fordeler med å være en pinne!


Hei!

Det er et så miksa kroppsimage i det siste. Du finner noe jeg liker å kalle reverse bodyimage som er at folk finner fler fordeler ved å være tjukk og at det er være større er mer sexy osv enn å være tynn. Jeg syntes det er fint at folk står i mot dette kroppspresset om å være tynn men når det går over til mobbing så blir det nok mange jenter som blir knust, fler enn enkelte tror.

For kroppspress har jo alltid gått ut på å være slankest og mest veltrent men nå er det mange som klager på at det er feil at tynne skal ødelegge selvtilliten til større kvinner. I det siste er det så mange som har startet denne reverse bodyimage greia ved å støtte seg og si at menn foretrekker større kvinner,  bones are for dogs osv. Det er tydlig at det er kun for at større kvinner skal føle seg bedre men det er ikke mer greit å trashe tynne mennesker på den måten heller. Menn foretrekket hva søren de liker selv. Jeg syntes å være stor og har former er fint men jeg syns også det er fint å være tynn, så det finnes absolutt ingen fasit.

Jeg så en video på facebook av en dame som sa tynne jenter skal slutte å tro de er bedre enn kvinner med "former" og mer fett. At tynne jenter er ikke verdt mer enn andre fordi de er slanke. Det er ikke greit med fat shaming nei men det gjør ikke at skinny shaming er greit! Hele videoen brukte denne kvinnen kun på å "bashe" tynne jenter og fortelle alle mulige ulemper ved å være tynn og fordeler ved å være stor. Det er dobbelmoral på det groveste.

Aldri ville jeg prøvd å bashe større mennesker i mitt forsvar, jeg skal heller si noen fordeler med å være tynn til dere andre tynne jenter der ute som kanskje ikke har den beste selvtilliten! Aldri om jeg sier til en tjukk jente at hun skal slanke seg eller spise mindre. Så da skal det være likt. Man sier ikke til tynne jenter (eller gutter for all del) at de må spise mer for du vet ingenting om forbrenningen dereseller om vedkommende spiser mye eller lite. Da dømmer du kun utifra hva du ser.

For det er mange fordeler ved å være tynn skal jeg si dere, og det gjør også at jeg er takknemlig for å være slank. Det er garantert fordeler ved å være litt ekstra stor i men det kan ikke jeg noe om. Så jeg er her for å støtte mine tynne lesere! Men husk at: tynn, feit? who the hell cares. Jeg ser på de som equal. Så lenge du ikke tror du er bedre enn den andre eller omvendt. 

1. Vi med thigh gap mister faktisk ikke telefonen mellom beina våre -det er en myte!

Mange sier at fordelen med å ha ikke ha thigh gap er at de ikke mister telefonen sin i do når de skal tekste i motsetning til de som har. Vel, desverre må jeg skuffe dere og si at det gjør ikke vi tynne heller! Jeg vet ikke hvem som kom på den myten men hvis du er smart, så skjønner du at vi ikke har thigh gap når vi sitter. Lårene flater swg jo ut når vi sitter på do så det er nok ingen ulemper ved thigh gap.

2. Vi kan spise hva vi vil uten å legge på oss!

Når det er snakk om naturlige tynne jenter så kan vi spise hva vil vil. Vi er sultne hele tiden og kan spise masse fet mat uten at vi behøver tenke på vekt! Det er så klart usunt og dårlig for kroppen det å  kun spise drittmat men har du lav forbrenning vil det være dårligere for deg enn hvis du har høy for da legger det seg fortere på kroppen. Det er ikke bare fettet i fast food som er farlig nei, det er så mye annet som påvirker alle kropper.


Noen av måltidene mine i USA. Fyf, det savner jeg. Så fantastisk god mat der..♥

3. Vi får ikke gnagsår mellom beina.

Har hørt at noen kan få litt sår mellom beina, det leste jeg på facebook innlegg om thigh gap for noen måneder siden og det ante jeg ikke! Noen som ikke hadde thigh gap fortalte det. Så da er vel det en fordel? Tror ikke alle får gnagsår men noen får det visst.

4. Vi blir ofte "normale" jo eldre vi blir.

Er du tenåring og ganske tynn vil du oftest utvikle en normal kropp jo eldre du blir, uavhengig av pubertet altså. Det kan være når du er 30 til og med. Mamma var like tynn, eller tynnere enn meg når hun var på min alder men når hun var 18 la hun på seg. Hvorfor det aner jeg ikke. Det var i hvertfall uavhengig av pubertet siden mamma fikk mensen da hun var 13 år, samme gjorde jeg. Hvis dere har lest dette innlegget kan dere jo bare se hvor tynn jeg faktisk var før. Ikke alt takket være de drikkene for jeg drakk de så og si aldri, helt ærlig haha.

5. Vi spretter inn i fleste klesplagg.

Det er ikke så hardt å finne størrelser som passer. Jeg slet med bukser før men det var fordi jeg aldri egentlig lette etter min strl. Nå kjøper jeg bukser på cubus, gina, carlings osv. Før var det kun carlings med dr.denim. Det med one size er ikke ofte et problem heller.

5. Vi er like nydelige som alle andre.

Dette må dere alltid huske, dette er universellt. Personen du syntes har drømmekroppen har helt sikkert ting hun ikke liker! Eller ting hun ser på som flaws men du kanskje misunner og drømmer om å ha?

 

Og om du er en av de litt mer formfulle jentene, gjerne kommenter noen fordeler ved det også! For det er det garantert :)

66 kommentarer

17.04.2015 kl.21:53

Helt enig. Så utrolig bra skrevet av deg Ida! Er naturlig tynn som deg, og er heeelt enig.

Elise

17.04.2015 kl.22:08

Bra skrevet!! <3

Sara

17.04.2015 kl.22:09

Du sier du kan spise all feit mat og ikke legge på deg? Da tar du feil! Du legger kanskje ikke på deg fett som syntes ! Men inni kroppen din blir organene dine dekket av fett, blodårernblir tettet av fett og etterhvert forårsaker blodpropp! Fett rundt organer får du ikke bort ved hjelp av trening :).

Julie

17.04.2015 kl.22:35

Pleier å tulle med vennene mine og si jeg er sexylubben hahah! Men fordeler er kanskje at du ofte ser litt eldre ut, har mer rumpe enn de som er tynnere, man kan kjøpe klær på voksenavdelingen etc. :)

17.04.2015 kl.22:49

Skal prøve å ikke virke for nedlatende her men really?! Kødder du med meg? Fordelene med å være tynn? I det samfunnet vi lever i idag er det ikke akkurat de slanke, veltrente menneskene som får gjennomgå. Det er ikke de slanke og veltrente som blir mobbet på skolen, eller hetset på nettet. Det er IDEALET i samfunnet vårt. Og at man nå plutselig skal synes synd på slanke, veltrente mennesker fordi en eller annen dust sa noe om at figuren din var en pinne, det er altså helt sykt.. Jaja stakkars deg, stakkars alle de tynne menneskene. De får virkelig gjennomgå, skjønner ikke hvordan de overlever altså! Fysøren skjerp deg og se verden for hva den er! Det er overhodet ikke synd på deg eller slanke mennesker generellt.

Ingrid

17.04.2015 kl.23:02

Jeg er tynn jeg også og er helt enig med deg! det er så utrolig mye hat mot tynne mennesker for tiden at det er ille. Alle vil støtte de litt større personene som ikke er tynne men de tenker ikke på oss som faktisk er tynne. Jeg legger ikke på meg, men vil nok gjøre det en gang i fremtiden da, men er så frustrerende når folk sier at det er stygt å være tynn, bein er stygt, det er stygt når knærne stikker ut, det er stygt når ditt og datt. Jeg har hatt flere breakdowns pågrunn av at jeg er tynn og folk ikke vil forstå.. Jeg fikk sykt mye hat fra noen lærere før fordi jeg var tynn å de synes synd på de litt kraftigere jentene. Læreren var kraftig selv, men jeg opplevde at de kraftige jentene mobbet meg fordi jeg var tynn, læreren tok ikke tak i dette iom at hun mente det var min egen feil? Jeg mistet totalt selvtilitten, og når folk kommenterer at jeg er tynn har det bare endt opp med at jeg svarer : Ja jeg vet jeg er stygg eller noe i den duren. På ask får folk spørsmål om de helst ville vært tynne eller feite og de fleste jeg følger svarer feite fordi de synes det er stygt å være tynn og man kan jo ikke risikere og knekke når noen tar på deg.

Jeg er så utrolig lei av alt kroppspresset, jeg er stygg siden jeg er tynn.

Julie

17.04.2015 kl.23:26

Dette mener jeg blir for dumt... De fleste har vel et ønske om være tynn i stedet for "stor". De som gjør alt de kan for å være på samme "nivå" som alle de slanke jentene, men faktisk IKKE klarer det pga. både fysiske og psykiske ting. Har du ikke tenkt på at det som blir framstilt i media faktisk er alle de tynne og slanke modellene på TV, de som faktisk har en normal kropp, men som blir framstilt som plus-size? Det er DET som er så forbaska rævkjørt med verden og samfunnet i dag. Det at du skal ramse om alle de forskjellige "fordelene" med å være tynn mener jeg blir litt feil... Tenker ikke folk på de som sliter og gjør alt de kan hver dag for å få være en av "de kule og tynne jentene"? Grunnen til at folk ramser opp fordeler med å være større, er jo selvfølgelig for at de "store" som faktisk ikke klare å gjøre noe med det skal se litt lys i tunnelen her. Jeg ser hva du vil fram til, men det hadde ikke vært nødvenig å ramse opp disse "fordelene" fordet. Folk der ute sliter både med å være "for tynn", og "for stor". Men hvor ofte ser du store damer gå på catwalker? Hvor ofte ser du store på programmer som Topmodel USA ol.? Nei det er ikke ofte... Uansett så mener jeg ikke dette på noe "slemt" vis, men ville bare formidle hva jeg mener om denne saken :-)

17.04.2015 kl.23:44

HELT ENIG MED ALT DU SKREV

Ragnhild

17.04.2015 kl.23:54

Jeg var akuratt som deg når jeg var yngre. Jeg var kjempetynn! Men nå er jeg 19 år og jeg har lagt på meg og fått former. Og det at du kan spise hva du vil bør du nyte, for det kommer ikke til å vare evig. Men jeg likte innlegget ditt, og er ganske enig. Jeg husker folk hele tiden sa til meg at jeg måtte spise mer, og det var ikke særlig gøy å høre hele tiden at jeg var for tynn. Så jeg skjønner deg, og det kommer til å bli bedre med årene :)

Vilde Matilde

18.04.2015 kl.00:23

dette ble for dumt.. om du mener at de tynne liksom har blitt hetset på nettet nå for tiden, har ikke du fulgt med... det var kanskje èn video.. det er de som er litt større som blir hetset.. kanskje du er tynn, men det betyr ikke at du bare har tynne lesere! det er folk der ute som er litt større som også leser bloggen din. Dette innlegget kan jo virkelig virke provoserende for de!

18.04.2015 kl.09:49

Det er ikke sunt for kroppen og spise så utrolig masse dritt uansett om du er tynn eller ikke. Det er helsen din det går utover . Hahha jeg er også skikkelig tynn og gjorde det samme, var visst ikke så lurt som jeg trodde når jeg fikk sykdommer i hytt og pine

18.04.2015 kl.10:27

Det er jo ikke noen fordel å spise så sykt mye drittmat selvom du er tynn? Det er langt i fra bra for kroppen

18.04.2015 kl.12:21

Alle som sier det er "for dumt" å si at tynne mennesker får gjennomgått og ikke kan sammenlignes med hvordan de større blir hetset. Dere klarer tydeligvis ikke å se ting fra flere sider. Jeg har alltid vært naturlig tynn, først nå de siste årene har jeg lagt på meg litt. Greia med at samfunnet før mente at tynne jenter var de fineste, har ført til at tykke jenter mister selvtillit, nå har det kommet til at samfunnet støtter de større jentene med å hetse ned på tynne jenter. Pga dette tror vanlige folk det er greit å si "du er tynn", men det å kalle noen for tykk blir mobbing. Jeg tror jeg tok det like innover meg som de større jentene som ble kaldt for tykk, at noen kaldte meg for tynn. Det dere ikke innser er at dette også er mobbing, fordi samfunnet mener dette er ok! Jeg har opplevd å blitt kaldt for "pipestilk" og "beinrangel" og dette av mine nærmeste venner, fordi det ikke blir sett på som mobbing og er akseptabelt. Jeg mistet all selvtillit og har opplevd at folk synes at det er ekkelt at jeg var så tynn. Jeg har aldri hatt anoreksia eller noe i den duren, så det at de kaldte min naturlige kropp for beinrangel og syns den var ekkel, kan dere ikke forstå at det knuste selvtilliten min?! Og det at man etterpå leser på internett at kurver er det fineste og at bein er for hunder gjør det ikke noe bedre! Kanskje det gjennomsnittlig er flere større folk som får gjennomgå, men i mange enkelttilfeller har mange tynne jenter opplevd samme type mobbing som tykke jenter!

Synnøve

18.04.2015 kl.18:07

Endelig nåken som sette ord på tankane mine! Dokke småunga som kommentera over her med nedlatandes kommentara kan bare går å ta seg ei bolle. Dokke har ikkje peiling på kva dokke snakka om, dokke er ikkje utdanna legar, så hold munn.

Takk Ida for gode ord som gav meg et smil om munnen :-)

Alt for mykje press på å være "stor/brei/ha former/feit" osv, kun fordi dei følte seg dårlig når tynne får oppmerksomhet - no er det jo omvendt? Vi tynne med høg forbrenning har også følelsar!

Kaja

18.04.2015 kl.19:58

Okei...til alle dere som sier at en som er tynn ikke har kroppspress... Er dere dumme? En tynn og spinkel person har problemer med å finne tøy (som regel henger de på som potetsekker), de får spørsmål om de har anoreksi eller bulimi. Det er også oftere at du hører noen si til deg: "Oii, du var tynn". Det er ikke mange som sier til en tykk person: "oii, du var tykk, vurdert å gå ned noen kilo?". Ofte hører en tynn person dette ofte, og det går inn på en. De kan ikke noe for det, det er sånn de er født, og de kan trene, spise mye og ikke gjøre en dritt, og enda legger de ikke på seg. Nå syns jeg alle dere som prater om at de tynne, og spinkle ikke har kroppspress skal holde kjeft, og la være å kommentere dersom dere ikke har noe positivt å si...

Jeg er fullstendig enig i det du skriver om Ida. Du er flink, og dette var et bra innlegg, der andre får et innblikk i hvordan det er å være tynn. Stå på❤️

18.04.2015 kl.21:32

Hahah, fordeler med å være stor er at fettet går rundt kroppen, og ikke i blodårene våre som til de slanke;) som gjør at dere får lettere blodpropp

Kari

18.04.2015 kl.23:20

Ida, jeg er fullstendig ening i alt du skriver, dette var virkelig et bra innlegg. <3

Jeg er tynn, naturlig tynn. Jeg har vært det siden jeg var liten,

I samfunnet for tiden er det plutselig de tynne som får hat. Det tror jeg er fordi alle tror og har alltid trodd at å være tynn er .. jeg vet ikke helt hvordan man skal forklare det, men the ideal beauty. Så det har egentlig ikke noe med de tynne å gjøre, det er jo samfunnet som har ''bestemt/synes'' det opp igjennom årene.

noe jeg synes er så rart er at: liksom hvis man sier noe stygt til en feit person er det så sykt ille, og det er virkelig ikke lov. Men hvis noen sier noe stygt til en tynn person er det liksom helt greit.

Da er det jo egentlig menneskene som får det til å virke som om det er ille å være feit, når de sier sånn. Det er veldig vanskelig å forklare, men ja..

det er jo samfunnet som ''bestemmer'' the ideal beauty.

Jeg synes ikke det burde finnes noe som det. jeg synes alle er like vakker på sin egen måte. Og alle er sin egen ''ideal beauty''

Noe jeg tenkte på i dag var hvorfor folk gjør ting til negative ting.

Dette er ikke om alle mennesker men det er noen:

så f.eks hvis en feit/kraftig person har lyst til å bli slankere osv.. men det er kanskje vanskelig. Da tror jeg personen prøver å ''pushe'' bort problemet med å gjøre det til noe negativt, å få deg selv og folk rundt deg til å tro at det er negativt osv..

og motsatt. Jeg tror det er litt sånn med alle ting.

:)

Mia

19.04.2015 kl.09:21

Bra skrevet!!

Lurte på om du kunne vise juicy dressene dine på? Lurer litt på hvem størrelse jeg må ha, og om de er lange i bena!!

Anne

19.04.2015 kl.12:13

Utrolig bra innlegg!

19.04.2015 kl.12:52

Hei, er helt enig med det du skrev aller først, men det å ramse opp fordeler med å være tynn synes jeg blir for dumt. Greit nok at du er lei av at folk blir hetset for å være tynn, jeg skjønner det godt, men sannheten er at folk som blir syk av å være for tynn øker så mye nå, i forhold til folk som er sykelig feit. Spesielt i Norge. Jeg har gått fra å være ganske tykk til å bli sykelig tynn, til nå å være "normal". Jeg har kjent på kroppspresset fra begge sidene, og begge to er jævlig. Poenget er at du hjelper ikke akkurat fighten mellom tykk/tynn ved å ramse opp hva som er bra med å være tynn.

Tina

19.04.2015 kl.13:44

Jeg er ikke naturlig tynn, og jeg er helt enig i det du skriver, drit i alle de andre hårsåre individene som kommenterer. Synes du satte fine ord på et samfunnsproblem som lett kan føre til usaklig debatt - som man kan se ut fra kommentarene... Likte at du skrev at alle er vakre uansett, for det er det som er sannheten! Fordelen ved å være menneske er at du kan velge akkurat selv hva du står for og mener, hvordan kroppen din ser ut får da komme i neste rekke, spør du meg :)

19.04.2015 kl.14:38

Takk for dette,takk dette gikk virkelig inn på meg og jeg blir lei meg av dette og takk for at du måtte dele dette,DU er ikke noe bare fordi du er så tynn,jenter med former er de fineste - sannheten

Sandra

19.04.2015 kl.14:40

Fordel å fordel.. Det er ikke noe å se på,en pinne,nesten som om du tror at det er det fineste. Jeg er ikke kraftig,men jeg synes at det å se på jenter med former da blir jeg glad.

19.04.2015 kl.18:16

Det blir for dumt og ramse opp fordeler med å være tynn. Tenk på de son er litt store, og så skal du begynne å skrive fordeler!? Og nei vi får ikke gnagsår mellom beina når vi går med vanlige bukser eller lignende. Jeg tror ikke at de som er tynne er de som sliter med selvtilliten. Dette ble bare for dumt

Emma

19.04.2015 kl.18:20

Tynne folk gjennomgår ikke mer dritt en store jenter eller gutter. Men det blir for dumt at du skal ramse opp fordeler med å være tynn, blir nesten litt flau over dette innlegget, jeg er alt for stor selv syntes jeg, men jeg har fått mye hat på det også og blitt kalt for monster og diverse ting. Og dere kan ikke spise hva dere vil hahah det legges fett inni blodårene osv og du kan resikere og få blodpropp. Men også tynne folk som sier de er feite, er sååå tragisk, de vil jo høre at de er tynne, så synne folk gjennomgår ikke mere en store. Har aldri sett ei lubben jente som sitter hjemme og blogger og skriver ett inlegg om fordeler om å være tjukk. Dette innlegget var bare tragisk Ida. Og de som er tjukke sitter jo bare og tenker at de vil bli tynne, men tynne jenter sitter ikke og sier de vil bli tjukke de vil kanskje legge på seg bittelitt, men jeg ville heller vært som deg en og ha den kroppen jeg har, men jeg spiser faktisk så lite jeg kan fordi jeg vil bli tynn. Men istede for å skrive fordeler med å være tynn kunne du heller ha skrevet noe om at alle er like mye verdt osv!! eller ikke skrive noe i det hele tatt! No hate

Meg

19.04.2015 kl.22:26

Når du sier at du ikke skal strekke ned de som er tykke.. Da blir det feil når du da sier 5 topp ting ved å være tynn.. Kan ikke folk bare la saken ligge.. Det er jo sånne ting som for det med kroppspress å fortsette.-. Nå viser du på en urealistisk måte at du er på de tynnes "lag".. Det har vært så stort press på at alle kvinner skal være tynne for at folk skal like dem.. Og når det faktisk begynner å gå litt over at alle må være tynne. At det faktisk blir noen som er mer "fyldige" og fortsatt noen som er tynne.. Det blir bare for dumt å lage et innlegg med fordeler for det og det..

19.04.2015 kl.22:32

Når de syl tynne er vandt til å spise hva de vil, er det veldig vanlig at de legger voldsomt på seg når de blir over 18 og ikke har så bra forbrenning lengre! Mamma var sykelig tynn når hun var liten, men nå er hun faktisk litt lubben... Men jeg er enig med det meste her!! Elsker at du er så ærlig!! Er fast leser av bloggen din! :)

20.04.2015 kl.00:25

Okei til dere som sitter bak dataskjermen og skriver som om det sårer mere og bli kaldt for tynn en tjukk dere tar aldeles feil, begge deler er like ille. Så bare drit i og bare støtte de tynne er jo to lag da, men jeg er på lag med begge, jeg syntes jeg er feit selv, men går ikke rundt og sier at det sårer mere og bli kaldt tjukk og monster som jeg ble, har ikke selvtillit jeg heller pga av mobbing om at jeg var feit. Jeg kan ikke noe for det fordi jeg trener og spiser Sundt hele tiden, så syntes det er jævlig unødvendig og kalle folk for "beinrangel" og folk som syntes de er for tynne prøver kanskje og legge på seg og folk som blir kaldt for "monster" eller "tjukk" er bare noe dritt for det er kun fordi de tror de er mye bedre en alle andre.

Synne

20.04.2015 kl.22:32

Jeg synes dette innlegget var utrolig bra!! Utrolig motiverende!

Meg

20.04.2015 kl.23:11

Jeg må bare si at jeg blir litt deprimert av å lese alt dette. Først Ida som skriver om hvor flott det er å være syltynn, og så all diskusjonen i kommentarfeltet. Noen støtter tynne andre støtter lubne. Jeg føler meg som et misfoster, jeg er normal, ikke tykk ikke tynn. Jeg har tynn overkropp med nesten ingen pupper, og litt kraftigere ben. Nå føles det som det ikke er greit å være normal lenger. Du må enten være tykk med former eller et levende skjelett. Hva skjer med verden?

anonym

21.04.2015 kl.15:59

Hahha, utrolig irriterende hva folk kan si.. Hallo? Alle er like fine på hver sin måte, man skal ikke si at det er bedre å ha fett enn å se ut osm et skjellet osv foreksempel. Derfor syns jeg det var drit bra av deg å skrive dette innlegget, fordi det er såå mange som ikke kan gjøre noe med det at de er tynne eller så klarer de ikke å legge på seg, dette er også det samme med om man er mer stor og ikke klarer å slanke seg. Egentlig, så burde man slutte å si stygge ting om tynne eller stygge ting om store så hadde alt vært mye bedre:) dette ble en litt rotete tekst men jeg er uutrolig enig og syns alt for mange tror det er greit å kalle det å være tynn stygt eller å fortelle en person om å starte å spise mer, det er like lite greit som å be en slanke sge og spise mindre.:)

anonym

21.04.2015 kl.16:02

hahah blir oppgitt av at folk forsetter å snakke nedlatende om tynne og fortelle at ida feks tror hun er så fin pga hu er tynn.. åhh gud, alle er fine på sin måte og det er drit kult om ida syns hu er fin med kroppen sin:) det fineste er egentlig rett og slett å ha selvtillit, vær fornøytd i egen kropp.

21.04.2015 kl.17:13

Hun er 15 år folkens, ikke ta dere så jævlig nær av hva en liten femten åring sier a? Haha, jeg syns dette innlegget her var helt på trynet, for å være ærlig. Og det har man lov å synes. Men allikevel, dere må jo skjønne at Ida skriver dette fordi hun selv er så tynn. Hadde hun vært tjukk hadde hun jo aldri skrevet et innlegg med fordeler på å være tynn. Normale mennesker skriver heller ikke fordeler med å være tynn. Men jeg tolket dette innlegget mer som at hun prøver å gi alle som er like tynne som henne litt selvitlitt, slik som de "tjukke" blir hyllet på sosiale medier ved at man skal elske seg selv osv. Tror innlegget er skrevet litt i "forsvar" for seg selv også, at hun prøver å fremme det at hun er så tynn, som ikke så "ille".

amalie

22.04.2015 kl.21:26

jeg er helt enig med deg at alle er perfekte.. men i dette innlegget fokuserer du kun på fordelene til slankere jenter og det kan virke som du er negativ til mer formfulle jenter. Det blir like mye mobbing som du oppfatter tykkere jenter som mobber tynnere jenter.. I en sak som denne er det veldig dumt å ta en side uten å lage dobbelt moral. du skriver kun dette fordi du er en tynn jente og det syntes jeg blir for dumt.. du hadde aldri skrevet et innlegg om fordeler ved å være tynn dersom du hadde vært litt større. jeg mener ingenting vondt til deg, du er veldig fin! men jeg syntes du skal tenke over hvordan du skriver at dette er mobbing da du egentlig mobber selv.. f.eks ved gnagsår dersom du ikke har tight gap..

bortsett fra dette er du veldig flink :) stå på

hedda

23.04.2015 kl.20:57

jeg er akuratt som deg en pinne bare at jeg er 02 da;))

Oda

23.04.2015 kl.22:41

Kjære alle haters -

Jo, det er faktisk ett problem å være født for tynn og uten stump OGSÅ. Jeg ble født sånn, og er sent ute. Og ja, kjære dere som tror at alt går på skinner med oss beinete - nei. Jeg blir så forbanna irritert, men seriøst. Det mener faktisk ikke at jeg tror at dere har det perfekt. Alle har sine imperfections. Det trekker foreksempel veldig mye ned på selvtilitten når gutter sier at, Det er ikke fint å være altfor tynn, æsj. Det er bare stygt og ekkelt. Men seriøst, det går grenser og alle burde akseptere hverandre og for seg selv, for det er det eneste man har... Og det stikker ganske dypt når dere sier at det kun har vert dissing for de feite og kanskje EN f video for dissing av tynne. For hele tiden kommer det quotes om "godta formene dine", og dette er veldig bra - men hvor i alle dager ble de beinete kastet bort? Det er som om vi er glemt

Takk for meg hade

Susanne

24.04.2015 kl.08:06

Herregud, folk chill! Greit nok det ikke hadde vært nødvendig med fordeler med å være tynn, men det var jo spesifikt til de som er veldig tynne og sliter med selvtilliten. Vi som har former osv, trenger jo ikke ta oss nær av det hun skriver. Alle er fine på deres egne måter! Og det er jo ikke slik at vi ikke visste noe av det hun skrev, så det er jo ikke vits å ta helt av ved å kommentere masse stygt til hun!

Julie

24.04.2015 kl.15:31

Jeg synes du skriver en kjempefin tekst Ida, stå på! Det er dumt at folk ikke ser hva du vil frem til. Det kan være like vanskelig å være tynn som å være "stor", men jeg synes du klarer å få fram poenget ditt. Det er jo også farlig å være for tynn, det er ikke riktig det andre folk skriver, du er en super jente, Ida!

B

24.04.2015 kl.15:33

Skjønner poenget ditt. Men hvorfor ikke bare legge alt det her dødt, ikke skrive noe mer om det, så blir kroppspresset litt mindre.

emma

24.04.2015 kl.20:07

bra skrevet,men jeg fikk litt vondt i magen etter å ha lest dette.

Andrea

24.04.2015 kl.22:20

Bra skrevet Ida!! Jeg er litt lubben og prøver å bli tynn som deg og slik. Men altså seriøst? Hakke på alle tynne mennesker bare fordi de er tynne? Det blir bare for dumt! Jeg er HELT enig med deg, Ida! Alle er fine akkurat som de er! JADA jeg skjønner alle har noe de vil forandre men hallo trenger ikke å tråkke på deg bare fordi DU har selvtillit!! Jeg likte at du skrev hva som er fordeler med å være tynn fordi det kan jo også være en motivasjon for de som vil bli tynnere! <3

Elsker bloggen din by the way<3 Stikk gjerne innom min blogg også og skriv hva du synes hva jeg burde gjøre:) Tenker kanskje jeg tar litt inspirasjon og skriver om at alle er pene akkurat som de er...<3

Ble litt rotete dette men poenget var at jeg er HELT enig med deg Ida<3

24.04.2015 kl.23:59

ingen andre enn meg som merka cameltoen hennes på det siste bildet? awkward..

25.04.2015 kl.00:08

Herregud, tenk å bare skrive ''vi kan spise så mye vi vil uten å legge på oss!''. Er helt sikkert mange som fikk dårlig selvtillit etter å ha lest dette. Du skal absolutt drive og friste med all den junkfooden men det gjør meg bare kvalm. Du er kanskje heldig som er tynn, men det er jo litt trist at du forblir en pinne jo eldre du blir. Thigh gap er virkelig ikke så viktig. Tjukke hofter og lår er ganske fint egentlig. Du er bare 15, så det blir litt feil av deg å skrive et slags innlegg som dette.

Marie

25.04.2015 kl.09:26

jeg er helt enig med deg ida! jeg mener selv at de jentene med former er de fineste, men jeg er ganske tynn selv. dette innlegget hjalp meg virkelig. tynne jenter er akkurat like fine som tjukke jenter eller som en "vanlig jente". så tusen takk ida! til dere som skriver at tjukk er fineste og alt slikt så skal jeg fortelle dre noe (ikke til dere som mener dere er tjukk) tynne jenter kan ha det like tøft som store jenter (ikke at det er to lag)jeg kan fortelle litt om hvorfor: jeg personlig opplever qoutes der det står"what girls think boys want (så er det en tynnjente) what boys really want (så er det en formrik jente)" slike ting er overhodet ikke det verste men det hakker ned selvtillitten unan sett. MEN ALLE DERE SOM HATER OVER DETTE INNLEGGET OG FÅR DÅRLIG SELVTILLIT, SÅ SKAL JEG FORTELLE DERE ULEMPER MED Å VÆRE "FOR TYNN"

1: Du får ofte høre det, folk føler en trang at de må fortelle deg det som om du ikke vet det fra før.

2: Folk kommer å sir at du må spice mer kake eller at du må få mer kjøtt på bena

3: du ser yngre ut en det du er (men det blir en fordel når man blir eldre)

4: du kommer oftere seinere i pupertenten en de tjukke jentene (men du kommer å seinere i overgangsalderen ;))

5: jeg komm ikke på mer for det å være tynn er ikke altid dumt værtfall når det kommer til dette med modeller og slikt, men det er fortsatt ikke like lett for alle de tynne jentene som blir hakket ned på! SÅ HUSK DU ER LIKE PEN TJUKK SOM DU ER TYNN!!

Aurora

25.04.2015 kl.22:41

http://everydayfeminism.com/2014/10/skinny-shaming-not-reverse-discrimination/ vil gjerne at du leser denne artikkelen og tenker over hva du har skrevet

Janette

26.04.2015 kl.21:42

Jaha, så det å være tynn er så utrolig mye stress det altså, dere går vell gjennom mye dere ´tynne´.

Seriøst? Aner dere ikke hvor mange mennesker som går igjennom så mye dritt hver eneste dag bare fordi de ikke er like tynne?! Det er faktisk en forferdelig følelse, har verden kommet så langt?

Har vært der selv og blitt slengt dritt til fordi jeg ikke var så tynn som de andre spinkelbeina i klassen...

Tenk deg om før du skriver at ´tynne´ har det MYE verre enn vi som har litt på korppen.

Isabelle

27.04.2015 kl.19:51

Er veeldig enig med deg! Personlig er jeg en av de litt større. Har alltid lagt veeeldig fort på meg og slitt en del med vekt. Men det alle må huske på er at; naturlig slank eller naturlig formfull etc, DET ER LIKE FINT. Alle er fine som de er.

Synd at det i perioder hele tiden skal dreie seg om at bare én ting bare er fint. neinei, alle er fine. Uansett hvordan de ser ut.

Veldig bra innlegg.

Stor klem <3

27.04.2015 kl.20:55

De tynne har det ille, de som er litt tykke har det ille. Alle har det ille med seg selv, hvis de ikke kan godta hvordan de ser ut. Alle får hat, fordi alle ser på det alle mener er den perfekte kroppen, og at man skal ikke være for tynn, eller for tykk, men akkurat passe, med den rumpa og de boobsa. Altså, skjerp dere, alle sammen. De tynne får hat, og de tykke får hat. Det går ikke an å diskutere hvem som får mest - for det varierer nemlig fra f.eks skole til skole, eller by til by, dere skjønner greia.

Jeg tror at hvis du lærer deg og like din egen kropp, så blir du ikke så påvirket av hva alle andre sier om deg. Aksepter dere selv, jenter! Dere er fine uansett tynn eller tykk!! <3<3

Anonym

27.04.2015 kl.22:21

Jeg er 173 høy og veier 48 !!! :( jeg er helt frisk mn klarer ikke å gå opp i vekt ! Mamma var også kjempe tynn når hun var i tenårene så jh har fått høre at jeg kommer til å legge på meg når jeg blir eldre ! Jeg er 15 år ! Det er ikke morsomt , jg har ikke selvtillit til å bruke bukser , jg bruker bare joggebukser fordi jeg tørr ikke . Jeg klarer ikke å slutte å tenle på hvor tynn jeg er . Folk ser ned på mg og ingen gidder å snakke til mg. Jeg ønsket jeg hadder former !

Michelle L

28.04.2015 kl.18:33

Jeg er på den samme alderen som deg. Er også tynn, men fikk også mensen da jeg var 13 år. Uansett alle er forskjellige, føler meg at jeg ikke er den eneste. Noen ganger blir jeg mobbet og noen ganger ikke. Ønsker meg at jeg hadde også former, men inni meg er jeg bare meg selv, like fin som deg. <3

Uffda kjære

30.04.2015 kl.16:05

Fyfaen,blir så kvalm av at en 'oppegående' 15åring,som deg ikke har mer vett enn dette her. Ikke nok med at du ser ut som en tiåring,oppfører du deg som en og! Kunne vært lurt å tenke hvordan andre tar dette når du skriver et innlegg som dette! Foreldrene dine var ikke så flinke med hva man lærer barnet sitt å uttale seg om. (;

Camilla

01.05.2015 kl.23:30

hahahha hvafaen?? hahaha

kjære Ida

03.05.2015 kl.00:33

Kjære Ida

Jeg er er selv ganske lubben og merket at dette innlegget traff meg. Jeg skjønner at du sikkert bare mente å gi tynne folk bedre selvtilgitt, men følte kansje heller at det ble ulemper med å være feit istenden for. Du sier alle er fine uansett hvordan kropp de har, men i dette innlegget virker du som om du syntes det er negativt å være feit. Syntes bare dette ble litt teit og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som leste det som om du hakket ned på "store" folk. Jeg mener virkelig ikke å såre deg eller noe, men syntes bare det er viktig at du ser saken fra begge sider <3 Personelig syntes jeg heller du er slank, en tynn ;) Jeg har en vennine som nesten bare eret skjellet...det ser ut som om hun har spseforstyrelser (noe hun ikke har) Syntes du har en nydelig kropp, som jeg hadde vært villig til å gjøre mye for å få.

03.05.2015 kl.15:48

ida når skal du legge ut et nytt innlegg? for feig eller?

Lisa

03.05.2015 kl.20:28

Jeg er tynn og helt enig. Har to ulemper

1. Må kjøpe kjær på barne av delingen

2. Tør ikke å gå i bikini fordi ribbeinene vises

05.05.2015 kl.16:43

Synes dette innlegget var rett og slett mobbing, det er et kroppspress på å bli tynn, alle vil være tynne, også kommer du å sir alle fordeler med å være tynn å perfekt.

Da tror jeg faktisk ikke du har fått med deg dagens problemer. Folk som er litt kraftigere og karnskje har litt mere fett på kroppen, må slite får å bli litt slangere, mange får spiseforstyrrelser/anoreksi, bruker hele hverdagen sin til å trene av seg fett, teller kalorier, osv..dette er rett og slett mobbing, tenk deg litt mere om før du skriver dette!

Trine

06.05.2015 kl.11:57

Synes det kanskje blir litt dumt å si at de tynne får gjennomgå... Det er flere som ler av en tjukk man som faller på isen og mobber han, enn det er som ler av en tynn man som faller på isen. Da blir folk mere ''oi, stakkars, kanskje han brakk noe''.. Og det er faktisk farlig for deg å spise så mye junkfood, man kan faktisk dø av for mye fett på innsiden, så jeg ville helst vært litt forsiktig om jeg var deg.

Stikkenpinneiræva

06.05.2015 kl.18:57

Er dette for å provosere å få flere lesere på den talentløse bloggen din eller??

Rudi

06.05.2015 kl.22:45

På tide med nytt blogginnlegg nååå!!! har venta kjempelenge nå....... trenger å lese bloggen din daglig, du er så ufattelig pen!!!!!!!

07.05.2015 kl.15:36

Syns dette var et veldig viktig innlegg. Men det med at tynne jenter ikke for gnagsår mellom bena er patetisk.jeg sier ikke at dere får det. men sier at de større jentene får det heller ikke. Og det er en MYTE! De med at tynne jente mister mobilen mellom bena er jo og en MYTE. Så du kan ikke skrive det med gnagsår når du ikke vet noe selv, jeg liker deg veldig godt som person men her irriterer du meg så jævlig!!!! Jeg er en større jente og du fikk meg ikke så glad der. DU BURDE VÆRE FORNØYD med at du er tynn folk blir nesten aldri mobbet for det. Men hvis du er for stor så er det mye større sjanse for å bli mobbet av det. Og tro meg jeg vet det godt selv!!!!!!!!! SVAR JEG VIL HØRE HVA DU SYNS!

Meg

09.05.2015 kl.22:05

Lol jeg mister telefonen hele tida fordi jeg faktisk har ordentlig thigh gap, det her er så kødd

Tomine

11.05.2015 kl.18:20

Helt enig med deg! Jeg er ganske tynn, selv om jeg har lagt på meg siden i fjor og jeg har ikke blitt hetset mot personlig men det finnes tusenvis av litt mer formfulle jenter som sier at alle guttene liker å ha noe å ta i og at ingen liker en pinne. Alle sammen er vakre på sin egen måte og det skal ikke bare være en kroppstype som alle guttene har som favoritt!

k

11.05.2015 kl.21:03

k

Heidi

14.05.2015 kl.01:03

Bra skrevet.

en som bryr seg

18.05.2015 kl.19:02

når noen faktisk for en gangs skyld snakker om noen fordeler med og vere overvektig så kommer selvfølgelig en pinne og klager. det er sykt dårlig gjort. mobbing over overvektige har vert et problem i så mange år og når noen faktis endelig kommer med noe bra om det så rakker du ned på dem igjenn. jeg syntes ikke det var bra skrevet i det hele tatt. nestevennen min er overvektig og bled ganske lei seg da du ødela alt. og faktisk så er det mye bedre og få fett på kroppenn enn runt organene som kan drepe deg.

Johanne

09.09.2015 kl.00:50

Ærlig talt alle sammen! Skjerp dere! Jeg leste blogginnlegget til Ida 2 ganger og jeg fant aldri noe som lignet på å rakke ned på overvektige/personer med former osv.. Hun ville bare få frem at selv om store former har blitt "populært", så er det ikke greit at internettet skal starte og gi hate til de spinkle. Jeg kan ikke si at jeg er overvektig eller tynn, jeg er midt i mellom og jeg er IKKE på noens side her! Men dere trenger ikke å reagere på at blogginnlegget var støtende for de overvektige (i denne sammenhengen, eller bare de som har store former..)! Ida fortalte sin mening. Dessuten! I kommentarfeltet har noen kalt Ida for pinne.. DET ER JÆVLIG RESPEKTLØST! Det hadde også vært respektløst hvis noen kommenterte: Helt ening! Det er bedre å være tynn enn tjukk, det er også sinnsykt! Jeg liker ikke at det skal være en dumphuske her (høres rart ut, men bare tenk at tynn er på den ene siden og overvektig er på den andre siden..) OG ALLE SAMMEN!!! VEKT, FORMER, SLANKING OG FETT HAR INGENTING Å SI SÅ LENGE DU HAR EN GOD PERSONLIGHET! OM DU ER DEG SELV, HAR DU GJORT DET DU SKAL! RESPEKT FIR ALLE SLAGS TYPE FORMER DU HAR/IKKE HAR! DU ER VAKKER SOM DU ER!!!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡