serious shit


Hei og god kveld!

Akkurat nå sittter jeg å øver til engelsk tentamen i morgen. Eller, ikke akkurat nå, siden nå blogger jeg men tok meg en liten pause for å slenge inn et innlegg til dere! Føles deilig å ta bilder og skrive igjen. 

Strømmen gikk visst i halve Bærum i stad så var egentlig litt deilig med en unnskyldning til å ikke å øve siden jeg trenger jo nett til å skrive på word. Må virkelig jobbe hardt nå så jeg får de karakterene jeg ønsker til sluttåret. Passer bra og starte å blogge igjen nå som karakterene teller mest og jeg må jobbe slik jeg aldri har jobbet før. Prioteringer, prioteringer.. Dette skal jeg klare, this is serious shit.

Uansett spiste vi middagpå egon i stad og jeg som er så flink blogger tok med kameraet for å knipse noen foodporn bilder til dere:)Da blir det øving resten av kvelden og sikkert litt serier. Eller bare serier ... ooog litt øving. maybe

Har du tentamener nå?

5 kommentarer

Navn

13.04.2015 kl.22:02

så godt det såg ut:)

14.04.2015 kl.09:54

man trenger ikke internett for å bruke word..

14.04.2015 kl.10:48

man trenger da ikke nett for å bruke word

14.04.2015 kl.13:21

herregud.... du går på ungdomsskolen.... Skjønner ikke hvorfor du fremstiller d som om du går på høyskolen. Hvis du synes d er så innmari vanskelig på skolen nå, så burde du kanskje gå noen år om igjen.

14.04.2015 kl.18:41

Ble ferdig med alle tentamene før påske! :D Men det er nå det er værst, for det er nå vi får dem tilbake og blir skuffa.. Hehe, jeg i hvertfall. Har rykket ned i alle fag :´((

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡