lengre øyenvipper?


Hei!

Ble hjemme i dag. Følte meg ikke helt vel så droppet å dra på skolen.. 

Uansett så kom mamma med en liten pakke til meg som var fra en netbutikk som heter Xlash.no. De selger vekstserumer til vipper og har nå begynt til bryn også! Jeg fikk da tilsendt vippeserumet deres selv om jeg har godt bruk for xbrow også, hehe. Har fått vippeserum en gang tilsendt før men var så lat at jeg ikke orket å bruke det en gang. Men nå skal jeg bruke xlash i et par uker hver kveld!

Har veldig lyst på lengre, fyldigere og flere vipper så håper dette funker! Må være ærlig og si jeg er veldig skeptisk til dette. Har ikke tenkt til å lyve for dere om noen uker og ta på meg vippeextensions og late som serumet funker. Skal ta ekte, uredigerte før -og etterbilder og etter bildene for dere se om noen uker. Har sett andre folk sine resultater og det ser ut som det funker utrolig bra men det gjenstår bare å se for meg!Har du prøvd Xlash før? Hva er din erfraring med produktet?

8 kommentarer

malenemk

05.09.2014 kl.23:06

Har ikke prøvd det selv, men har hørt noen som sier at det funker :) God helg!

Suzanne

05.09.2014 kl.23:15

Har ikke prøvd, nei😉

Ha en riktig god helg!! ❤️

Julie

06.09.2014 kl.08:30

Ja jeg prøvde det nå i vinter, og jeg ble veldig fornøyd. Man så resultater allerede etter en dag, og vippene ble noen toner mørkere og en del lenger. Men ikke ha for Støre forventninger, for det er litt oppskrytt ;) stå på Ida, du er suveren!

G U N N H I L D :-D

06.09.2014 kl.09:46

Fin blogg:')

06.09.2014 kl.10:58

Får så lyst til å fikse bryna dine... ><

06.09.2014 kl.16:39

Hei elsker bloggen din! Men lurte på hvordan du setter inn headeren din uten å ødelegge designet. Har prøvd alt mulig av det som står på forskjellige blogger, men det funker ikke!! Headeren blir bare hvit! Takk for hjelpen

Princess Kenny

06.09.2014 kl.18:31

Vippeserum funker ja, men etter en stund kan vippene dine faktisk falle av! (haha bullshit sier vel du, da min venn, får du spørre Jan Thomas!) Så da er du advart ;) haha, jeg kunne uansett ha tenkt til å prøve det selv... noe jeg også garantert kommer til å gjøre :)

Anna<3

06.09.2014 kl.18:56

Hva sier foreldrene dine om at du har piercing i navlen og at du bruker magetopper hele tiden og at du bruker og er så optatt av så mye sminke?

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Ida (Marie) Jacobsen og jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum. Her blogger jeg om min hverdag, mote og sminke! Håper du liker bloggen min og vil fortsette å lese den!

For kontakt:
naissweetlifeblogg@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡