er virkelig sykt at det fortsatt er en del folk som klikker seg inn så syntes dere fortjener et innlegg. Jeg koser meg på skolen hvertfall, jobber mye med media. Det liker jeg jo!

Kanskje jeg starter å blogge igjen, hvem vet? Har hatt problemer med meg i selv det siste året som gjorde at det å slutte var den beste løsningen, men kanskje ikke?


 

OGSÅ HAR JEG NY INSTAGRAM!! Så kan dere fortsatt følge meg der, legger ut ofte bilder @idamajacobsen

Tror jeg kanskje kommer med oppdateringer til dere i blant. Hvem vet? Setter pris på kommentarer :)

tyskland & danmark bildedryss!


Hei!

Da var jeg endelig hjemme og jeg må si det er deilig å slappe av. Å være tilbake til min usosiale internettfulle hverdag med netflix og usunn mat. Jeg klager ikke! Jeg har valgt dette livet, hhahah.

Til dere som lurer på når jeg skal farge håret så har jeg en god nyhet! Jeg skal farge det i dag (omfg æææ). Lader kameraet atm fordi jeg skal lage en video om hvordan jeg gjør det. Nesten en tutorial men det kan gå til helvette også så hahahahah. HVIS det blir bra så kan jeg kalle det en tutorial! Har gjort masse research så det skal gå fint!

Lovte dere i forrige innlegg å legge ut bildene fra ferien så her har dere de: 

-Tyskland-


-Danmark- (hey michelle uuu)Da skal jeg bare sminke meg og sette i gang med videoen og så klart fargingen, wææ ønsk meg lykke til!

Hva syntes du om bildene?

Oppdatering: ny video+tyskland


Hei!

Akkurat nå er jeg i Tyskland og nettet her er dritdårlig, men skal prøve å få skrevet et innlegg fra mobilen.

Rakk akkurat å redigere -og laste opp en ny video på youtube rett før jeg dro men får ikke lagt den inn på bloggen via mobil så bare søk Ida Jacobsen på youtube så finner du kanalen og videoen.

Håper du liker den hvertfall :)

Kommer nok til å mobilblogge litt mer. Var så mange år siden jeg mobilblogget sist og appen har virkelig forbedret seg!

Hva syntes du om videoen?

Oppdatering: ny video+tyskland


Hei!

Akkurat nå er jeg i Tyskland og nettet her er dritdårlig, men skal prøve å få skrevet et innlegg fra mobilen.

Rakk akkurat å redigere -og laste opp en ny video på youtube rett før jeg dro men får ikke lagt den inn på bloggen via mobil så bare søk Ida Jacobsen på youtube så finner du kanalen og videoen.

Håper du liker den hvertfall :)

Kommer nok til å mobilblogge litt mer. Var så mange år siden jeg mobilblogget sist og appen har virkelig forbedret seg!

Hva syntes du om videoen?

ferdig på ungdomsskolen + ballbilder


Hei! 

På torsdag var det vitnemålsutdeling. Klarte ikke å unngå å felle et par tårer. Det er ikke før den siste timen man innser at det spesielle trinnet ditt er oppløst og man havner snart i en klasse med mange ukjente.

Selv lærerene kommer jeg til å savne! Skal jeg være ærlig er det en unik lærer jeg kommer til å savne mest. Nå vet jeg ikke om jeg har lov til å snakke om lærere på bloggen min men det får bare gå. Gymlæreren min er i hvertfall den læreren. Hun er så motiverende og sprudlende HELE tiden og det er umulig å ikke ville imponere henne eller nå målene dine når man har henne som lærer. Dette var også det siste året hennes før hun begynner å jobbe på Gjettum skole så om noen av dere går der så kan dere glede dere kjempemasse!

Her er et par bilder fra ballet som var på tirsdag:

 Framførte også en sang på vitnemålsutdelingen (Young and beautiful - Lana Del Rey) så for å bragge litt viser jeg dere to bilde fra det og. Bildene var heeelt ufokusert fordi det var på manuell men likevel så var det utrolig fint øyeblikk for meg. Pleier oftest synge på eventer som skolen har og det at dette ble den siste gangen gjør det mer spesielt + at dette er de eneste bildene fra vitnemålsutdelingen uten hele trinnet (vil ikke bli anmeldt for å legge ut bilder av lærere eller elever hahha)

 

Hva syntes du om bildene?

hjemme fra kristiansand


Hei!

Har faktisk ikke hatt muligheten til å fortelle det på bloggen men var faktisk i Kristiansand i helgen. Det er jo så fint der, litt skuffet over forsøplingen i vannet en det er fremdeles fint der. Var der i fjor sommer som dere kanskje husker men av en eller annen rar grunn var jeg så mye mer ivrig for å være der og dra da.

Uansett er jeg hvertfall hjemme nå og er klar for skole i morgen, egentlig ikke. På tirsdag er det hvertfall ball og det gleder jeg meg ekstremt mye til! Limo, dans, mat og drikke.. ahhh. Skal ta masse bilder!

Gårsdagens middag speilbilde :Pp

Har du vært i kristiansand før?

septum piercing


Hei!

For dere som har meg på snapchat (idabjacobsen) så la jeg ut bilde med en septum piercing i nesa. Jeg har nemlig endelig tatt det!

Kødda, bestilte sånn clip on fra ebay siden jeg ønsket å se hvordan det ser ut på meg. Har kommet til en beslutning at jeg skal ta på siden først også deretter septum hvis jeg vil. Tror ikke helt jeg skal ta det enda, men på siden vil jeg garantert ha! Septum kan fort bli litt for mye, hvertfall med det lille ansiktet mitt. 

Var hvertfall gøy å prøve det ut da! Ellers gikk tentamen greit, jobbet på overtid, altså etter tentamen egentlig var over. Kun en halvtime ekstra da.Det er sååå mange delte meninger til septum men personlig syntes jeg det er sykt stilig! Er fan av de som er litt pynta med litt diamanter og kule design. Jo mer de henger jo styggere syntes jeg så hadde håpet på at denne var litt mindre så den ikke hang så veldig men men, det var gøy å prøve det ut!Hva syntes du om septum?

serious shit


Hei og god kveld!

Akkurat nå sittter jeg å øver til engelsk tentamen i morgen. Eller, ikke akkurat nå, siden nå blogger jeg men tok meg en liten pause for å slenge inn et innlegg til dere! Føles deilig å ta bilder og skrive igjen. 

Strømmen gikk visst i halve Bærum i stad så var egentlig litt deilig med en unnskyldning til å ikke å øve siden jeg trenger jo nett til å skrive på word. Må virkelig jobbe hardt nå så jeg får de karakterene jeg ønsker til sluttåret. Passer bra og starte å blogge igjen nå som karakterene teller mest og jeg må jobbe slik jeg aldri har jobbet før. Prioteringer, prioteringer.. Dette skal jeg klare, this is serious shit.

Uansett spiste vi middagpå egon i stad og jeg som er så flink blogger tok med kameraet for å knipse noen foodporn bilder til dere:)Da blir det øving resten av kvelden og sikkert litt serier. Eller bare serier ... ooog litt øving. maybe

Har du tentamener nå?

oslo - insurgent & shoppingtur


Hei!

På torsdag var jeg på premieren av Insurgent på colosseum. Dro med Michelle. Det var utrolig mange der! så det var deilig å få sponstet billetter hvertfall. Filmen var utrolig bra, hele divergent serien er bra. Så nå går den vel på de fleste kinoer? Anbefales virkelig!Og i går dro jeg og min kjære mor på en liten kosetur til byen igjen. Shoppet litt også spiste vi middag på fridays på aker brygge. Utrolig, utrolig koselig! Fikk blant annet kjøpt meg den skinnjakken på bildet under. Den er fra zara og er så utrolig fin! Har ønsket meg en skinnjakke en stund nå så det var virkelig lykke å finne en så fin en.

Vurderte lage innkjøpsvideo men var ikke såå mye at det blir så spennende. Sparer heller opp til en collective haul-ish video :D
Hva syntes du om bildene? Har du sett insurgent?

<3
glad i å nusse folk.

sick & tired


Hei,

Siden lørdag kveld til nå har jeg hatt en forferdelig forkjørelse. Føler meg litt bedre nå til å orke å skru på macen og lage et innlegg. Har nemlig ikke vært på macen siden, jeg husker faktisk ikke. Evigheter hvertfall! Skal jeg fortelle dere hva jeg har spist siden søndag og til nå?: seks små pizzastykker. Hvordan er det mulig, nei det vet jeg ikke. Men jeg ser ut som en halvdød creepy jente i en skrekkfilm.

Men jo, mange har vært flinke til å fortelle meg at jeg ikke har blogget på lenge i kommentarfeltene. Fordi jeg visste nemlig ikke det selv, at jeg ikke har blogget. Thanks for the reminder. Neida, men noen av dere må skille fra konstruktiv kritikk og rett og slett personangrep. Nettvett -hørt om det? 

Jeg har en helt gyldig grunn til hvorfor jeg har holdt meg unna bloggen i de siste dagene. Skal jeg si dere en ting? Hadde jeg holdt meg unna bloggen et halvt år ville grunnen fremdeles vært like gyldig. For ingenting er viktigere nå. Og hva denne grunnen er skal jeg fortelle dere snart. 

Hvorfor kakao? spør du vel: Fordi jeg drakk kakao for nokon dager siden :D

Ønsk meg god bedring, please

innkjøpsvideo coming up


Hello!

Har hatt så liten tid til bloggen i det siste men er klar for å oppdatere dere litt. På mandag var jeg ute med mamma på en slags mor-datter dag. Det var utrolig koselig! Vi handlet og spiste godmat på liertoppen. Tirsdag var jeg med Michelle nesten hele dagen i Sandvika også på onsdag var det nyttårsaften! Halo, can we take a moment. Det er 2015 folkens. Dette blir da første innlegget mitt i 2015, wohoo! 

Filmet inn en innkjøpsvideo til dere i dag som jeg tenker kommer ut senere i kveld eller i morgen tidlig så stay tuned! Mange vil ha innkjøpsvideo så her har dere det. Ble desverre ikke julegave video men det er ikke så viktig. Her har dere noe lignende hvertfall! Og videoen med Eric kommer også snart. For dere som lurer så skal jeg lage q&a video snart med Eric (fra jenter). Dere kan enda stille spm på enten min instagram @idajacobsenpia eller eric sin @eric_md.

:D :D

Også maten jeg og mamma spiste når vi var ute på mandag:♥ ble sulten nå

Gleder du deg til innkjøpsvideo?

gårsdagens antrekk + ny hårfarge!
topp - bikbok   bukse - dr denim

Hei!

Håper alle koste seg masse i går! Det gjorde hvertfall jeg :) Bestemte meg også for å farge håret mørkere. Har stått lenge mellom valget i å farge det litt lysere, med striper, eller mørkere. Har funnet ut at mørk er meg. Bleket håret i 6 klasse og det var vel det styggeste jeg har sett på lenge. Forstår ikke hvorfor jeg gjorde det! Det kledde meg virkelig ikke. Så tenkte å prøve å stripe det lysere men etter å ha prøvd denne fargen, så har jeg skjønt at det er min farge.

Denne er ikke permanent, den går ut etter ca 28 vasker. Så jeg skal farge den i denne fargen permanent neste gang! Måtte bare prøve ut først. 

Merker at ekstemt mange er keene på julegave video. Var helt sikker på at jeg ikke skulle ha det i år men jeg begynner jammen meg å bli usikker. Fortsett å mas, det hjelper! Tror mange misforsto forrige innlegg også, det med julegave video altså. Men jeg skal si dere en ting til dere som hele tiden maser om at folk er bortkjemte: de som får mye, de får mye fordi de har stor familie, Ikke annet :) Når man får ting av foreldre, brødre, søstre, kusiner, tanter, onkler, besteforeldre OG venner så blir det mye ting. Min familie er ganske liten. Så utenom penger, jeg har fått alt av ting av foreldrene mine. Og jeg er utrolig fornøyd!
Har du hatt en fin julefeiring? Hva syntes du om håret?

kvelden før kvelden


Hei!

Da sitter jeg egentlig bare klar til at 24 desember kan komme. For bare et kvarter siden var jeg ute og kjøpte den aller siste julegaven! Syns nesten tiden før selve julaften er den kosligste. Når julaften er her så sitter jeg å tenker bare at om noen timer er den over. 

Resten av kvelden skal jeg bare se på julefilmer og spise snacks! Deilig å slappe av for en gangs skyld. Og til dere som vil ha sånn julegave video: jeg har veldig delte meninger om slike videoer. Enten syns folk du har fått for mye eller så syns de at du har fått for lite. Noen syns du skryter andre syns ikke. Personlig ser jeg på slike videoer som ren skryt. Og slike videoer har derfor det ryktet over seg. Så hvis du ikke har fått en iphone 6, en macbook og 10.000 kr så vil det garantert komme kommentarer som at det ikke er noe vits å lage julegaver video. 

Så uansett vil man få hat og dere vet nok at jeg gir blanke f i haters. Rett og slett fordi nå kommer de ikke med noe orginalt lenger, skjerp dere! Leser oftest det samme om og om igjen. Hvis en hater stikker innom bloggen og leser en hat kommentar lenger opp i innlegget så vil personen kommentere nøyaktig det samme for at det skal synke mer inn. Slik arbeider dere. Men dere feiler nok en gang fordi, som sagt, idgaf.

Ja, her ble det masse tekst og meninger delt ut til folket. Det savner jeg gitt! 

 

Hvordan tilbringer dere kvelden?

hallo bloggen + november favoritter (video)


Hei,

Åh, i det siste har alt untatt blogg stått i hodet på meg. Har så kule nyheter til dere men kanskje ikke så spesielt for dere bloggentusiaster men mer dere som liker å heller se meg på video! For nå er det jo slik at jeg nesten vlogger mer enn jeg blogger, eller er det kanskje akkurat slik det er?

Filmet en video i går kveld, en sminkevideo som kommer ut om ikke mangen dager og jeg vil si det er den beste jeg noensinne har laget! Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør fordi videoene mine er virkelig blitt en improvement. Har nemlig fått kjøpt nytt redigeringsprogram, og den første videoen min redigert med dette blir altså denne sminkevideoen jeg spilte inn. Ikke bare det med videokvaliteten er mye bedre nå som jeg har brukt tid på å plassere fotolysene i akkurat riktig stilling + riktig instilling på kameraet slik som lukkertid, blenderåpning og iso. Har jo en linse til flere tusen kroner som jeg ikke har forstått hvordan jeg skal bruke før nå og nå er kvaliteten på topp! Bruker samme linse på missglamorazzi (Ingrid Nilsen), Mylifeaseva, maybaby, Alisha Marie og de så rundt samme videokvalitet som deres videoer blir det. 

Men når det kommer til bloggen. Har ikke tenkt masse på den i det siste siden jeg er så gira på youtube! Vil ikke slutte helt enda siden plutselig får jeg motivasjon igjen også er bloggen sletta. Men youtubevideoer blir det masse av så abboner gjerne for snart når jeg 16,000 abbonenter! 

Her er den siste videoen min som ikke er delt her og husk å sett på 1080p for mye bedre oppløsning! 

Hva syns dere om favorittene mine da?

happy birthday to me


Hey!

Lenge sida sist. Heh

Skjedd ikke særlig mye, bursdag, skolegreier, osv. Samme greiene. Har ikke vært på macen på flere dager, trengte en pause egentlig. Hare brukt mobil til alt nødvendig som instagram, snapchat osv. (osv x2 i et innlegg wow)

Men i dag er det min bursdag! Jeg ble 15 år kl 5 ca på kvelden. Helt greit det! Dagen var utrolig flott! Fornøyd med gaver og koselig feiring. Skal feire den med venner om ikke lenge, det blir koselig! Fikk også mange flotte gratulasjoner på instagram og facebook, så tusen takk for de! Stas stas

Dette er altså ikke-penge tingene jeg fikk. Venter også på en gave til, som jeg kan snakke om litt senere :)+ en genser fra abercrombie som jeg ikke hadde åpnet enda, kan vise i et annet innlegg hvis dere vil!

Ja, siden juicy hadde stengt ned alle butikkene i usa øsnket jeg meg så klar en dress. Fikk to! Eller en hel dress, en genser og en bukse men de hører ikke sammen, men blir fremdeles to dresser, haha.GRATULER MEG pls

fullt kjør


Hei!

Er så vidt jeg får skrevet dette innlegget fordi jeg har sååå mye å gjøre. Har norskpresentasjon i morgen. Men så har jeg også naturfagsprøve på torsdag og vi fikk målarket i dag liksom, engelsk fordypnings projekt jeg må gjøre ferdig + et engelsk projekkt. Alt til torsdag! Og for å si det mildt har jeg ikke kommet særlig langt i noe av det nevnte. 

Så skjønner egentlig ikke hvorfor jeg i det hele tatt blogger. Måtte bare oppdatere dere litt! Så snakkes da jeg er rolig fordi nå er jeg SYKT STRESSA!Bilder fra når jeg ikke var fullt så stressa.

SNAKKES!!

Ida tok saken i egne hender


Hei!

Som dere ser så er designet en smule annerledes. Ble så lei at jeg tok saken i egne hender. Headeren og resten. Har fått et par mailer med masse fine headere men valgte å bare fikse greia selv. Fornadret på farger, profilbilde og header. Det var alt. Men det ser mye bedre ut nå som det er oppdatert! Tviler på at det vil se slik ut lenge, men bare foreløpig. Siden jeg er så lei av det gamle. Helt ærlig så kan jeg ikke si noe spesielt, men personlig kan jeg si det funker. Syns ikke det var stygt hvertfall men det får vel dere vurdere. Jeg likte det :-D

Men ellers så har jeg vært på et sånt spisshundtreff i Sande med mange andre hunder og familier. Marcus hadde utrolig godt av det, han som er så urolig. Men dette gikk utrolig bra :) Tok et par bilder som jeg kan dele med dere... og værsåsnill.. ikke en gang tenk på å spørre hvem av disse hundene som er Marcus. Fordi jeg vet ikke selv.


Hva syntes du om det "nye" designet? VAR Æ FLINK??? :D

nytt design?


Hei!

Får mange kommentarer av folk som er lei av designet mitt. -og jeg er helt enig. Det er utrolig fint syntes jeg, men har hatt det så lenge nå. Har prøvd å kontaktet hun som lager designet mitt et par ganger nå men usikker på om hun kanskje kan ha byttet mail. Siden jeg har planlagt å bytte design en god,god stund nå. Faktisk et halvt år. Men se frem til at putselig en dag kan bloggen min se helt annerledes ut på grunn av nytt deisgn. Men foreløbig får det være slik det er.

Vil noen gjerne lage en header til meg så er det bare å gjøre det! Bildene jeg vil at du skal bruke er under. Men ha i hodet at jeg ikke bruker headeren evig, bare for å forandre litt på utseende. Siden bildene headeren er lagd av er et og et halvt år gammelt. Så bare send headeren på mail hvis du vil mekke sammen en. Jeg gir så klart ut en liten shoutout i innlegget hvis jeg bruker headeren du lagde :)

Noen som vil lage header? 

not naked
Ikke naken

Hei! 

Beklager for lite oppdateringer. Har masse skole å tenke på. Må faktisk starte på leksene nå, ja NÅ. Har hatt en slitsom dag. Måtte sove litt istad fordi jeg ikke klarte å holde meg våken siden jeg var så sliten.

Skal love å blogge i morgen! Skal skjerpe meg slik som jeg gjorde for ikke lenge siden. Men man detter fort ut av den bloggeperioden fordi det stadig vekk dukker opp ting som gjør at man tenker mye på det istedenfor. Ingen vil jo høre om problemene mine? Hvis dere vil så bare kommenter, for da kan jeg lage tusen innlegg til dere dalig. Er så lei av å holde ting inne.. Hvertfall når man ikke vet hvem man skal gå til så det ender bare med angst og stress.  Mange av dere som ikke kjenner meg godt nok så vil gjerne lage et innlegg med problemene mine men det er risky når selv ikke de jeg virkelig kjenner vet om de.

Men jeg må gjøre litt lekser nå. Så snakkes vi i morgen! Promise.

sunday no funday


Flere enn meg som hater søndager? 

Ikke bare fordi den er så nærme mandag men fordi den er så kjedelig. Føler at jeg er den eneste som eksisterer i verden for hvis man ser ut av vinduet på en søndag ser man bare en tom verden med nesten ingen mennesker ute? Helt sikkert fordi vi er så avhengige av butikker for ellers er det ingenting å gjøre selv om vi nødvendigvis ikke drar dit. Vi må bare vite at de er åpne.

Uansett gleder jeg meg litt til i morgen, faktisk! Første timen(e) mine med valgfag (sal og scene), musikk og kunst og håndverk. Alle favorittene samla på en dag og det er mandag, kan ikke bli bedre! Der burde skolen få skryt. Ikke noe matte eller naturfag, bare deilige fag!♥

Hvordan er deres syn på søndager og mandager? hehe

oslove
Heii!

Da var så og si lørdagen over. Ble med foreldrene mine til byen, spiste herlig middag på egon og dro rett hjem igjen. Deilig å slappe av også! Må virkelig nyte de fridagene jeg kan før skolestresset virkelig starter for det har jeg skjønt. I morgen må jeg nok jobbe litt med noen videoer og blogg helt sikkert.

Og til dere som maser om del to av innkjøpsvideoen så kan jeg bare si at den kommer når den kommer. Har ingen planer om å stresse med den, men den kommer! Har flere videoer på lager til dere som usa vlog og annet godt :-D

Skal heller ikke glemme bloggen helt bort nå som jeg var så godt i gang med bloggingen. SKAL blogge daglig!

 

the last weekend


Hei!

Da er det siste helgen før skolestart. Kjenner, helt ærlig, at jeg gleder meg litt. Komme tilbake til rutine og møte venner som har vært borte! Men så gruer jeg meg til all skolestesset som nå begynner i 10ende. Er usikker på om skolen min streiker, men jeg tror ikke det. Sier heller ikke nei til et par dager til med fri, hihi.

Hvordan er din innstilling til skolestart?

gratulerer verdens beste mammaHei!

Åh, sent innlegg. Wow, bra jobba Ida. Men i dag så har mamma hatt bursdag og det har bare vært en stressfull dag. Men gode nyheter er at innkjøpsvideoen snaaart er ferdig og ikke lenge til den er ute! Jeg satser på i morgen vil den nok være ute :D

Har begynt å våkne kl 8 om morningen nå så jeg er dødstrøtt nå, haha! Men forhold til de fleste som sikkert er lysvåkne så blir ikke dette innlegget så sent, sånn teknisk sett hehe. Men jeg skal snart legge meg. Er såå deilig å våkne kl 8 og være uthvilt og klar for dagen enn å våkne kl 2 om dagen og bare føle at du har sovet i hundre dager og du er slapp og sliten. Det er hvertfall alltid jeg når jeg våkner sent.

Uansett har det vært en stressfull dag og jeg er klar for senga. 

Håper mamma hvertfall har hatt en fantastisk dag noe det virker som! 

working hard


Heihei!

Goood kveld. Har ikke fått noe tid til å blogge i dag men likevel har jeg brukt tiden (hele dag) på å jobbe masse med ting til dere, rart høh? Har filmet innkjøpsvideo del 1 og del 2. Ja, det vil bli deler. Ikke bare to deler, men tre. To kless-og-andreting deler og en sminke og skjønnhetsdel. Holder på med del en og det virker som den vil være oppe om ikke lenge så følg godt med! :):)

Har jobbet fra kl 10 helt til nå med denne videoen og det er noe jeg gjør MED GLEDE, ikke fordi jeg må men fordi jeg elsker det. Det er hobbyen min og om jeg hadde fått i oppgave å redigere og filme ti videoer på to uker hadde jeg med glede gjort det. 

Glemte helt bort maten også, jeez så kjøpte meg tempura maki istad. Namnamnam! Snakkes garantert i morgen og garantert tidligere enn dette :p Husk at konkurransen under trekkes i morgen så meld dokker påå! 

*slurp* ← haha hva fader

Hva har du gjort i dag? 

Step up: All in 3D konkurranse coming up


Hallo! Må først takke dere for all den fine responsen på forrige innlegg, det gjør meg utrolig glad!♥

Men først lurer jeg på om det er noen av leserene mine som digger dans? Om ikke lenge kommer det ut en ny fersk film kalt "Step up- All in" i 3D! Og jeg er så heldig å få holde en HEFTIG konkurranse til dere både her og på instagram! Konkurransen legger jeg ut senere i dag så stay tuneeed! 

Gleder du deg til konkurransen?

emotions
Hva syntes du om bildene?

coming up


Hei!

Ble ferdig med noen ting istad og en av dem hinter jeg til i dette innlegget. Det er vel ikke akkurat hint når det er såpass obvious, så hvis du ikke vet hva det er så tenk ekstra godt etter. Hvis det ikke ringer noen bjelle så er det bare å glede seg :D

Holder på med to videoer nå hvertfall så de vil begge være oppe innen jeg drar på lørdag. Skal prøve å få redigert ferdig den tredje før jeg drar men den publiserer jeg når jeg er i USA. Noen som har en anelse hva jeg har holdt på med i dag?

om en uke ...


... Skal jeg hit!Tiden har faktisk gått utrolig fort! Må få unnagjort en pakk med meg video, juni favoritter og en til video men den skal jeg forhåndspublisere slik at den er klar på youtube når jeg er i USA. Kommer til å vlogge masse, filme inn en tonn med videoer og mye mer! Men så klart skal jeg nyte øyeblikkene uten å nødvendigvis tenke på å filme det hvis dere skjønner. Ellers har jeg brukt utrolig mye tid på å filme og redigere denne uken og blir derfor ikke alltid like mye tid til bloggen.

Har også en del og pakke så jeg er i en stressperiode nå. Må få redigert tre videoer før jeg drar inkl filming og laste opp to av dem denne uken så det er mye stress. Håper jeg får lastet opp juni favoritt -videoen hvis ikke så driter jeg rett og slett i den og laster opp pakk med meg videoen som jeg enda ikke har fått filmet. Siden pakk med meg videoer er så etterspurt så legger jeg heller ut den enn en lang favorittvideo. Også har jeg en del innlegg jeg må få lagt ut denne uken også og ja, det blir blogging mens jeg er i usa :-)Skal/har/er du i/til usa?

fra lykke til helvete til lykke.


Hei!

Beklager dårlig blogging men jeg var jo på den klasseturen. Alt gikk helt bra og alt var super koselig! Først paddlet vi til Borrøya og når vi var fremme satt jeg og noen venninder opp gapahuken. Mange badet, vi grillet, satt rundt bålet om kvelden og snakket.

Hele overnattingen var egentlig vellykket helt til vi skulle paddle tilbake. Så klart var det noen tullinger som krasjet i oss så kanoen vår tippet over. Bagasjen min var jo i kanoen så alt velta i vannet pluss meg selv, så klart. Kameraet mitt og mobilen ble jo ødelagt og jeg var helt i tårer. Har aldri følt meg så knust før! Det har jeg sikkert, men det er lenge siden. Jeg som skal til usa om tre uker og alt var helt flott! Så jeg var passe trist på skolen i dag. 

Prøvde å redde mobilen min ved å putte den i en bolle med ris men det funker nok ikke. Den var jo under vann i en god stund og den var jo på når jeg fikk den under vann så mest sannsynlig kortslutta den med tanke på at når jeg tok den opp ville den ikke skru seg på.

MEN nå går det bra fordi vi fikk ringt forsikringsselskapet og jeg får alt dekka! Mesteparten hverfall. Må betale litt for mobilen men det er bare snakk om noen få hundrelapper! Så det er så godt å få vite. Skal ut i morgen å kjøpe nytt kamera så da vil jeg kunne blogge for fullt igjen innen fredag tenker jeg hvis jeg får kjøpt det i morgen.

 Dere får noen bilder fra lørdag. Orker ikke fra frem broren min sin speilrefleks nå. Skal jo kjøpe nytt kamera i morgen så forhåpentligvis får jeg blogget normalt igjen på fredag!

Noen av dere som har hatt noen vonde iphone eller kamera tragedier før?

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » September 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits