bilder fra 17 mai


Hei!

Tok masse bilder fra 17 som jeg har gledet meg til å poste men så har det kun vært eksamenstess hele denne uka så har det blitt helt glemt av. Nå er jeg endelig ferdig med skriftlig eksamen i norsk, og jeg er så glad! Sovna i lykkemodus med en gang jeg kom hjem fra eksamen i dag. Etter jeg hadde spist pizza da så klart.

Men på 17 mai var jeg og Michelle sammen, det er liksom en tradisjon. På dagen var jeg på skolen med Michelle og Asmaa også dro jeg og Michelle hjem til meg. 

♥♥♥

Og når det kommer til bloggen så har jeg virkelig ingen beslutning. Har blogget siden jeg var 10 år gammel, det har liksom vært min escape. Og om jeg slutter så vet jeg at jeg ikke kommer til å være lykkelig.

Tror det har mye med det siste skoleåret å gjøre fordi jeg merker jeg stresser relativt mer enn de fleste. Så til sommeren tenker jeg at vi er tilbake for fullt! Vi prøver :D Tenker å poste mer meningsfulle, dype innlegg den nærmeste tiden. Det kan hjelpe mye å få ut stress og frustrasjoner. Hva syntes dere om det? Og så klart:

Hva syntes dere om bildene?

masse som skjer


Hei dere! 

Har gjort så mye, dere aner ikke! Har utrlig nok masse motvasjon til å blogge så starter først med å vise dere bildene fra søndag da jeg møtte alle mine fantastiske med-jentenr på glittergirls. Vi filmet en del videoer til kanalen (allerede to ligger ute) og planla temaer og mye mer. Nordic screens er et multinttverk for youtubere med over en viss linje subscribers, husker ikke hvor mye. Så vi får låne lokaler til å filme, planlegge og mye er.

På mandag og tirsdag besøkte jeg videregående på Media siden jeg skal søke media. WOW sjokk altså. Bloggern og youtubern skal søke media, hahah. Så var ganske sliten i går og forrigårs. Har masse å gjøre i dag egentlig som å gjøre ferdig norsken som skulle vært levert for over en uke siden men jeg var jo syk. Må øve på en presentasjon jeg skal ha i morgen også har vi naturfagsprøve på fredag, noe jeg ikke fant ut av før i dag.

Her har dere hvertfall noen bilder fra søndagen!Er også neesten ferdig med en dritkul video til dere! Noen som kan gjette hva? Hint, halloween. Må bare gjøre ferdig noen detaljer, fikse thumbnail også laste den opp så er den ute :D Gled dere!


Hva syntes du om bildene?

my happiness belongs in the woods


Hei!

Tusen takk til alle forstålige, fantastiske leserne mine! Kommentarene deres på forrige innlegg gjorde meg virkelig glad. Dere er virkelig mine beste venner, selv om jeg ikke kjenner hver og en av dere så vet jeg at mange av dere er der for meg og det er virkelig en lettelse.

Lovte dere jo et innlegg i dag. Tok en god skogstur med broren min for å ta litt bilder. Vi drar veldig ofte til skogen! Tok en tur forrige uke også. Det er et deilig sted å tenke på og det er som du går inn i en helt ny verden uten noen problemer eller bekymringer. Har mye å gjøre av lekser og skolearbeid så får nesten aldri ordentlig tid til å ta meg en god tur, men de turene jeg tar nyter jeg! 

Føles som at mange kanskje er litt bekymret for meg, etter forrige innlegg. Hvordan det går, hva som skjer og slikt. Det er ganske enkelt. Føelsen av ensomhet rett og slett. Og det å føle seg alene og ikke satt pris eller ikke vite hvem du kan være med er vondt. Vurderer å lage et innlegg snart med tanker og hvordan jeg har det. Det vil komme men først vil jeg fokusere på det ordentlige problemet før jeg går ut med det til hele verden. 
Åh, har aldri vært så glad på lenge som i kveld! 

Setter veldig pris på hver eneste kommentar! Blir så glad når jeg får vite at dere er her. Uansett om det er anonym eller ikke, det er en god trygghet! Tusen takk.

Hva syntes du om bildene?

årets første bad!
Hva syntes du om bildene?

summer


Summer - Calvin Harris

Åhhh..♥

Kjenner jeg blir helt gira når jeg ser på sommer inspo bilder på tumblr. Kunne derfor ikke unngå å lage en kollasj med mine favorittbilder. Som dere ser -er en del! Tok sin tid men så verdt det. Elsker å gjøre meg selv sjalu ved å se på slike bilder.

Så mye jeg må få gjort denne sommeren som jeg var for lat til å ikke gjøre i fjor. Være mer med venner, være mer ute generelt, bli kjent med nye, ha overnattingsturer osv. Gleder meg helt utrolig mye til sommeren at dere skulle bare visst! Spesielt med tanke på at jeg tror at denne sommeren skal vi gjøre noe veldig spesielt, altså jeg og familien. 

Været i det siste har gitt meg så utroooolig summerfeeling. Spillelisten skal straks fylles opp med sommersanger som skal bli brukt masse!

 

Gleder du deg til sommeren?

mitt 2013


Hei!

Ser mange har oppsummert 2013 ved å dele bilder fra dette året på bloggen så jeg slenger meg på strømmen jeg og :D Blir ikke verdens langeste innlegg, men det tar sin tid å lage dem!Kvelden før London turen - happy girl :D:DFørste dag i London (så helt jævlig ut). Er det bare jeg som syntes det ikke ligna på meg i det hele tatt? Akkurat der, altså.

Jeg oppdaget starbucks. Vil bare gifte meg med hele caféen! Gud som jeg gleder meg til å nyte (forhåpentligvis) hver lunsj der! ♥♥♥ 

Fine turer rundt kalvøya på isen med verdens flotteste hund!

Det ble en trend å bruke disse stripete tightsa. Så som den fashionista'en jeg er så skaffa jeg meg et par sjæl :D Gud jeg er så wannabe.

Det begynte å gå mot våren og isbilen kjørte stadig vekk i nabolaget, det måtte utnyttes med is.

Det ble en utrolig varm vår og jeg kunne kle på meg shorts. Den beste følelsen er den dagen det er varmt nok til å gå i sommerklær igjen. FANTASTISK!!


17. Mai i Oslo. Fantastisk stemning! Korpset, tog, musikk, mat og alt var fantastisk!Sommeren var rett rundt hjørnet. MER SHORTS <33

Sommerferien var her og turen gikk til Rhodos!Varme dager i Rhodos♥Sommerferien nærmet seg slutten og skolestart var rett rundt hjørnet.Jeg tok endelig piercing i navlen etter å ha gruplet på det et snart år. Beste avgjørelsen jeg har gjort!

De aller siste varme dagene måtte utnyttes med flotte turer!På campinga med Michelle i Sverige og litt bilder fra det store årsmarkedet.Det ble noen hytteturer i høst. Været var ikke heeelt på topp..Jeg fikk en avhengighet på amerikanske pannekaker, hahaDet ble enda kaldere og jeg gikk for "spise skjerf" posene.Snøen falt på bakken og jeg var visst veldig glad. Selv om snøen bare holdt seg en dag, hhaha.Og nå er vi her. 

Ble litt kjapp gjennomgang av 2013 men dere aner ikke hvor lang tid det tar å lage disse innleggene! Har brukt over en time på dette, tro det eller ei. 

Hvordan har deres 2013- år vært?

winter wonderland
Hva syntes du om bildene?

spise skjerf -bilder


Hei! 

Kom hjem litt sent i går, ble med mamma ut for jeg måtte hente en pakke samtidig, bestilte sushi i tillegg, kom hjem, spiste, slappet av, konf møte, slitene meg. Kort fortalt om dagen min etter jeg kom hjem fra skolen. Så da tar jeg igjen gårsdagens ikke blogging nå jeg. Når det gjelder konfirmasjon er jeg litt usikker på hva jeg vil men vi får bare se. 

Tar et sånt dagens antrekk-ish innlegg samtidig. Ikke spennende, men greit nok.


Jakke - Zara   skjerf - hm   velourjakke under ytterjakka - cubus   bukse - dr.denimblir sånne spise skjerf -bilder fordi det er søtt og det er kaldt ute.

Og det "problemet" med imovie har jeg enda ikke fått fikset. Satt en time med broren min men fikk ikke fikset det. Tror videoen bare er for lang, rett og slett fordi lite diskplass har jeg ikke.

Hva syntes du om bildene/antrekket?

oslo baby


Hei dere! Som jeg skrev i går så var vi på tur til Oslo i dag. Turen var jo grei, med tanke på at vi fikk mye fritimer hvor vi kunne gjøre hva vi ville, men resten var også greit. Dro som sagt ikke hjem med de andre på bussen så jeg har vært der helt til nå. Var overalt egentlig, som karl johan, oslo city, akerbrygge..

Fant også starbucks på oslo city, noe som var herlig. Får samme følse som jeg hadde i london bare at det ikke var en jævlig lang kø av fjortiser som skal ha en frappe til å legge ut bilder av på instagram eller bloggen ↓ so not me heheheheheh

Vet ikke om jeg orker ikke vise innkjøpene for det er vel ikke noe særlig spesielt, men kanskje jeg gjør det. Hadde også med kameraet så det ble en del bilder også!


:D:D smiiil

Kan vel knapt føle beina mine etter en MYE spankulering i Oslo. Blir deilig med en hel idrettsdag i morgen da:D Kan knapt vente. Uansett, de siste dagene etter i morgen vil bare være rydding på torsdag også på fredag bare sånn kosedag. Da blir det mye mer blogging også siden det er sommerferie og! Kan ikke vente, æææ

hahaha

Hva syntes du om bildene?

the beauty of natureHei!

Etter skolen i dag dro jeg og min kjære bror ut i naturen for å ta noen bilder. Haha høres sikkert rart ut å gå rundt i naturen å ta bilder, men det var ganske gøy! Gjorde det ikke bare for bildene sin skyld men helsa, for turen var ganske lang! Vi begge var jo slitne da vi kom tilbake så turen var ikke kort. Markus var også med så det var også ganske morsomt.

Vi begge er jo fotointeresserte så det ble ikke akuratt noe kjedelig å ta bilder heller. Bedre å ha med noen som er fotointresserte enn noen som sannsyneligvis vil klage på at jeg tar bilder av en grein/pinne hvert 2 sekund vi går, hahaha. 

Ellers så lagde vi middag med en gang og så en film. Så måtte vi rydde litt etter oss så fikk ikke blogget før nå. Nå står jo torsdag kveld på tven så det må jeg få med meg, hade!

Skal også redigere en video til dere, den kommer nok ut i morgen:) Hva syntes du om bildene?

spring fling
Heisann!

I dag er været aldri vært bedre enn før iløpet av 2013. Det er kjempevarmt, sola skinner og den forbanna snøen begynner endelig å smelte, hehehe. Tror jeg snart skal bytte ut parajumpersen til en litt tynnere jakke. Herlig å også gå med converse uten at de blir helt gjennomvåte av all snøen. 

Åhh, alt er bare helt herlig egentlig! Kan også lage videoblogger og ta bilder ute, uten å fryse meg ihjel, hahaah. Sola er oppe lenge og egentlig så kan det ikke bli bedre! Eller det blir jo det. Det blir bedre og bedre for hver dag, varmere og varmere. Som tilsvarer herligere og herligere!♥ 

 

Forresten så er ikke Markus løs. Han har sånn lang løpestreng som er festet i et tre så han kan gå litt rundt uten å stikke av:)

Er våren hos dere?

ut på tur aldri sur!


Som jeg skrev så gikk vi på tur på kalvøya i sandvika i stad. Tok noen bilder som jeg syntes ble greie, ikke de beste. Men turen var ganske koselig! Været i Bærum har jo vært sol og skyfritt. Ganske varmt og så kan ikke si jeg frøs på outfitbildene jeg tok i dag tidlig heller! 

Bildene av meg var helt grusomme stygge, men får bare leve med det. Sola i trynet på hvert bilde er ikke alltids det beste alternativet.
Hva syntes du om bildene? Hva gjorde du i dag?

verdens beste!


Hei!

Ganske sliten etter en lang biltur. Det er vi alle egentlig, så det blir deilig å få lagt seg til å sove. Ser virkelig ikke ut nå heller! Helt sminkeløs, sliten og trøtt. Føler at det bare har blitt et innlegg om dagen for tiden, men det skal bli slutt på nå! Skal også legge ut videoen jeg har snakket om og det skal bli maks 3 minst 2 innlegg om dagen. 

Tok også noen utrolig fine bilder av Markus på fjellet i stad. Bildene hadde ikke vært like fine uten en fotogen hund da, ha ha. Neida

 

Ahh, er han ikke bare nydelig? Føler selv at bloggen har en del bilder av Markus men det kommer rett og slett av at jeg er utrolig glad i han. Elsker også å ta bilder av han fordi da syntes jeg også bildene blir enda mer "spesielle" når det er et dyr enn bare samme gamle meg:P

Hva syntes du om bildene?

nude is in the air

canon eos 600D, 50mm 1.8

Hva syntes du om bildene?

welcome 2013


Heisann!

Dette er den første dagen i 2013. Kjenner ikke at det er noen spesiell dag egentlig, føler bare at det er en helt vanlig søndag. Litt sånn boring dag. Fikk ikke tatt noen bra bilder igår fordi det var tåke overalt! Jeg kunne ikke se noenting, sånn seriøst.

Imorgen skal jeg forhåpentligvis ut med mamma og kjøpe parajumpersen jeg har sett på så sykt lenge! Hvis ikke drar ut jeg med Madelen og Michelle å kjøper den med de eller så venter jeg med å kjøpe den, haha


Canon EOS 600D, standardlinse- redigert i picasa

Hvordan har deres start på året vært? Hva syntes du om bildene?

non lazy sunday


Hei!

Idag har jeg vært ganske flink. Våknet ganske tidlig, sminket meg og kledde på meg  mye penere enn jeg vanligvis gjør på søndager. Da går jeg i oversiza hoodies og shorts eller truse og blir i senga lenge, haha. Men uansett så var jeg nettopp ute og tok en del bilder. Tok også noen bilder før det til et innlegg som kommer senere. Skal også spille inn en video etterpå. 

Så denne søndagen har jeg faktisk ikke vært en latsabb og var faktisk heller ikke så ille å stå opp og gidde å finne noen mer ordentlige klær enn joggebukse og oversized hoodies

Ser litt stiv ut i ansiktet på bildene fordi jeg var bittebittelitt kald, uff. Neida, jeg var dritkald!

Hva syntes du om bildene?

sleepover


Hei!

Kom nettop hjem etter å ha vært i sandvika. Var der igår og idag. Overnatta også hos Michelle som dere sikkert har fått med dere. Før vi lå oss så vi One miss call, utrolig søt film♥ Hhahahaha. Etter dette innlegget skal jeg lage en innkjøpsvideo og forhåpentligvis rekker jeg å redigere den ferdig. Blir bare litt sene innlegg idag, men fremdeles to.

Vi møtte også Midya idag som gikk rundt å lonet alene, hahah. Så gikk vi rundt og spiste sammen på macern og sånn. Prøvde også en parajumpers som jeg og Midya ble helt forelsket i! Jeg fikk prøve den og da døde vi begge, seriøst. Skal lete etter en i london hvis de har det der eller så kjøper jeg den her i norge. Må spare en stund da..  Møtte forresten Perwin også, haha!

Kan legge ut bildene fra overnattingen da.

Hva har du gjort idag?

unposted pictures


Hei!

Idag har jeg egentlig bare hatt en standard kosedag. Sto opp dritsent og tok en lang og digg dusj. Fikk også prøvd morrocanoil oiljen imens jeg fønet håret og seriøst, det er det beste hårproduktet jeg har prøvd, noen sinne! Tror at masken sikkert er like bra så gleder meg til å prøve den!

Imorgen skal jeg ut med Michelle i sandvika så det gleder jeg med veldig til. Fikk masse penger til jul som jeg gleder meg til å få brukt opp, heheh. Har jo enda masse bursdagpenger så skal nok kjøpe litt imorgen.

Tok en del bilder på julaften som jeg egentlig aldri fikk postet på bloggen. Ble ganske fornøyd med bildene så jeg deler de til dere nå :-)

Hva syntes du om bildene?

ta forresten gjerne en titt innom Esther sin blogg her!

dagens bilder; tur


Hei!

Ista gikk jeg og pappa en god og lang tur med Markus. Var ganske lenge siden jeg tok sånn "familie" tur. Altså gikk tur med familien eller noen i familien. Tryglet pappa om å ta noen bilder av meg da til bloggen, hahah.

De fleste bildene ble ganske mislykka fordi Markus er en umulig hund og det var dritkaldt. Ganske flink blogger som har begynt å ta med kameraet når jeg skal ut da!


"Kan du ikke stå akkurat der så vi får huset i bakgrunnen" ropte pappa da han plutselig ville ta bilder, hahah! Huset vårt er det gule bakerst.

Dritstøgge bilder men hva gjør man vel ikke for bloggen?

Hva syntes du om bildene?

alene-shoot


Heii!

Nå kom jeg nettop hjem. Har vært litt ute med noen og loket litt rundt og snøbadet med klær, yolo. Men før jeg dro tok jeg et par bilder jeg ble ganske fornøyd med! Vanligvis når jeg bruker blits blir bildene sånn "!##¤%. Ubeskrivelige stygge. Men har funnet endelig ut av hvilken innstilling jeg skal bruke!

Æsj, jeg gruer meg sykt til i morgen samtidig som jeg gleder meg. Vi har ingen "seriøse" fag. Bare kunst og håndtverk, en halvtime hvor en person bestemmer hva vi skal gjøre og kirken. 


Hva syntes du om bildene?

BILDER FRA BURSDAGFESTEN


Hei!

Som sagt hadde jeg bursdagsfest igår og da lovte jeg å legge ut bildene. Tok ikke sånn dritmange, men tok en del til slutten!


After the partey, liksom. Neida.. joda.

 

Hva syntes du om bildene?

Blir forresten også med i max factor sin konkurranse om å prøve ut den nye maskaraen dems Clump Defy Volumising mascara!

 

CL88FY
Stikkord:

WINTER?


Hei!

Føler veldig for engelske overskrifter nå for tiden, ahaha.

Idag når jeg våknet tenkte jeg bare "25 november, rart det ikke er snø ute ennå?" så så jeg ut av vinduet så snødde det! Det irriterer meg at det aldri blir "vinter" ennå. Det snør, så smelter det. Snør, smelter osv. Aner ikke når det faktisk blir vinter, med ordentlig snø og is osv. Håper det faktisk er en stund til, men koselig med snø i jula da!

Måtte ut å ta noen bilder! De ble ganske lyse så redigertew dem ikke denne gangen.Skal på kino med Madelen og Michelle etterpå forresten så tar med kameraet for noen bilder etterpå.Hva syntes du om bildene?

BILDER FRA FISKETUREN


Hei!

Kom hjem fra fisketuren for litt siden. Tok rundt 80 bilder, haha. Ingen er av meg da, siden jeg så ser såpass nydelig ut (ikke).  Slettet en del siden det er vanskelig å få Markus rolig når det gjelder bilder. Skal straks filme inn sminkevideoen til sminkelooken fra igår! Rekker nok å redigere den ferdig idag.Hva syntes du om bildene?

photoshoot med jentene


Hei!

Her er alle bildene vi tok igår. Har ikke noe navn på "photoshooten" men det er ihvertfall masse bilder da!  Liker ikke å kalle det photoshoot fordi det er jo ikke en ordentlig photoshoot, haha, men det er jo samtidig det bare at det ikke er sånn ordentlig. Å kalle det bilder virker bare så boring, så vi kaller det photoshoot..Det ble en del bilder som dere kan se! Men dere liker jo bilder vel? Og alt tatt i min hage, forresten.

Hva syntes du om bildene?

The little detail of a girls life
Den lille detaljen i en jentes liv. #Truestory

Bare litt morgenbilder!  Har veldig interesse for å ta bilder nå for tiden..

En leppestift blir jo brukt mye i jenter sine liv. Til å være den lille detaljen er det sykt at hvis vi kan samle all tiden vi bruker til å påføre leppestift kanskje er rundt en dag eller noe lignende brukt opp. Kommer jo ann på de som bruker leppestift da. Hvis det er noen som bruker leppestift 24/7 så kanskje 4 dager?

 

Har ikke noe sminke på meg og det vil jeg heller ikke fordi jeg lagde halloween sminkevideo igår. Den blir nok veldig bra! Så sminken stivna i trynet på meg. Orker ikke kline på meg noe nå. Men får jo kanskje ta på litt maskara til innkjøpsvideoen jeg lovte dere. Dere eeeelsker innkjøpsvideoer har jeg skjønt, hihi.

En av tingene jeg kjøpte er blandt annet den nude rosa leppestiften fra hm til 20 kr. Billig! Og jeg elsker den allerede. Den er ikke så liten til å være en leppestift heller. Til 20 kr må jeg nok handle inn alle før de slutter med dem.

Gleder du deg til innkjøpsvideo?

fried shrimps


Hei!

Ble ikke noe video idag, finner ikke videokameraet og skjønner ennå ikke greia med video på speilrefleksen. Skal snart lage sånne frityrstekte reker. Er utrolig lett! Har filmet mens jeg lagde dem for 1 uke siden. Kan godt legge ut hvis dere vil?

Det ser utrolig vanskelig ut men det er dritlett! Fra frossene reker til noe så godt! Jeg liker ikke en gang reker, haha. Bare når de er frityrstekte er det favoritt retten min!

Har du laget frityrstekte reker før? Vil du ha matvideo?

bilder; raindrops


Hei!

Har vært helt forkjøla og kvalm idag, men det er jo når man er syk man vil gjøre ting. Så jeg løp fort en tur ut for å ta noen regndråpe-bilder. Sånne regndråper på blader og planter da. Syntes det er så fint, av en grunn. Ser så friskt og fint ut!

Bildene er redigert i picasa, men ikke overredigert!
Canon eos 600d - 50mm 1.8 objektiv

Hva syntes du om bildene?

everyone have those moments, even though it doesn`t feel like


Hei!

Idag var følte jeg meg ikke så bra, ble litt sliten fra igår. Endelig helg ihvertfall!

 Har ingen nye bilder nå, men fant ett bilde som ble tatt for litt siden. Syntes det er så true story i noen situasjoner. Mange har vel den tiden da de får en trist mld, krangler med noen på facebook via mobilen osv da man bare blir helt forbanna.

Haha, men bak den skjermen er de ikke så tøffe! Det er heller ikke du. Det har ikke skjedd noe nå, isåfall var det en stund siden, men til alle de som har det sånn så går det bra.

Tenkte kanskje å legge ut video imorgen, siden jeg ikke er i innlegg-humør. Tenker bare på nytt speilrefleks. Da skal jeg love dere bilder!

Så alle andre har også det sånt iblandt, selv om det føles som om det bare er deg.


bilder fra sandvika


Hei!

For litt siden kom jeg hjem fra verdens mest awesome sandvika tur. Det kuleste må vel være å møte han Kim Kolstad, altså Jens August fra hotel cæsar! Han var sykt hyggelig! Tok bildet med han som dere kan se under. Tok med speilrefleksen for å være ekstra flink blogger!

Irriterte meg at jeg måtte bruke blits siden enten ble lyset gult eller sånn uklart..

Legger ut innkjøpsvideo imorgen. Hvis ikke dere vil ha sminkevideoen først?Iphone bilde¨

Hva syntes du om bildene? Var du på sandvika idag?

autumn pictures


©copyrightHva syntes du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.comhits