min dag


Hei

I dag har jeg vært med Michelle og Madelen. Først spiste vi bare mat, haha ja spennende nok. Så gikk vi rundt og møtte noen folk, altså Salah og vennen hans. Så spiste vi mer mat. Så dro vi alle ned på kinoen og bare var der litt og møtte Eirik, Celine og Maria (vi er bestevenner forresten). Så har ikke gjort noe spesielt enn å bare spise og prate haha. 

Skal straks over til Michelle for å overnatte der. Vi møter madelen der og. har ingen andre bilder akkurat nåå

Hva har du gjort idag?

vondt i hueee


Hei!

Både i dag og i går har jeg hatt en forferdelig hodepine. Så det om jeg blogget dårlig, dreit jeg helt ærlig i. Hadde så vondt på skolen i dag at det føltes ut som om noen sprang små dynamitter inni hodet mitt haha. 

Orker ike gre håret, ta på noe litt penere enn en juicy jakke eller i det hele tatt prøve å posere fint. Har bare det å få tak i Justin-billetter i hodet nå. Så bloggingen kan bli dårlig helt frem til torsdag. 
hahaha støggeste poseringen. Jaja, bryr meg lite.

Forresten noen som vet om han har kommet på scenen nå?

stress stress


Hei!

Nå har jeg bare 5 min på meg før jeg må dra for å rekke bussen. Jeg skal nemlig til sandvika med Camilla. Skal ha overnatting med henne i morgen også så gleder meg utrolig mye! Tar med kameraet til sandvika så det skal bli noen bilder. 

Blogger også på overnattingen så null stress med det!

Må egentlig skynde meg veldig men måtte slenge inn et innlegg så dere vet at jeg blir borte til 8 tiden ca. 

ÆÆ, må løpe! Må ta 15.44 bussen!

Skal du noe spesielt i dag?

sykejenta


Hei!

Dette blir da dagens første innlegg. Dro fra skolen halv 1 og rett til drammen sykehus for noe allergigreier og litt annet, men unødvendig å skrive det her. Så jeg kom hjem ganske sent, sånn rundt halv 5 tiden. Så jeg fikk i hvertfall med meg daglyset til innlegget og et etterpå. Skal også få redigert videoen som dere burde glede dere til! Håper den kommer ut så fort som mulig, men som sagt, ingen spesiell tidsfrist. 

Bildene ble utrolig stygge så drit i å kommenter dem, men bedre enn ingenting. Tror jeg. 

Noen som kan gjette hvilken video som kommer?

VIDEOBLOGG- London Innkjøp- klær og resten..


Ble ferdig med å laste den opp i går men hadde holdt på så lenge at jeg bare la meg uten å dele den her.  

Hva syntes du om innkjøpene?

tired


Hei!
Har vært dritdårlig blogger i går og egentlig i dag og. Ble bare et innlegg sent i går og samme i dag ettersom jeg har masse skolearbeid for tiden. Måtte bli igjen på skolen for å gjøre ferdig samfunnsfag presentasjonen også ble jeg nettop ferdig med matteleksa.

Blir mye bedre blogging i morgen! Er ferdig med alt jeg skal gjøre så da har jeg endelig tid til bloggen.

Ble av all mat kebab til middag for meg i dag. Egentlig utrolig godt.
Uff, må slutte med matbilder i innleggene mine

Skulle egentlig med Jwan å spise det, men siden vi måtte gjøre ferdig presentasjonen og alt det så rakk vi det ikke. Så jeg kom hjem sånn 5 over halv 4. Tror jeg lager del 2 av innkjøpsvideoen i morgen. Ganske sannsynelig, men blir en del å lete etter. Innkjøpsvideoen har ikke bare klær. Bare resten av det jeg kjøpte haha.

Hva har du gjort idag?

mandag følse


Hei!

Føler veldig at det er mandag idag. Hodepine dagen min, lettere sagt. Har filmet inn innkjøpsvideoen av det jeg kjøpte av sminke, men tror jeg filmet den inn på nytt ettersom den ble litt dårlig. Fikk selvfølgelig ikke blogget igår siden da dro jeg hjem. Lagde noen nudler og slappet av helt til nå som jeg endelig skriver første innlegget idag. Nå skal jeg bare kose meg med idol og godteri. Må virkelig begynne å spise mer sunt..

Men innkjøpsvideoen kommer nok innen lørdag. Kommer et innlegg senere idag om et ganske viktig tema som jeg må ta opp og bl.a avklare. onsdag


 Etter skolen var jeg med Jwan og Yasmin å spiste kebab. Vi dro rett fra skolen og tok følge med Camilla samtidig :) Det var utrolig koselig! Mamma var snill og hentet meg fra Pizzamile siden jeg bor ganske langt unna og batteriet på mobilen var tomt. Skal straks starte på å redigere neglevideoen til dere! Den kommer ut senere idag men er ikke sikker sånn akuratt klokkeslett men rundt i 8 tiden.

Filmet inn videoen straks jeg hadde kommet hjem og utrnyttet daglyset til å ta noen bilder. #flinkbloggerrrHva gjør du?

hate monday


Heisann!

Idag blir det litt sent innlegg fra meg. Har vært sinnsykt trøtt, vondt i hodet, sliten og irritert idag. Sånn mandagsfølse på det værste. Har ikke hatt noe blogglyst idag men det endret seg til nå. Er en vane og alltid legge ut et innlegg, uansett hva. Noe som er positivt, men ikke forvent det heller fordi det skjer ganger jeg ikke kan få blogget og det må dere bare respektere som lesere. 

Imorgen har jeg full dag. SKAL gå å ta en del bilder til bloggen, kanskje lage video blogg og øve som bare det til RLE prøven. Kom på at vi starter ti på 9 imorgen og! yesss
Hvordan har din mandag gått?

videoblogg; favorites of 2012 hair &makeup


Hei!

Dette er altså videoen jeg lovte å legge ut. Det er en favorittvideo av mine favoritter fra 2012, ikke desember men året. Den er ganske lang og litt kjedelig men skal lage en sminkevideo til dere som blir det motsatte av kjedelig denne gangen!

Dette er ikke noen "tag" som går på youtube, men var ikke en dårlig idè heller! Kanskje dette kan bli en ny tag?

Videoen er ikke direkte kjedelig, men jeg vet hva som skjer iløpet av hele videoen så gidder ikke bruke 10 min på å se på videoen når jeg vet hva som skjer. Haha

Hva syntes du om videoen?

omtale på mine 4 puddere


God kveld alle sammen!

Dette er egentlig et innlegg som jeg valgte helt på sparket, men sikkert en del som har lyst til å vite hva jeg syntes om mine vanlige puddere. 

Jeg har fire puddere tilsammen. Nå mener jeg ikke blush, bronzer og hilighpudder osv, men vanlige puddere jeg bruker etter foundation og concealere. 

Jeg er en person som skal teste pudderene før jeg kjøper dem. Når jeg tar kosten i pudderet er jeg opptatt av at mye skal sette seg på kosten med en gang. Ikke sånne harde puddere du må grave i for å få nok produkt på kosten. Produktene er ikke rangert etter rekkefølgen på bilden!L'oreal  True Match Minerals er den dårligste etter min mening. Har hatt denne en stund nå men syntes den jevner ut huden dårlig og koster rundt 180 kr. Ikke verdt det for den prisen syntes jeg i ihvertfall! Fargen jeg har er litt mørk men den jevner ganske dårlig uansett. 

Elite Paris sitt pudder(?) er overraskende bra til å koste 120 kr tror jeg det var. Kjøpte pudderet for en god stund siden og har vært en stor favoritt lenge! Har latt den ligge i sminkebordet dritlenge så hadde dårlige forhåpninger når jeg prøvde det på hånda ista. Den er myk og behagelig å prøve med fingeren og børsten tar opp mye produkt! Det er også drømmepudderet fordi det dekker utrolig godt!Så det er et stort JA produkt selv om de ikke selger det på cubus lenger.

Så har jeg enda et l'oreal pudder som heter True match the powder. Denne anbefaler jeg virkelig! Den jevner ut huden bra men fremdeles slår den ikke elite paris. Denne er mykere, men elite sin har mer dekkevne så den er drøy og fin! Denne er 80 kr dyrere enn elite sin så den slår ikke elite sin.Haha, har skrevet elite mye mer i denne omtalen enn omtalen om elite pudderet. Yes i said it again♥

Så har jeg til slutt M.A.C Mineralize Skinifinish Natural. Mac sitt pudder skuffer ikke akuratt, men ikke mye begeistret for det heller. Den er egentlig ganske transparent selv om den ikke ser sånn ut. Men nå har jeg den i light som er alt for lyst for meg! Medium er sikkert mer pigmentert for min hudtone, men skal nok ikke kjøpe det. Den jevner ut huden greit men ikke bra. Av alle pudderene jeg har skrevet om over så er dette det dyreste men ikke det beste. Denne koster nesten 300 kr noe som er mye for et pudder!

 

Siden jeg ikke finner elite sitt pudder noen steder i norge lenger så er den det pudderet jeg er mest fornøyd med! 

Men etter elite sin så er L'oreal sin true match the powder best!

 

Har du noen av disse pudderene? Hva er din mening om den?

VIDEO- Everyday Makeup Routine WINTER 2012


Hei!

Her er altså videoen jeg lagde idag. En eveyday makeup routine vinter 2012. Håper dere liker videoen og sangen heter no love- lil wayne ft Eminem.

 

Hva syntes du om videoen?

DÅRLIG START PÅ UKA


Hei!

Dagen idag var virkelig en dårlig start på uka. Hadde hodepine hele dagen og virkelig ikke lysten på å være på skolen. Hater virkelig når jeg skriver klageinnlegg, men de må dere bare være oppspådd på mandager. Neste mandag blir nok litt bedre fordi da har jeg bursdag, hhihihihihi♥ Til alle som har mast på rykkinnstyle så holder vi på så den kommer snart :) Skal også kanskje bytte til sal og scene i valgfag. Men føler også at medie er for meg, ammagash.

Hadde dårlig blogglyst idag så dette er det eneste innlegget dere må nøye dere med idag.

Var også veldig lite fotogen så tok lite bilder av meg selv. 

Hvordan var deres start på uka?

MORNING LIGHT


Hei!

Snart skal jeg ut med broderen og Markus for å fiske, faktisk. Skal ta med kameraet så det blir nok et par bilder! Var så utrolig fin tåke idag, men mest i dag tidlig! Nå er himmelen helt blå og litt lenger ned er det litt tåke. Tok et par bilder ista og nå. Ingen av bildene er redigerte heller så dere kan se hvor fint det var♥ Er så lei meg for den dårlige bloggingen så det skal bli bra nå!

Skal prøve å få til en video idag, hvis jeg rekker det. 

Hva syntes du om bildene? Er været fint hos dere?

DÅRLIG BLOGGEDAG


Hei!

Følte at jeg bare måtte legge ut et innlegg nå. Har virkelig dårlig bloggedag idag! Får tilbake inspirasjonen imorgen men har bare så mye annet å tenke på enn blogging idag, men imorgen blir det hardt kjør! Skal sette  igang med en ny giveaway snart, om under en uke! Kanskje imorgen? Har kjøpt to ting til den hittil, men skal kjøpe litt imorgen og.

Det er mest at jeg får ikke til å ta noen bra bilder i det lyser jeg har inne nå, fordi blitsen blir helt for lys og uten blir gult osv. Når jeg kom hjem fikk jeg ikke tid til å ta bilder fordi jeg var med mamma for å handle.  Ikke kom med 53593740 om den dårlige bloggingen idag fordi det er det hele innlegget handler om.


//bilde fra i forrigårs

Noe dere vil ha fra meg i blogging?

NYE FAVORITTER- SHAMPOO & BALSAM


Hei!

Macen har fremdeles litt sånn rariteter så skal lage ett innlegg om mine favoritt shampoo og balsam. Jeg viste dere for noen måneder siden, define sine som nå ikke er så spesielle for meg nå.

Nå har jeg gått over til loreal sine elvital shampoo og balsam. Jeg har den lilla og den rød nå, men er mest fornøyd med den røde. Den røde er laget for farget eller stripet hår, noe som jeg har så den funker utrolig på meg! Håret ser nyvasket ut i maks 3 dager. Etter tre dager begynner håret mitt å bli flokete og fett (standard).

Håret blir rett og en fin glans. Flokene holder seg unna! Jeg slipper å rette håret fordi denne shampooen og balsamen gjør håret mitt det men samtidig lett å forme. De er også ganske billige iforhold til de fleste som er like bra. Har sett på tv2 hjelper deg at first price sine er bra, men de funker ikke på meg. Jeg får aldri skyldt ut shampoen helt når jeg bruker den.Drittlys fordi det er så mørkt ute. Skal begynne med blits når det blir mørkere!

Bruker du disse?

KINO


Hei!

Snart kommer Marie fordi vi skal på kino med Jwan som vi møter på sandvika. Det er jo halvpris på alle filmer så det blir gøy! Kansje jeg kjøper meg noe, isåfall viser jeg det på innlegg senere idag!

Nå har jeg sykt dårlig tid så slenger inn to bilder jeg tok i farta
Skal du på kino idag? hvilken film?

halloweensminkevideo- KILLER CLOWN


 Den ble sinnsykt creepy, ettersom at jeg kan se at jeg er bak den maska, haha. Morsomt å filme nede i kjelleren kl 1 om natta<3<3 Har egentlig ikke lyst til å dele den fordi slutten var helt, rar.

Denne ble egentlig ganske dårlig men hadde ikke mye plass på kameraet så jeg droppa ett par ting, men her er ett webkamerabilde fra facebook for to år siden hvor jeg gjorde sminken


(Bildet vil ikke bli større)

Hva syntes du? 

nelly wants


Hei!

Da blir det ett nytt wants innlegg, og denne gangen har jeg siklet så fælt på varene til nelly!

 her                                                                                                                                herher                                                                                                                                   her

her                                                                                                                               (fant ikke kjolen igjen, haha)

Noe du ønsker deg av det samme?

det snør det snør


Heii!

Våknet opp til snø imorges. Æsj, tenkte først bare faen, gjett om jeg kommer til å tryne heftig på isen og dumme meg ut. Men heldigvis blir jeg kjørt til skolen, reddet at pappa♥

Skulle ønske noen sko med små nagler unnet foten så man slapp å skli helt og kanskje få skade seg også når man gikk inn i timen så gikk naglene inn i skoene igjen, haha. Det finnes noen lignende men da går ikke de greiene inn igjen. Den eneste oppturen idag er at jeg har fått bestilt 2 nellypakker og skal snart få nytt design!

Tok kameraet og tok noen bilder etter jeg kom hjem, for to timer siden ca. Måtte ha noen snø og is bilder, det er litt fint da.

Syns om bildene? Snør det hos dere?

min hverdagssminke


Hei!

Tenkte å vise dere min hverdagssminke, altså produktene jeg bruker hver dag. Jeg bruker ikke mye, men nok. Kommer til å skifte produkter når jeg får guerlain produktene jeg testet igår. Skjønner ikke hvorfor folk syntes jeg bruker så mye. Det er 99ere som bruker mye mer enn meg, haha.

 Bruker den lipbalmen fra Guerlain fordi leppene mine er  helt sprukne og tørre, kjøpte den igå når jeg var på steen og strøm. Stine anbefalte den så da kommer omtale på den!

              

Lipbalm fra Guerlain, Blush/skygge fra Thebalm, kost fra essence, maskara fra essence, maskara fra sephora, dipliner fra hm, øyenbrynsblyant hm


Bruker du noen av de samme produktene hver dag?

ut med jentene


Heii

Snart skal jeg ut med Josefine, Michelle, Julie og Marie. Tar med kameraet så jeg lover dere bilder når jeg kommer hjem! Utrolig deilig å få tatt med kameraet, det forrige veide minst 1.5 kg. Men nå lover jeg dere bilder hver gang jeg er ute! Nesten da.

Vi skal ikke gjøre noe spess, bare gå rundt å prate. Søndag vettuuu.
Haha men nå må jeg gå! HADEEE

Den nye hårfargen


Hei og god kveld alle der hjemme!

Lovte jo å vise dere den nye hårfargen min, så jeg tok kameraet og gikk helt crazy da. Hohohihihaha..

Farget det mørkt siden det ganske mange som farger det mørkt om vinteren og lysere om sommeren. Litt rart, men jeg syntes selv det er fint å ha litt mørkt hår når det er alt er så hvitt om vinteren og litt lysere når det er sommer fordi da blir det litt for hardt med mørkt.

 Det er veldig normalt og fint med lyst hele året og mørkt hele året for de som ikke vil farge!

Lover å ikke bruke så ofte blits siden det blir litt dårligere kvalitet men fikk jo kameraet idag! Så lover dere masse bilder og innlegg imorgen, nå som alt er fiksa. Kamera, kortfilmen, videoer og alt! Ingenting i veien for bloggingen nå. Håper jeg da.

 

Hva syntes du om fargen?

sykedag
Hei!♥

Idag var jeg ikke på skolen idag, noe mange vet det fra før av på de to siste bildene som jeg la ut på instagram @idajacobsenpia. Jeg var hos legen på bekkestua og deretter på bærum sykehus for å ta blodprøver. Har tatt 12 stikk på den ene armen nå, ææsjjj.  Utrolig sliten nå, vurderer å legge meg litt tidligere. Så jeg kommer opp tidlig imorgen.

For de som lurer på greia med pennen på armen så er det en sånn penn som de må skrive om de negative reaksjonene og positvie. Fant ut at jeg er allergisk mot hassel, bjørk, gress, hund, katt også litt annet. Uff, har ikke merka noe til Markus siden han ca ikke røyter. Men Mia røyter sykt mye så det har jeg funnet ut av. Tok blodprøve for å sjekke litt forskjellige ting. Men nevner det ikke på bloggen.

Det er runding rundt alt jeg har reagert på, en del altså. 

Tok noen iphone bilder. Det rett under er rett etter vi var ferdig med allergitesten og det nederste fra sykehguset når jeg hadde tatt blodprøver og røntgen.

Nå ser armen ut som en ballong så.. Eller ikke armen, men på det partiet det er rødt.

Mamma kjøpte også noe sånne 5 for 100 produkter på apoteket samt som hun skulle hente resept til meg. Kan vise det i innlegg etterpå!

Har du tatt allergitest før?

swiss lash


Hei!

Nå har blogg.no en konkurranse gående så da må man jo delta, haha!

Der vinner man ett slags vippeserum, som skal gjøre vippene kraftigere og lengre. Hørtes ganske kult ut! Så da hadde det vært greit å fått tilsendt en sånn som jeg kan ha omtale om, om den faktisk funker eller ikke.

Jeg har faktisk aldri prøvd ut sånne "mirakelprodukter" siden de er ganske dyre og jeg er usikker på om de funker eller ikke. Så derfor lover jeg dere ett innlegg med omtale om denne hvis jeg får den tilsendt!


sw22ic
Stikkord:

Nytt mirakelprodukt


Hei!

Ble med på dyrehospitalet idag. Markus har hylt og skriket hver gang vi løfter av ovenfor brystet, borti der. Også har han nyst og vært sykt slapp. Men legene tror det er sånn valpesykdommsgreie så det er jo bra, fordi det går over!

Men uansett. Vi måtte jo dra på boots for å gi resept på medisin så da kjøpte jeg samtidig verdens beste øye serum/krem fra No7. Digger øyeproduktene fra det merket. Denne skal da redusere poser under øyenene og mørke ringer innen 4 uker.

Konsistensen er som sagt en blanding av krem og serum. Ganske flytende, men fremdeles litt tjukk. Ps: serum er ikke bare for "gamle damer". Denne roll on'en er for å redusere poser, noe jeg får lett!

Jeg har ingen forhåpninger akuratt men skal legge ut før og etter resultat om 1 måned.

Den har 3 sånne metall kuler som ruller når du skal påføre den. Metall er jo ganske kaldt så det er veldig oppkvikkende om morningen! Og den "masserer" rundt øyetområdet også som er veldig bra for huden samtidig som den påfører. Det beste er at denne er helt uten parfyme, imotsetning til loreal osv. De har så mye parfyme i seg at det klør i huden!

Så kjøp heller det apoteket anbefaler, med mindre du tåler parfyme.

Hva slags øyeprodukter er du fornøyd med?

hverdagssminkevideo


sett på 720p

følg meg på formspring! @idajacobsen

hva syntes du?

dagen


Hellooo

Kom nettop hjem fra sandvika nå. Utrolig koselig dag må jeg si!

Først var vi litt i skobutikken også så vi at noen kom for å se etter oss så gikk vi til panduro der vi så samme jentene så kom de bort :-) Utrolig koselig! Så skulle Michelle hit og så vi møtte henne, så litt senere kom Madelen og Mia. To dritkule venner av Michelle som nå er venn med meg og Marie.

Poster innkjøpsvideo senere idag! Marie hadde nesten ikke no penger så hun kjøpte en topp, samme som den jeg kjøpte og en liten neglelakk som jeg også kjøpte så ikke no vits å vise hennes innkjøp!

så du oss?// gleder du deg til innkjøpsvideo?

stalk meg på..


facebooksiden min- NaisSweetLife.blogg.no link her

bloglovin- NaisSweetLife.blogg.no link her

instagram- @idajacobsenpia


Instagram bilder


 

mail- naissweetlifeblogg@hotmail.com

det var alt jeg kom på nå! Skal dra på hytta idag og har ingen gjesteblogger men prøver å få det :-)

 

stemme på bildet mitt?


Hei! Jeg har meldt meg på canon sin fotokonkurranse!

Da er det bare å laste opp bildet ditt her og folk kan stemme på det! Du kan blandt annet vinne canon IXUS 510 HS og mange flotte premier!

Dere kan stemme på meg ved å trykke her

Håper dere gidder å stemme på meg, og jeg ønsker alle som blir med lykke til! :-)Du kan bli med og stemme ved å trykke på bildet under!

 

ix8vip
Stikkord:
Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits