blogganbefaling


Hei!

Nå skal jeg ha en blogganbefaling av en blogg som ligger på topplista, men ikke så høyt som topp 20-30. Jeg syntes denne bloggen fortjener litt oppmerksomhet så derfor skriver jeg et innlegg om bloggen til Madeleine K.K. 

Hun jobber hardt for bloggen sin og blogger om det de fleste vanligvis vil lese om. Kjempebra outfits med stor inntresse for mote. Hun skriver også litt om trening og kosthold for de som trenger tips til det. + hun er hjerteoperert og utrolig sterk både fysisk og psykisk. Hun har jobber hardt med bloggen sin siden 2010 og til nå i 2013. 

Bildene hennes er av god kvalitet, hun oppdaterer mye med innlegg. Bra skrivemetode og null skrivefeil. Hun skriver på en måte så det er enkelt å forstå henne og bli lett inntressert i innholdet av innleggene. 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN HENNES!

 

Hva syntes du om bloggen?

NÅDD SNART 2000 KOMMENTARER- NR 2000 = BLOGGVURDERING


God daffedag allesammen!

Har kommet til at jeg ikke skal blogge på søndager. Altså det er min bloggfri dag i uken. Må få litt fri jeg og..

Men nå har jeg snart nådd 2000 kommentarer på bloggen! Jeg har jo sletta mange innlegg og kommentarer men antallet nå er 2000 så da sier vi det..

Kommentar nr 2000 skal få en bloggvurdering av meg! Kan bare si at hvis dere er litt flinke kanskje bloggvurderingen kommer ikveld! Det er bare noen få igjen.. Nr 1000 ble jo Ingrid Josefine og det var rundt 1 måned siden så dere er veldig flinke! Har hatt bloggen i 9 måneder nå. Ganske proud.

Så da er det bare å kommentere så får kommentar nr 2000 en bloggvurdering!
Lykke til!ANBEFALING; ELF Cream Eyeshadow


BLOGGKALENDERGAVE NR 20


 

Tenkte å ha en anbefaling om noe jeg digger så sykt!

Har vanligvis en tanke om at alle kremøyenskygger er dårlige fordi ca alle jeg har prøvd legger seg i globalen. Men denne sitter så sykt bra! Og den legger seg ikke i globalen eller i sånne "rynker" på øyet da.


 Den er i fargen candlelightDenne er utrolig bra! Elsker den kjempehøyt! En krem øyenskygge som sitter lenge og ikke legger seg i striper på øyelokket.

Husk å sjekk ut bloggen fotballgalenord som vant en bloggvurdering, 5 kommentarer og linkt til bloggen sin i 4 innlegg. Det kan bli deg og hvis du er aktiv på bloggen min og kommenterer mye!


 Kalendergavene for 19


  Øyensminkefjerner

 Bodybutter


 

Har du prøvd øyenskyggen før?

videoblogg; Hudvideo


BLOGGKALENDERGAVE NR 19


Tenkte å vise dere hvordan  jeg renser og så pleier huden min deretter. Sry for at det ikke blir en "Mobbing på skolen" video idag. Skal prøve å spille inn etterpå fordi jeg ikke har lekser så jeg trenger ikke stresse med det♥

Så da får jeg prøve å spille den inn etterpå.

Men enjoy videoen ;-)

Noen som vet om hotell Cæsar kommer idag? Haha er litt nørd jeg :-P

Hva syntes du om videoen?

BLOGGVURDERING - fotballgalenord.blogg.no


BLOGGKALENDERGAVE NR 18


Idag blir det bloggvurdering til den bloggen som har kommentert hos meg mest. Og som premie skal de få en bloggvurdering (det er 2 stk som eier bloggen), 5 kommentarer av meg og link til bloggen sin i 4 innlegg!

Sjekk ut bloggen dems HER  

Hvis du også vil ha en bloggvurdering og alt det der, er det bare å kommentere og være aktiv her :)

 


Header; Passer veldig til jul! Ganske fin og enkel. Kanskje litt kjedelig men den designet rundt piffer opp.

Design; Ganske fint og kult med snøfnugg dalende ned fra over headeren. Ganske kult. Designet rundt er fint og ganske julete :)

Innlegg; Greie innlegg men ganske lite blogging. Bloggen er ikke helt for meg de har litt av de samme innleggene. Kanskje litt videoer og sånt kunne passa? Litt flere bilder av dem selv som ikke er tatt med  webkamera eller mobil. Det er mange fine bilder men jeg elsker bilder!

Terningkast;  AV

KOMMENTAR NR 1000! = Bloggvurdering av Homeslet.blogg.no


Hei! Nå skal jeg være litt flink blogger å lage et innlegg! Nå har jeg akuratt nådd 1000 kommentarer selv om jeg har sletta noen og noen innlegg men vi sier at dette er nr 1000 ..

Så da får kommentar nr 1000 får en bloggvurdering!Holmeslet.blogg.noHeader;
Veldig fin og passer hva bloggen handler om! Altså sminke

Design; Ganske fint og greit litt kjedelig litt mer sterkere farger hadde piffet opp bloggen. Snakker ikke om headeren men det gråe rundt. Det blir bare for kjedelig.

Innlegg; Greie innlegg og tips om sminke og sminkelooker ganske ryddige og fine.Men det er ingen videoer så det blir litt kjedelig og det er mest innlegg om at hun er med i konkurranser noe som man blir veldig fort lei av og ting som er litt uinnteresant.

Terningkast   MEN! det kreves mye av meg! HAHA

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits